Şimdi Ara

_PalantiS_ 4 lvl olmustur [HERCULES]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • _PalantiS_ guildi 4 lvl olmustur.Guild 5lvl uniona sahiptir.Guilde 30lvl ve üstü sohbeti iyi olan ve seviyeli arkadasları bekliyorum.Bana oyundan pm atabilirsiniz[MMaSTeRR] veya buraya yazabilirsiniz.( Buraya yazarsanız daha iyi olur aslında =) )

• evet cevap yok mu ?
  • sen beni tanıyo musun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ||Slayer||

sen beni tanıyo musun

Tanıyamadım ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DDEVILL

quote:

sen beni tanıyo musun

Tanıyamadım ...

Valla karıştırmıyosam ben seni çok iyi haırlıyom hatırladığım kadarıyla pvp lerimin içine ediyodun 1 vs 1 lere karışmak gibi bir adetiniz var senin ve bide Evil_Soul die bir tane daha blader char var onun Dw nin önünde takılırken adam akıllı 1 vs 1 yapmamıza izin vermiyonuz gerçi ne yazar tek yiyip gidiyonuzda yinede oyundan aldığım zevkinde içine ediyonuz

Edit: Soru

SOru=) Bu arada senin sheildin br kaç baya block yapıodun hatırladığım kadarıyla iyi hatırlıyomuyum seni ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjenige -- 18 Şubat 2008; 12:50:53 >

• Kalkanın br 17
    Ben hatırlamadım ama ozur diliyim madem rahatsız etmisim seni ama pvpde seni her oldurene boyle oyundan bıktırdın gıbı tepki veriyosan isin zor
    Bu arada evet arkadaşlar gelmek isteyenler oyundan bana yani MMaSTeRR'a pm atabilir.
  • quote:

Kalkanın br 17
    Ben hatırlamadım ama ozur diliyim madem rahatsız etmisim seni ama pvpde seni her oldurene boyle oyundan bıktırdın gıbı tepki veriyosan isin zor
    Bu arada evet arkadaşlar gelmek isteyenler oyundan bana yani MMaSTeRR'a pm atabilir.

Arkadaşım sen beni pvp de yatırdın demedim tam oku pvp yaparken karışıyosun dedim1 vs 1 lere giriyosun rahat bırakmıyosun dedim ayrıca ben 80 lvl adamlada pvp yapıyorum 50 lvl lede kim isterse kim yapalım derse yapıyorum yenilmek umrumda olsa hergün gidip 1-2 saat pvp e zaman ayırmam umarım anlamışsındır . İyi Forumlar iyi oyunlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK 10 LVL KLAN
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ol veya olme kucuk bır seyden oyundan bıktım dıyo musun demıyo musun onun cevabını ver
    Ben senden ozur dılıyorum tekrar rahatsız ettıysem =)
    Guilde 30lvl ve üstü adam alınacaktır oyundan Bana yani MMaSTeRR'a pm atın.(lvl 63)
  • quote:

Ol veya olme kucuk bır seyden oyundan bıktım dıyo musun demıyo musun onun cevabını ver
    Guilde 30lvl ve üstü adam alınacaktır oyundan Bana yani MMaSTeRR'a pm atın.(lvl 63)

küçük dediğin olay oyunun içine ediyo neyse konu sapmasın inş. bulursun kendi seviyende insanlar
  • quote:

quote:

Ol veya olme kucuk bır seyden oyundan bıktım dıyo musun demıyo musun onun cevabını ver

....... inş. bulursun kendi seviyende insanlar

Aradan mesaj vermeye calisma bence ben senden ozur dıledım
    NOT:Mesaj yanlıs anlasılmıssa pardon

• Palantis guildine 50 + eleman aranmaktadır
    Her türlü yardım yaparız
    OYunda:
    BLaCk_STyLE [߀n oluom :)]
    MMaSTeRR
    Braunx

Pm atabilirsiniz lütfen 50 - ler pm atmasın
  • Evet 50+ oyuncu aranıyor

NOT:Arkadaşlar guilde acil 60+ cleric lazım olmadı 50+ =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.