Şimdi Ara

Palio 1.2 EL ya da daha az yakan araba hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
24.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unixslax

kullanan lardan duydugum kadarıyla şehir içi az yakıyor bu araç şehir dışı daha fazla yakıyor

az yakıyorda miktar olarak ne yakıyor ben onu merak ediyorum?

şehir içi az yakıp şehir dışı nasıl çok yakabiliyormuş ki bu arabalar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

kullanan lardan duydugum kadarıyla şehir içi az yakıyor bu araç şehir dışı daha fazla yakıyor

motor küçük şehir dışında basınca daha çok yakıyor normal olarak bunda anlamıyacak ne var
  • 1.2 leri bilmiyorum ama isteğinize göre 1.4 el ler uzak durmanız gereken modeller bunların yakıtı biraz fazla performans düşük geçen sene sattık 20 tlye 80-90 km arasında yapıyordu şehir içi uzun yolda 20 krş a kadar düşmüşlüğü var
  • quote:

bu 1.2 sl el falan diye modeller arasında ne fark var?birde palioların yol tutuşu nassıl?hiç kullanmadımda binmedimde o yüzden bilmiyorum.bende 92 model tüplü şahin var.km ye antalyada şehir içi 30-35 kuruş yakıyo ve bu bana çok ama çok geliyo.üstüne birde performans alamıyosun o daha kötü.şehir içi tüplü km ye 20kuruş civarlarında yakan araç arıyorum ama üstüne koycak çokta param yok açıkcası.max bütçe 8 çok çok zorlarsam 9 olur.bu palioların en az yakan modeli nedir sl el arasında falan çok fark varmıdır özellik ve yakıt açısından?bir de palio şehir içi tüpte normal kullanımla ortalama kaç kuruş yakıyor km ye(max-min)bu konularda bilgi verecek arkadaş varsa çok makbule geçer.

accent yumurta kasada düşünüyorum yine yakıt açısından 97-99 model arası.onlar palioyu kıyasladığımızda hangisini almak mantıklı olur?hangisi daha az sorunsuzdur ve parça fiyatlar vs leri hangisinin daha iyidir?

bütçeniz biraz artarsa tata da düşünebilirsiniz diesel

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-tum-bakimlari-yapilmis-bu-fiyata-baska-yok-71823171/detay/

• quote:

quote:

quote:

motor küçük şehir dışında basınca daha çok yakıyor normal olarak bunda anlamıyacak ne var

basınca yakmayan bir araba var mı?varsa söyleyin onu alalım.

normal kullanılırsa şehir dışında şehir içinde az yakcağını düşünüyorumki kullananların yorumlarına bakıncada bunun doğru olduğunu görüyorum.ama tabi gazın köküne kadar abanılırsa her araba normalinden fazla yakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: arimayaa

quote:

bu 1.2 sl el falan diye modeller arasında ne fark var?birde palioların yol tutuşu nassıl?hiç kullanmadımda binmedimde o yüzden bilmiyorum.bende 92 model tüplü şahin var.km ye antalyada şehir içi 30-35 kuruş yakıyo ve bu bana çok ama çok geliyo.üstüne birde performans alamıyosun o daha kötü.şehir içi tüplü km ye 20kuruş civarlarında yakan araç arıyorum ama üstüne koycak çokta param yok açıkcası.max bütçe 8 çok çok zorlarsam 9 olur.bu palioların en az yakan modeli nedir sl el arasında falan çok fark varmıdır özellik ve yakıt açısından?bir de palio şehir içi tüpte normal kullanımla ortalama kaç kuruş yakıyor km ye(max-min)bu konularda bilgi verecek arkadaş varsa çok makbule geçer.

accent yumurta kasada düşünüyorum yine yakıt açısından 97-99 model arası.onlar palioyu kıyasladığımızda hangisini almak mantıklı olur?hangisi daha az sorunsuzdur ve parça fiyatlar vs leri hangisinin daha iyidir?

bütçeniz biraz artarsa tata da düşünebilirsiniz diesel

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-tum-bakimlari-yapilmis-bu-fiyata-baska-yok-71823171/detay/

hocam saol ama tata hiç düşünmüyorum.palio falan en azından ilerde satması kolay.tata elimizde kalır diye düşünüyorum.sonuçta alcağım araba en fazla 2-3 sene kullanırım.o yüzden satması kolay ve satarkende zarar ettirmiyecek araçlar daha önceliğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

normal kullanılırsa şehir dışında şehir içinde az yakcağını düşünüyorumki kullananların yorumlarına bakıncada bunun doğru olduğunu görüyorum.ama tabi gazın köküne kadar abanılırsa her araba normalinden fazla yakar.

1.2 motor gaza abansanda gitmez zaten

• Ford ka işini görebilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1.2 motor gaza abansanda gitmez zaten

ben performans aramıyorum zaten.performans arasam en iyi basan arabaya bakarım bütçeme göre.benim derdim bütçeme göre en az yakan ve fazla masraf çıkarmayan parçası piyasaya göre ucuz olan araç.zaten şuanda tüplü şahine biniyorum.heralde bundan daha az performanslı değidir 1.2 de olsa palio.uzun yola çıkmıyorum zaten.çıksam çıksam yılda 1-2 sefer o da belki ve en fazla 700-800km olur(antalya istanbul arası).

tipo unolara bakıyorum ama onlarda şahin kadar yakıyor neredeyse araştırmalara ve yorumlara göre.ford ka hiç düşünmedim fiyatlarıda 10bin üstü sanırım.max 9bine kadar palio ve accent arasında düşünüyorum şuan.accent 95-99 arası tüplü 1.5 yada 1.3 modelleri km ye max 25kuruş yaktığı söylenyor şehir içi.paliolarda o civarlarda yakıyor sanırım.

• 1.4lt ve altındaki bütün arabalara bakabilirsin, hiçbiri palio kadar ÇOK yakamaz
  • palio sanıldığın aksine fazla yakıyormuş deniyor birçok forumda..
  • arkadaşlar palio biraz karmaşık olmaya başladı kimi çok yakıyor 1.2 olduğuna bakma diyor kimide kokluyor diyor. Kafam baya karıştı. Bu fiyatlara yakın fiesta1.25 var ya da corsa hatta punto da satıyorlar tabi boyalı olanlarını. Bi akıl verin 10000liralık ne uygun olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanal03

arkadaşlar palio biraz karmaşık olmaya başladı kimi çok yakıyor 1.2 olduğuna bakma diyor kimide kokluyor diyor. Kafam baya karıştı. Bu fiyatlara yakın fiesta1.25 var ya da corsa hatta punto da satıyorlar tabi boyalı olanlarını. Bi akıl verin 10000liralık ne uygun olur.

ben de yaklaşık 2 aydır bakıyorum. seninle aynı bütçem var. ilk başta palio 1.2lere bakmıştım. ama daha sonra gerek netteki yorumlar gerekse de kullanan arkadaşlarımın yorumları beni caydırdı..1.2 olması demek illaki az yakacak demek değilmiş zaten..bir de palio hakkında kokluyor diyen kimse görmedim duymadım :)) ha ama 1.3 multijet paliolar kokluyor olabilir ama onların da en düşükleri (temiz olanları) 16binden başlıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

quote:

Orijinalden alıntı: sanal03

arkadaşlar palio biraz karmaşık olmaya başladı kimi çok yakıyor 1.2 olduğuna bakma diyor kimide kokluyor diyor. Kafam baya karıştı. Bu fiyatlara yakın fiesta1.25 var ya da corsa hatta punto da satıyorlar tabi boyalı olanlarını. Bi akıl verin 10000liralık ne uygun olur.

ben de yaklaşık 2 aydır bakıyorum. seninle aynı bütçem var. ilk başta palio 1.2lere bakmıştım. ama daha sonra gerek netteki yorumlar gerekse de kullanan arkadaşlarımın yorumları beni caydırdı..1.2 olması demek illaki az yakacak demek değilmiş zaten..bir de palio hakkında kokluyor diyen kimse görmedim duymadım :)) ha ama 1.3 multijet paliolar kokluyor olabilir ama onların da en düşükleri (temiz olanları) 16binden başlıyor...

o zaman yumurta kasa accentte dönüş yapcaz :D 16binim olsa zaten bir sürü araba var piyasada az yakan :D

1.2 palioların tüpleri km de kaç yakıyor peki?hiç kullanan yokmu?eski tip motorlarda ama benzinli 1.2 motor tüplü bir palio şehir içi km de ne yakar lpg de?eğer bunlarda tüpte şehir içi 30-35 yakıyosa gerek yok 10bin verip almaya.10bine 99-2000 model yumurta kasa klimalı 1.5 gls accent alırım çok temiz o paralara en azından hem az yakar(şehir içi max 25 kuruş diyorlar tüpte)hemde araba temiz ve geniş olur palioya göre.şahine binip km ye kışın 35-40 kuruş yakmak koyuyo adama valla.şu meretler km ye şehir içi 25kuruş yaksa başka hiç bişey istemem ama 35-40 kuruş km ye yakıp benzinci zengin etceğime üstüne 3-4 koyar az yakan bişey alıp hem model yükseltmiş olurum hemde zaten 2 yılda gaza verdiğin paradan ettiğin karla arabaya verdiğin para çıkar.

• ben 1.2 veya 1.25 fiesta bakıyorum. yorumlar lpgde genelde iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: notredame_kamburu

ben 1.2 veya 1.25 fiesta bakıyorum. yorumlar lpgde genelde iyi.

aracın fiyatları nasıl?
  • fiyatlar genel olarak 10.000-13.000 aralığında gidiyor. özellikle içi krem renkli ghia versiyonu aynı zamanda çok şık oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: notredame_kamburu

fiyatlar genel olarak 10.000-13.000 aralığında gidiyor. özellikle içi krem renkli ghia versiyonu aynı zamanda çok şık oluyor.

onların yakıt ne alemde?baktım şimdi antalyada ki fiyatlara 7.300lerden başlıyo çıkıp gidiyo modele ve duruma göre
  • 10bin ve altına temiz bir palio zor bulursunuz. 12 13bin civarına 2003 2004 Lpg 1.2 16v alırsanız memnun kalırsınız Lpg şehir içinde 8-8.5 lt yakar.Şehirinizdeki lpg fiyatına göre hesaplayın artık.
    1.2 gitmez diyenler içinde bir gün becerebilirsem video koyarım izlersiniz.
  • 2001 Model Palio 1.2 S 8V kullanıcısıyım. Haziran ayından beri yakşalık 10.000 km yol yaptım. Ankara'dan Alanya, Kayseri, İstanbul ve Kırıkkale seyehatlerim oldu. Son seyehatimi Kasım ayının sonunda İstanbul'a yaptım. Gidiş gelişde 1000 km'yi geçti İstanbul şehir içi trafiğinde baya git gel yaptım bir iki sefer kaybolma macerası yaşayıp döndüğümde toplamda 165 TL yakıt tüketimim oldu. Kış şartlarları ve kış lastiklerinin etkisi ile bir miktar artış oldu ancak gene de arkadaşlarımın araçları ile kıyasladığımda oldukca ekonomik olduğunu söyleyebilirim.
    Şunu da eklemekte fayda var. Eğer ekonomik bir araç olsun istiyorsa aracın az yakması kadar parçasının da ucuz olmasına dikkat etmek gerekir. Bazı arkadaşların önerileri belki palio 1.2'den az yakar doğru lakin parça fiyatlarınıda aracın işletim masrafları arasında değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.
    Uzun sözün kısası eğer agrasif bir kullanıcı değilseniz performans gibi bir beklentiniz de yoksa 1.2 8V Paliio tavsiye ederim. Tabi LPG'li olması şartı ile

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.