Şimdi Ara

FIFA World - Free to play [PC] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
6.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna giriyorum maç arıyor arıyor bulup bağlanamıyor bir türlü ya. Ama oyun güzelmiş. Oynayanlar ekleyebilir klavye+fare oynuyorum şimdilik Origin: IONTR
  • Ekledim , ayrıca benim origin: gurcansahin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku_20

Grafikleri hemen hemen FIFA 11 seviyesinde...

Takip oynanışıda fifa11 gibiyse tadından yenmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncuların %90 ı xbox one ps4 de olduğundan dolayı ömrü kısa.
  • Tavsiye eder misiniz? Oynayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Tavsiye eder misiniz? Oynayan var mı?

PS4 alacak gücünüz varsa veya PS3 ünüz varsa alın Fifa oynayın şu an fifa oyuncularının %95 i ! NET söylüyorum %95 i PS4 - Xbox - ps3 platformlarında , yani pc deki lag ile grafik problemi ile kimse uğraşmak istemez ve oyuncu sayısı gerçekten az.
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak oyunu indirdim kurdum yalnız oyun açılmıyor Messi olan ekran çıkıyor bir süre sonrada siyah ekrana dönüşüyor sağ alt köşede de mavi bir yükleme ışığı yanıp sönüyor sürekli ne yapabilirim acaba yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berke_Savas

quote:

PS4 alacak gücünüz varsa veya PS3 ünüz varsa alın Fifa oynayın şu an fifa oyuncularının %95 i ! NET söylüyorum %95 i PS4 - Xbox - ps3 platformlarında , yani pc deki lag ile grafik problemi ile kimse uğraşmak istemez ve oyuncu sayısı gerçekten az.

Ps4 ps3 xbox one xbox 360 ın toplamı pc oyunculuğunun 20 de biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

quote:

Gerçekten böyle birşey yazabiliyorsan daha fazla tartışmamıza gerek duymam :) iyi incelemeni ve databaselere bakmanı isterim burada söz konu ne şu veledlerin oynadığı LoL nede single görevli mörevli oyunlar burada Fifa dan bahsediyoruz.

En basit örneği fifa coinslerini satarken ps4 ve xbox en yüksek kurdan alırken pc nin satışı bile yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gerçekten böyle birşey yazabiliyorsan daha fazla tartışmamıza gerek duymam :) iyi incelemeni ve databaselere bakmanı isterim burada söz konu ne şu veledlerin oynadığı LoL nede single görevli mörevli oyunlar burada Fifa dan bahsediyoruz.

En basit örneği fifa coinslerini satarken ps4 ve xbox en yüksek kurdan alırken pc nin satışı bile yok.

Kardeşim karşında 12 yıllık konsol oyuncusu var.

Fifa coins alım satımla uğraşan bir insan var.

Pc nin satışı yok diyor.

Ps platformunda oran 25 tl dir,sebebi coins üretebileceğin programların kullanılması ciddi ölçüde engellenir bu sebeple piyasada coins dengeledir.

Pc platformunda coins üretebilecek programların engellenme oranları yüzde 30 larda olduğu için fiyat seviyesi 10-15 tl dolaylarında gezer.

Zaten birşey tartışmıyoruz ben sana olanları söylüyorum daha fazla merak ediyorsan 2013 satışlarına bakarsın.

Coins içinde ana konulara girersin orda birçok alışverişimi görürsün zaten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim karşında 12 yıllık konsol oyuncusu var.

Fifa coins alım satımla uğraşan bir insan var.

Pc nin satışı yok diyor.

Ps platformunda oran 25 tl dir,sebebi coins üretebileceğin programların kullanılması ciddi ölçüde engellenir bu sebeple piyasada coins dengeledir.

Pc platformunda coins üretebilecek programların engellenme oranları yüzde 30 larda olduğu için fiyat seviyesi 10-15 tl dolaylarında gezer.

Zaten birşey tartışmıyoruz ben sana olanları söylüyorum daha fazla merak ediyorsan 2013 satışlarına bakarsın.

Coins içinde ana konulara girersin orda birçok alışverişimi görürsün zaten.

Burada geçmişe bakarsak bende Atari zamanından beri futbol oyunları oynuyorum Fifa için pc dizdirmiş bir adamım 3 ay öncesine kadar , ps4 aldıktan sonra , herneyse kısaca şunu diyeyim PC De online sezonda 600 kişi açıkken şu an ps4 de açık olan rakam 163.000

• http://www.mcvuk.com/news/read/ea-no-next-gen-fifa-14-on-pc-because-users-have-low-spec-machines/0117297

Şu makaleyi okuyun derim...
    Next-gen gelmemesi seneye nelere yol açacak detaylıca yazmış arkadaşımız.
  • Kardeşim ben sana konsoldan bahsettim sen bana atari demedin atari deseydim sen doğmadan kara kutum vardı benim.

3 gün önce kaydolduğun forumda sigara giflerini de öğrenmişsin maşallah.

Futbol oyunu için sistem dizilmez.Zira herhangi bir zorlama yapacak oyun değildir.

Seni güzel yemişler yada neye baktığını bilmiyorsun

Çok deli güldürdün pc de 600 oyuncu varmış hahahahhahahahahhaha neyse daha fazla alıntılama.
  • Evet eminim.

Adam 20 kat fazla sattığı kanala mutlaka çıkarmaz.

Fifa world erişimi ücretsiz ea nin reklam yaptığı bir uygulamadır.

Dediğim gibi ben konsol oyuncusuyum ama pc de 600 ps4 160.000 kişi yazacak kadar akıl sağlığımı kaybetmedim.

Ha bu arada ön yargının keşke ne olduğunu bilseydiniz benimkisi boş lafı düzeltmek sadece.
  • quote:

Evet eminim.

Adam 20 kat fazla sattığı kanala mutlaka çıkarmaz.

Fifa world erişimi ücretsiz ea nin reklam yaptığı bir uygulamadır.

Dediğim gibi ben konsol oyuncusuyum ama pc de 600 ps4 160.000 kişi yazacak kadar akıl sağlığımı kaybetmedim.

Ha bu arada ön yargının keşke ne olduğunu bilseydiniz benimkisi boş lafı düzeltmek sadece.
    daha fazla yazmak gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetÇakar -- 9 Mart 2014; 13:48:42 >
  • quote:

daha fazla yazmak gereksiz.

Evet mesaj değiştirirsin ben sana en baştan alıntılama demiştim güzel kardeşim.

Bir saatir konsol oyuncusuyum yazıyorum madem pc desin yazıyorsun.

Keşke ön yargıyı öğrendiğin üniversitende Türk dilini de öğrenseydin.

İyi forumlar.
  • aramızdaki küçük çaptaki problemi Kilo Moana hocam ile özelden çözdük , kendisi değerli bir insan fazla çıkışmışım oda çıkıştı aramızdaki problemi çözdük neyseki.
  • guzel sallamısın afferım :)
  • http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=fifa+14

burdan resmi satış rakamlarını görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

guzel sallamısın afferım :)

http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=fifa+14

PC 0.24 , PS 5.23 HAHAHAHAH :D Wii bile daha fazla satmış.

hala pc diyorlar kafayı yicem

@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetÇakar -- 19 Mart 2014; 23:49:42 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.