Şimdi Ara

Palio 1.2 EL ya da daha az yakan araba hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
24.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mümkünse hiç yakıt tüketmeyen bir araba arıyorum. Araştırdım Palio 1.2 EL bu anlamda en az yakan araç olduğunu düşündüm. Acaba daha uygun bir otomobil var mıdır? ya da bu araç hakkında yorumlarınız nedir. Tavsiyelere açığım. Bu arada az yaksın gerisi önemli değil sedan, hb, suv...v.s v.s

• Şu ana kadar bindiğim en az yakan araç citroen saxo 1.5 dizel modelidir.
    4,8 lt şehir içi yakıt tüketimi bizzat test ettim, palio 1.2 el alacağınız fiyata çok temizlerini bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • ben de palio 1.2 leri araştırıyordum , aracın 1.2 motoru performanssız olduğu kadar yakıt da tüketiyor , yani hacmine aldanıp yakıt tüketimi çok az sanmayın derim , lpgli olursa iş biraz değişir daha iyi yakıt açısından
  • bugun esime aldim 1.2 lpg li palio
    aksam ustu aldigim icin hic bakamadim bile
    sadece bir tur attim o kadar. surusu bekledigimden iyi cikti 2002 model 65000 de hiç boya yokmus arac oldukca temiz gozukuyor. sabah ola hayrola.12000e aldim bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

ben de palio 1.2 leri araştırıyordum , aracın 1.2 motoru performanssız olduğu kadar yakıt da tüketiyor , yani hacmine aldanıp yakıt tüketimi çok az sanmayın derim , lpgli olursa iş biraz değişir daha iyi yakıt açısından

2 yıl ara kasa 2002 model palio 1.2 el ac kullandım atiker lpg ile aracın performans sorunu yok.Yok derken bu aracı alan zaten performans için almaz ama ben ne yokuştu kaldım boğulma falan olmadı ne uzun yolda sıkıntı yaşadım o zamanlar 2010 yılında uzun yolda km de tam 100 bin yakıyordu ş. içide 140 falan çok ekonomikti lpg de ben tavsiye ederim bu arada bütçenizi bilmiyorum ama yeni kasa 1.2 tdi poloların çok çok az yaktığını biliyorum araştırın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

ben de palio 1.2 leri araştırıyordum , aracın 1.2 motoru performanssız olduğu kadar yakıt da tüketiyor , yani hacmine aldanıp yakıt tüketimi çok az sanmayın derim , lpgli olursa iş biraz değişir daha iyi yakıt açısından

+1907

Ben Albea'sını kullandım. Az basayım dedim, sanki depo delindi arkadaş... Kullanıma bağlı bir durum bu; fakat araçtan normalde veremediği performansı beklerseniz ve aracı bu doğrultuda kullanırsanız sömürüyor.
  • dahiatsu sirion al yakıtı unut 1.3 102 beygir+lpg japon sorunsuzluğu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.2 palio go kullandım geçende kmde 30 kr tüketimi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

1.2 palio go kullandım geçende kmde 30 kr tüketimi var

Hocam ne yaptınız ben bu 30 kuruştan kaçıyorum zaten. Günlük 70-75 km civarında yol yapmam lazım ama bu yol şehir içi trafiği değil. Bu arada amacım performans falan da değil tamammen yakıt tasarruflu araç arıyorum. Fiyatıda eğer bu 8000-13000 arasında olursa tadından yenmez. Beni işe götürüp getirsin yeter.
  • benzinliydi hocam lpg ile tadından yenmez bu palio go lar hoşuma gitti iç mekan çok sessizdi araç çalışırken sesini duyamazsınız abs klima vardı gayette gidişi tatminkar,bu 1.2 ama 16v yani 1.4 düz paliodan falan güçlü hem vergidende makul olur...
  • quote:

benzinliydi hocam lpg ile tadından yenmez bu palio go lar hoşuma gitti iç mekan çok sessizdi araç çalışırken sesini duyamazsınız abs klima vardı gayette gidişi tatminkar,bu 1.2 ama 16v yani 1.4 düz paliodan falan güçlü hem vergidende makul olur...

Hocam beliki bilirsiniz 8v ile 16v arasındaki yakıt farkı olur mu? Olursa ciddi bir fark mıdır bu?
  • en az yakan araba benim bildiğim ww polo 1.2 bluemotion(sehir ici 4 yakiyordu galiba)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanal03

quote:

benzinliydi hocam lpg ile tadından yenmez bu palio go lar hoşuma gitti iç mekan çok sessizdi araç çalışırken sesini duyamazsınız abs klima vardı gayette gidişi tatminkar,bu 1.2 ama 16v yani 1.4 düz paliodan falan güçlü hem vergidende makul olur...

Hocam beliki bilirsiniz 8v ile 16v arasındaki yakıt farkı olur mu? Olursa ciddi bir fark mıdır bu?

Arkadaşım sıcağı sıcağına farkı sana aktarayım aracım 2004 palio 1.2 16v EL! dün akşam akaryakıt alıyorum yanıma gelen arkadaş kaç km yol yaptığımı sordu, bende km yi gösterdim 388 km gösteriyordu, 74,5 tl ye tekrar doldurdum depoyu... Onun aracı 8v 1.4 motor palio 76 tl yakıt aldı deposu kaç km gittiğini sordum 270 km geçmiyor dedi. o da sabahları köprü trafiğine giriyormuş bende f.s.m köprüsüne gelmeden etilere çıkıyorum.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.

edit: araçlar lpg'lidir, yazmayı unutmuşum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapligida.com -- 17 Ocak 2012; 11:46:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83
    Arkadaşım sıcağı sıcağına farkı sana aktarayım aracım 2004 palio 1.2 16v EL! dün akşam akaryakıt alıyorum yanıma gelen arkadaş kaç km yol yaptığımı sordu, bende km yi gösterdim 388 km gösteriyordu, 74,5 tl ye tekrar doldurdum depoyu... Onun aracı 8v 1.4 motor palio 76 tl yakıt aldı deposu kaç km gittiğini sordum 270 km geçmiyor dedi. o da sabahları köprü trafiğine giriyormuş bende f.s.m köprüsüne gelmeden etilere çıkıyorum.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.

edit: araçlar lpg'lidir, yazmayı unutmuşum...

Hocam anladığım kadarıyla 16v biraz daha tasarruflu ama arkadaşın aracı 1.4 olunca biraz fark olması da doğal sanırım. Birde siz ş.içi trafiğinde kullanıyorsunuz galiba ben biraz daha şanslıyım sanırım. Gideceğim yol dur kalk yapılacak yol değil ama sizin yakaladığınız değerde tatminkar. teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanal03 -- 17 Ocak 2012; 12:48:34 >

• 1,2 EL 16V ile şehir içi çok rahat 9-10 lt yakarsınız...Tüp takarsanız çok ekonomik olur ama benzinle tavsiye etmiyorum...
  • Yakıt tüketimi ne çok azdır ne de çok fazla,fakat performanssız olmasına katılmıyorum Palio 1.2 8v aracımla şehiriçi veya şehirdışı gayet güzel gidip geliyorum,yokuşlarda,sollamalarda hiçbir problem çıkarmıyor tabiki 1.2 Palio'yu 1.6,2.0 araçlar ile karşılaştırırsanız hata olur,bu motor peformans için değil ekonomi olsun diye üretilmiş,illa performanslı Palio istiyorsanız onunda çözümü var Palio 1.6 16V Sporting.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboalpervet

Yakıt tüketimi ne çok azdır ne de çok fazla,fakat performanssız olmasına katılmıyorum Palio 1.2 8v aracımla şehiriçi veya şehirdışı gayet güzel gidip geliyorum,yokuşlarda,sollamalarda hiçbir problem çıkarmıyor tabiki 1.2 Palio'yu 1.6,2.0 araçlar ile karşılaştırırsanız hata olur,bu motor peformans için değil ekonomi olsun diye üretilmiş,illa performanslı Palio istiyorsanız onunda çözümü var Palio 1.6 16V Sporting.

8v kullanıyormuşsunuz 16v lik olan da fark nedir? yakıtta fark var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanal03

quote:

Orijinalden alıntı: aboalpervet

Yakıt tüketimi ne çok azdır ne de çok fazla,fakat performanssız olmasına katılmıyorum Palio 1.2 8v aracımla şehiriçi veya şehirdışı gayet güzel gidip geliyorum,yokuşlarda,sollamalarda hiçbir problem çıkarmıyor tabiki 1.2 Palio'yu 1.6,2.0 araçlar ile karşılaştırırsanız hata olur,bu motor peformans için değil ekonomi olsun diye üretilmiş,illa performanslı Palio istiyorsanız onunda çözümü var Palio 1.6 16V Sporting.

8v kullanıyormuşsunuz 16v lik olan da fark nedir? yakıtta fark var mı?

16 v olanı kullanmadıgımdan maalesef bir bilgi veremeyecegim ancak aracım 20,25kuruş yakıyor ortalama tabiki bu değerleri 80-90 km sabit hızla gidiyor olarak düşünürseniz,100 km'yi geçerseniz motor küçük oldugu için yakıt tüketimini arttırıyor,16v sahiplerinden edindigim bilgi ise 8v'ye göre daha az yaktıgı kullanan arkadaşlarda daha net bilgi verebilirler.

• bu 1.2 sl el falan diye modeller arasında ne fark var?birde palioların yol tutuşu nassıl?hiç kullanmadımda binmedimde o yüzden bilmiyorum.bende 92 model tüplü şahin var.km ye antalyada şehir içi 30-35 kuruş yakıyo ve bu bana çok ama çok geliyo.üstüne birde performans alamıyosun o daha kötü.şehir içi tüplü km ye 20kuruş civarlarında yakan araç arıyorum ama üstüne koycak çokta param yok açıkcası.max bütçe 8 çok çok zorlarsam 9 olur.bu palioların en az yakan modeli nedir sl el arasında falan çok fark varmıdır özellik ve yakıt açısından?bir de palio şehir içi tüpte normal kullanımla ortalama kaç kuruş yakıyor km ye(max-min)bu konularda bilgi verecek arkadaş varsa çok makbule geçer.

accent yumurta kasada düşünüyorum yine yakıt açısından 97-99 model arası.onlar palioyu kıyasladığımızda hangisini almak mantıklı olur?hangisi daha az sorunsuzdur ve parça fiyatlar vs leri hangisinin daha iyidir?

• kullanan lardan duydugum kadarıyla şehir içi az yakıyor bu araç şehir dışı daha fazla yakıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.