Şimdi Ara

PALİO 1998 MODEL 1,6 16 V SOĞUKTA İLK ANDA ÇALIŞMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• selamun aleyküm arkadaşlar 1998 model palio 1,6 16 v benzinli aracım var yeni aldım 2 ay oldu sabahları ilk çalışmada marşa bastığım gibi gaz vermezsem stop ediyor bir daha 15-20 dk çalıştırmaya çalışıyorum zar zor çalıştırıyorum . fakat ilk anda çalışırken gaz vererek çalıştırırsam araba çok sarsıyor deliriyor sonra normale dönüyor yola çıktıktan sonra gün içerisinde arbayı stop et 1-2 saat sonra gel saat gibi bir kerede çalışıyor hiç bir sorun olmuyor fakat akşam bırak sabah gel çalışmıyor araba anlattığım şekilde ısı müşürü ve bujileri değiştirdim hala sorun aynı arabada çekiş gidiş süper yalnız sabahları çalışmıyor araba soğukken ısınınca hiç birşey yok. internetten araştırdım meğer ne çok varmış 1,6 palio kullanan onlarca kişi aynı sorun için çeşitli forumlara yazmışlar adamlar değiştirmedik bişey bırakmamışlar hala sorun devam ediyormuş bu arabalarda kronik mi bu arıza acaba fiat ın bu işe el atması lazım nasıl çözümü olmaz ki yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla...

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkadaşlar bu sorunla karşılaşan kimse yok mu forum donanım kullanıcıları yakışmıyor hadi bir şeyler yazın şuraya :)
  • Ben karşılamaşmadım ama aracınızda lpg varmı? Boğaz kelebeği varmı? >Rölanti sensörü değiştimi?
  • gaz yok benzinli makinaya bağlattım sıfır hata çıktı buji me ısı sensörünü değiştirdim yine aynı hata
  • benzinliyse birde buji kablolarını kontrol ettir ? rölantisi ayarlı mı
  • makinaya bağlanttım rolanti şu bu hepsi iyi sıfır hata verdi sitenin birinde biri ile görüştüm map sensörü sorunludur % 90 dedi bir tane benim arabadan bulup değiştircem
  • HALA SORUN ÇÖZÜLMEDİ BUJİLER ISI MÜŞÜRÜ PİSTONLAR FALAN KONTROL EDİLDİ SORUN YOK HAVA FİLTRESİ YAĞI DİĞER FİLTRELER HEPSİ DEĞİŞTİ SANIRIM SENSÖRLERİN BİRİNDEN YADA BEYİNDEN BAKALIM KAÇ LİRA KAÇACAK BİZE YARIN GÖTÜRCEM :(
  • Gaz kelebeği sökülsün manifolt boğazı temizlesinler sorunun çözülür belki.Orası simsiyah kurum bağlıyor araba sapıtıyor.Aynı sorun benim palioda vardı temizletince geçti.
  • Benzin pompası ve lambda (oksijen) sensörlerine de baktırın.
  • ABİLER BUGÜN ARABAYI BOSCH SERVİSİNE BIRAKACAĞIM ONLAR ELEKTRONİK ARABALAR KONUSUNDA UZMANMIŞ BU PARÇALARI BOSCH ÜRETTİĞİ İÇİN SANIRIM ONLARDA ÇEŞİT ÇEŞİT MAKİNA VARMIŞ ARAŞTIRIP BULUYORLARMIŞ SIRADAN TAMİRCİLER YAPÇAĞINA DAHA ÇOK BOZUYOR BOSCH BIRAKIYORUM NE DİYORDUNUZ ABİLER YOKSA BİR SÜRÜ YERE GİTTİM YAPAMIYORLAR BOŞUNA PARA VERİYORUZ
  • Biyomedikalteknoloji B kullanıcısına yanıt
    gökhan bey allah rızası için iletişime geçin benle.Bende de aynı sorun var.lütfen...

05382187983
    İbrahim ARSLAN
    Altınekin/Konya
  • Abi uzun zamandır bakmıyorum siteye arabayı satali çok oldu gostermedigim yer etmediğim masraf kalmadı ne beyin ne sensörler neyse olmadı bıktım sattım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.