Şimdi Ara

Palio 1.6 16v HL HAKKINDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
81.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihzeynep

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-palio-99-model-lpg-li-56293534/detay/

bu aracı 10.500 e bırakırım dıo sızce nasıl bı arac..

Görünüşü hoşunuza gittiyse ve ciddi bir kazası yoksa, şaside düzeltme tavanda boya gibi sıkıntıları yoksa bu fiyata alınabilir.
  • sadece on camurlukta boya var baska yerde boya yok bu cumartesı tamırcıye goturcem daha goturmedm km fln ıyı mı?
  • arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm 11.12 bin tl param var yeni işimden dolayı bir araba alıp işe o şekilde gelip gitmek istiyorum günlük 50 km yapacak yani ne tavsiye edersiniz
  • arkadaşlarhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-kaya-otomotiv-den-181000-de-160920370/detay bu araç en uygun kaça alınırsa karlı olabilir.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarihcifss

arkadaşlarhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-kaya-otomotiv-den-181000-de-160920370/detay bu araç en uygun kaça alınırsa karlı olabilir.?

Araba güzel, fiyatı da güzel.Ben 2 sene önce 11'e biraz daha dolusunu verdim.10.500'e al gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

arkadaşlarhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-kaya-otomotiv-den-181000-de-160920370/detay bu araç en uygun kaça alınırsa karlı olabilir.?

Araba güzel, fiyatı da güzel.Ben 2 sene önce 11'e biraz daha dolusunu verdim.10.500'e al gitsin.
    r

Boya var ama darbe yok diyor..

• quote:

quote:

quote:

r

Benim arabada da boya vardı ama değişen yoktu.Darbe olmaması zor.Belki güneş yanığı vardır ondan boyatmıştır.
    Sağ far değişmiş zaten.Bende de bu arabadan vardı 6 sene kullandım 1.6 modellerinin vurulmamışı ve sağlamı zor bulunur.Ben sattım 1 ay sonra arabayı çarptılar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

r

Benim arabada da boya vardı ama değişen yoktu.Darbe olmaması zor.Belki güneş yanığı vardır ondan boyatmıştır.
    Sağ far değişmiş zaten.Bende de bu arabadan vardı 6 sene kullandım 1.6 modellerinin vurulmamışı ve sağlamı zor bulunur.Ben sattım 1 ay sonra arabayı çarptılar.

diyelim ki bikaç ufak yollu kaza çıksa (ki tramerde çıkmadı) kaça alınmalıdır?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

r

Bu araba ucuz.Palio alıyorsun 1.6 modeli.1.6 modeliyle 1.4 arasında çok fark var.Bunun motoru marea motoru 1.4 gibi unodan uydurma ilkel bir motor değil.Full enjeksiyonlu.İçi de dışı da pek dökük gözükmüyor.
    1.6 modellerinin adı çıkmış diye piyasası düşük yoksa 1992 model şahine 6500 lira istenen piyasada bu araba iyidir.1.4 modelleri dandik ama pahalıya gidiyor.
    Ben 2 sene önce palioyu 11'e sattım ama araba fulldü.Klimasından, absye, çift havayastığına kadar.Fabrika çıkışı sunroof bile vardı.Hatta ucuza bile verdim.Uğraşsam 12'ye giderdi.
    Vuruk kırık veya boyasına bakacaksan 10 yaşından büyük arabalara hiç bakma.Benim arabanın kaputu 3 kere doğrultup boyandı ama araba temizdi kapış kapış gitti.Araba yaşlanınca boya da yapılır paslanır da normal.
    10 bin teklif et al.500 lira da masraf edersin güzel olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

r

Bu araba ucuz.Palio alıyorsun 1.6 modeli.1.6 modeliyle 1.4 arasında çok fark var.Bunun motoru marea motoru 1.4 gibi unodan uydurma ilkel bir motor değil.Full enjeksiyonlu.İçi de dışı da pek dökük gözükmüyor.
    1.6 modellerinin adı çıkmış diye piyasası düşük yoksa 1992 model şahine 6500 lira istenen piyasada bu araba iyidir.1.4 modelleri dandik ama pahalıya gidiyor.
    Ben 2 sene önce palioyu 11'e sattım ama araba fulldü.Klimasından, absye, çift havayastığına kadar.Fabrika çıkışı sunroof bile vardı.Hatta ucuza bile verdim.Uğraşsam 12'ye giderdi.
    Vuruk kırık veya boyasına bakacaksan 10 yaşından büyük arabalara hiç bakma.Benim arabanın kaputu 3 kere doğrultup boyandı ama araba temizdi kapış kapış gitti.Araba yaşlanınca boya da yapılır paslanır da normal.
    10 bin teklif et al.500 lira da masraf edersin güzel olur.

İlginize teşekür ederim..Bugün Palio defterini açmadan kapatmış olduk.Nasipse 97 Corsa GLS yeşil aldık.Kaza yok işlem yok,boya var.12.750 tl almış olduk.Umarım karlı bir alışveriş yapmışızdır..

• arkadaşlar egzostan hafif beyaz duman gelmesi ne manada olabilir? 1) Su eksiltmiyor 2)Yağ belirgin bir eksilme yok (alalım 400 km geçti sanırım) 3)Egzostan yağ kokusu gelmiyor diyor usta...
  • Arkadaşlar elimde 2 adet palio 1.6 motor var ilgilenen olursa yardımcı olurum

1: 1999 Model 1.6 Lacivert Klimalı Tek hava yastıklı otomatik camlı 2 parça boyalı Fiyat : 12250
    2: 1998 Model 1.6 Turuncu Klimalı Çift Hava yastıklı otomatik camlı Komple Temizlik boyalı değişensiz : 12250
  • izmirde satılık 1.6 klimalı varmıdır düşük km (170000 altı) temiz yardımcı olursanız sevinirim.
  • palio 1.6 16 VALF araba aldım yağ çubuğu kırık ve yağ çubuğunun yenisi bulunmuyor. bana yağ çubuğunun uzunluğu lazım ona göre kırık yağ çubuğuna parça ekleyip arabaya takacağım ondan dolayı palio aracı olan arkadaşlar uzunluğunu ölçup yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAKIN AMA SAKIN KESİNLİKLE PALİO 1.6 SİENA 1.6 MARİA 1.6 ALBEA 1.6 almayın arkadaşlar. bu arabaların beyin problemi gaz kelebeği problemi yedek parça bulma problemi elektirik akim ve voltaj problemi var kesinlikle uzak durun ben palio 1.6 aldım 16 250 tl ye galericiden bir ay sonra sorun çıkartmaya başladı ve tamirciler ilk başta güzel araba deseler de sorun olunca bakmıyor arabaya uğraşmak istemiyorlar kronik sorunları var Maria 1.6 motorunda ve bu motorun paçaları bulunmuyor çıkmasını bulmak da çok zor paraniza yazık edersiniz bi de paran cebinde olsa da tamir ettirmezsin çünkü bunlardan anlayan usta gerçekten de yok ben arabayı geri bir ay sonra 11 000 tl ye zorla sattım birmot bile sorumluluk kabul etmiyor ellerinde parçası bulunmuyor düşünün almadan önce benimle aynı hataya düşmeyin

• ksk_izmir2 K kullanıcısına yanıt
    İzmirde bulunmuyorsa baska yerleri dusunemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_izmir2

palio 1.6 16 VALF araba aldım yağ çubuğu kırık ve yağ çubuğunun yenisi bulunmuyor. bana yağ çubuğunun uzunluğu lazım ona göre kırık yağ çubuğuna parça ekleyip arabaya takacağım ondan dolayı palio aracı olan arkadaşlar uzunluğunu ölçup yazarsanız sevinirim.

Hocam ben bu arabadan almak istiyorum tavsiye etmiyo musun yani? 98 model 96 binde 16 valf hatasız gaz takilmamis değişen hasar kaydı yok tavan hariç boyalı 19 bin alınır mı? Diğer bilen arkadaşlar da yazarsa sevinirim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.