Şimdi Ara

FIFA World - Free to play [PC] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
6.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fifa world ultimate seven korsancılar için iyi birşey. pc kullanıcısı cidden az ama rakip bulmada problem yok klavye ile oynamada geldi .
  • Şuan BETA aşamasında olduğu için bazı hatalar oyuniçi buglar fln bulunuyor ama EA'dan çok beklemeyecek şekilde kısa sürede güncelleme yapılıyor. Oyunda 31 ayrı ligden 600’ün üzerindeki kulüp bulunuyormuş, Türk ligi henüz yok ama Galatasaray ve Türk Milli Takımı ile oynanabiliyor.
    Oynamak için Origin hesabı gerekiyor, sonrasında 2-2,5gblık oyunu indirip ücretsiz oynayabiliyorsunuz. FIFA 14 gibi kaliteli grafikler yok ama çokta kötü değil.

Sosyal medya hesaplarından da oyun ile ilgili haberleri ve sorunları http://www.facebook.com/easportsfifaworld.tr ve http://twitter.com/EAFIFAWORLDTR sayfasında Türkçe olarak paylaşıp sorulara cevap veriyorlar. Yani Electoric Arts'ın ilk kez Türkiye'deki kullanıcılara böyle bir hizmetle gelmesi önemli birşey. Hatta şuan Facebook üzerinde Barcelona/Real Madrid maçında en iyi oyuncuyu oyunda hediye edecekleri bir yarışma var :)

Oyunu kurarken Türkçe dilini seçebiliyorsunuz aşağıdaki linkten indirebilirsiniz
    https://www.easportsfifaworld.com/tr

• fifa world cok hosuma gitti. ama oyunda cok sinir bozucu durumlar var. surekli cok kisa zamanla takilmalar yasiyorum. kol menude calismiyor ve tuslari ayarlayamiyorum
    fifa 14'deki ultimate team modu bu oyun gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

fifa world cok hosuma gitti. ama oyunda cok sinir bozucu durumlar var. surekli cok kisa zamanla takilmalar yasiyorum. kol menude calismiyor ve tuslari ayarlayamiyorum
    fifa 14'deki ultimate team modu bu oyun gibi mi?

Evet, Aynı Ultimate Team'a benziyor, ama grafik açısından biraz geride.
  • Merak edip denedim. FIFA 14 sahibiyseniz denemeye gerek yok. Sahip değilseniz deneyip FIFA 14 edinin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bana gülmeyinde şimdi ben bu oyunu indirdm menüsünü açtım fakat oynama fırsatım olmadı bu akşam bakıcam.. şimdi bu oyunun amacı nedir.. internettten diğer fifa world oyuncularıyla oyun oynamakmı yada eş zamanlı oynayabiliyomuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gagiloglu52

arkadaşlar bana gülmeyinde şimdi ben bu oyunu indirdm menüsünü açtım fakat oynama fırsatım olmadı bu akşam bakıcam.. şimdi bu oyunun amacı nedir.. internettten diğer fifa world oyuncularıyla oyun oynamakmı yada eş zamanlı oynayabiliyomuyuz ?

Kendi takımını kuruyorsun ve bu oyunu oynayanlar ile eş zamanlı maç yapıyorsun.
  • Cok tsk ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bari kamera ayarları olsaydı belki olur
  • Orjinal Fifa 13 var ama grafiklerden Fifa 11 anımsattığı için indiriyorum bence fifanın tartışmasız en iyi serisiydi 14 ü momentum olduğu için satın almadım bunda momentum denen zımbırtı varmı Klavye ile oynanabiliyormu arkadaşlar ? klavye ve kamera aarlanabiliyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordwalmax

Orjinal Fifa 13 var ama grafiklerden Fifa 11 anımsattığı için indiriyorum bence fifanın tartışmasız en iyi serisiydi 14 ü momentum olduğu için satın almadım bunda momentum denen zımbırtı varmı Klavye ile oynanabiliyormu arkadaşlar ? klavye ve kamera aarlanabiliyormu ?

Bence 11 e benzemiyor hic kamera ayari yok ama beta oldugu icin belki gelir ultimate zevkini yasatmasi en onemli artısı

• Beklediğimden iyi çıktı oyun Güncel FIFA'dan geride elbet ama zaman harcanabilir bir oyun olmuş. Betadan çıkınca daha iyi olabilir. Ultimate team moduda olması cabası. Bence bu tutarsa normal FIFA PC'ye çıkmayabilir. Zaten satışlar konsola göre çok çok düşük. Ama ilerde EA'nın ne yapacağı belli olmaz tabi.
  • Release oldugu zaman , ki olmasına uzun bir süre var büyük ihtimalle herşey degişicek (grafik , top fizigi vs..) şu an sadece çekirdek işleyişi oturtmaya çalışıyorlar.Şu haliyle bile Fifa 14 ten grafik olarak yan yana koyuyorum bir fark yok öyle uçuk seviyede birtek seyirciler belirgin şekilde daha detaylı Fifa 14 te.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Release oldugu zaman , ki olmasına uzun bir süre var büyük ihtimalle herşey degişicek (grafik , top fizigi vs..) şu an sadece çekirdek işleyişi oturtmaya çalışıyorlar.Şu haliyle bile Fifa 14 ten grafik olarak yan yana koyuyorum bir fark yok öyle uçuk seviyede birtek seyirciler belirgin şekilde daha detaylı Fifa 14 te.

grafik konusunda katılıyorum kesinlikle fazla bir fark yok ayrıcı çözünürlüğün 1024 olduğunuda belirtelim klavye ayarı kamera ayarı taktik filen geliştirilirse orjinal fifa alınmayabilir

momentumda 1 maç oynadım yok gibi duruyordu bi gol sevinçleri kötü o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Release oldugu zaman , ki olmasına uzun bir süre var büyük ihtimalle herşey degişicek (grafik , top fizigi vs..) şu an sadece çekirdek işleyişi oturtmaya çalışıyorlar.Şu haliyle bile Fifa 14 ten grafik olarak yan yana koyuyorum bir fark yok öyle uçuk seviyede birtek seyirciler belirgin şekilde daha detaylı Fifa 14 te.

Hocam release tarihi ne zaman birde ben grafik iyilestirmesi olacagini dusunmuyorum ucretsiz oyun cunku yoksa fifa 14 anlamsiz millet para veriyor ona o yuzden grafikler bence kalicak amac ultimate team yoksa 14 ne farki kalacak

• ya bu oyunu mobile uyarlayacak ne gerek var zaten pc de fifa 14 var androide uyarlasa bu oyunu süper olurmuş yada androiddeki fifaya online özelliği getir artik fifa ayıp

• C.Ronaldo neden oyunda yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

C.Ronaldo neden oyunda yok ?

Aynen daha kimseye cikmsdi mi yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

quote:

Rare yani nadir oldugundan cikma ihtimali dusuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku_20

quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

quote:

Rare yani nadir oldugundan cikma ihtimali dusuk.

Bencede kardesim oyunda olmaz olurmu yaa ama su ana kadar kimsefe gormedim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.