Şimdi Ara

Palio,Albea,Siena,Punto arasındaki farklar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 10.000 ile 12.000ytl arası 2000model'den düşük olmazsa iyi olur haliyle bir araç bakıyorum ama Palio,Albea,Siena,Punto bu modeller arasındaki fark'lar nedir hangisini önerirsiniz.Başka şeçeneklerde olabilir.Az yaksın mümkün olduğunca temiz olsun yeter
    Teşekkürler.

• DOSTUM BENDE ELEYE ELEYE TIPO SLX VE ALBEA ARASINDA KALDIM.AMA TIPODANDA KORKUYORUM KRONIK ARIZALARI OLUYORMUŞ KULLANANLAR SOYLER DURUR AMA IYI OLDUĞUNU SOYLEYENLERDE VAR.DUN AKŞAM BIR TAKSICI ILE KONUŞTUM DURAKLARINDA SIENA VARDI ONU SORDUM BENDEDE VAR DEDI ÇIKARDIM KANGO ALDIM DEDİ SIENAYA SAKIN OLA YAKLAŞMA DEDI HATTA ÇIKARDIĞIM SIENAYI KULLANIYORUM OZEL OLARAK SATIYORUM AMA DAHA TALIPLISI ÇIKMADI DEDİ.ALBEAYI SORDUM BIR ŞIKAYET DUYMADIM DEDI GUZEL ARABALAR DEDİ.BENDEDE ALBEA AĞIR BASMAYA BAŞLADI BIRAZ DAHA ARAŞTIR KAFANA UYARSA ALBEA AL DERIM KLIMA YASTIK FALAN FILAN 2002 SI 12 MILYAR EN FAZLA MUKEMMEL FIYAT BENCE O DONANIMDA...
  • Palio görüntü olarak biraz daha cazip sanki yaklaşık 10 yıldır Renault 19 Sedan kullanıyorum içi geniş iyi bir araç ama artık değişelim diyoruz ve yerine daha ufak ve yakıtı daha az bir araç almayı düşünüyoruz.
  • O fiyatlara punto bulamazsın. Albea ise 1,2 falan bulursun. Siena çok rahat bulursun.
    Ama sana tavsiyem albea siena gibi taksiye girmiş arabaları alırken çok iyi anlayan birisine göster. Çünkü bu araçların bir kısmı taksiden çıkmadır. Komple boyalılara yaklaşma.
    Alternatiflerin içinden en iyisi Palio. Ama o da az yakmaz. Motorun küçük olduğuna falan bakma. Eğer illaki az yaksın diyorsan 1,6 Palio al. Ona da sıralı sistem tüp taktır. Bu da biraz pahalıya malolur. 1,4 Palio alırsan ve tüp taktırırsan ortalama normal kullanım şartlarında 160 bin yakar. Bu da çok uygun değildir. 2000 motor ford mondeo nun 110 bin yaktığını düşünürsek. Focus da aynı şekilde. Örnekler çoğaltılabilir.
    Bir başka tavsiyem 2002-2003 dizel klimalı albea al. İyice bak ve baktır. Klimalısını biraz ararsan 13 e falan alırsın.
    Selametle...
  • az yaksın diyosan siena al.ben siena kullanıyorum.geçen yaz klimalı bir model almak için satacaktım aracımı ama tüp olmadığı için satamadım.şimdi tüp taktırdım ve tek eksiği klima.onun dışında gayet memnunum aracımdan.hatta bu aracı 2 sene daha kullanıp ondan sonra üst sınıf bir araç almayı düşünüyorum.siena alacaksan,daya tüpü bak keyfine eşşek arabası niyetine bin
  • İlginize teşekkürler
    99 model 1.6hd Sıralı lpg kullanan bir palio var tanıdıkta 9,500ytl civarı istiyor.Ama bilmediğim şu 99 ile 2000 yada 2002 veya başka modeller arası fark nedir.Kasa ve teknik özellik açısından bazen derlerya 2000modelleri problemli ama 2002 ve sonrası bu problemi düzelttiler gibi
    En kötü ihtimal bendeki Renault 19'a 400-500 verip lpg'ye çevirip kullanacağım
  • sienaya yaklaşma palio-albea al hiç çekinme ama 00 yada 01 model olsun en az. mümkünse dizel olsun dizel motorlarda fiat çok başarılı. ama bana kalırsa 23 lira felan full otomotik palio sole almak daha mantıklı olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    Fiat punto nasıldır
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 99 model palio 1.6 var tanıdıkta 9000ytl ye veriyor Sıralı sistem lpg'de üzerinde araç temiz ama karar vermek çok zor şeytan diyor git Tata al kullan satamazsan hurdacıya kilo üzerinden satarsın diezel'i bile 13000 ytl'ye bulunuyor hemde 2005-2006 modeli ama şeytan işte uymuyorum
    yada Chevrolet Kalos 2004 falan mı baksam derken o karaya çıkacaksam 1000 daha koyar getz alırım en azından biraz daha araba gibi duruyor.
  • aman deyim tata falan
    modelli diye bi dacia kiralamıştım da geçirdiğim günü ben bilirim ne kliması ne başka bişyi ne sürüşü bir halta yarar.tata da ondan aşşağı kalacağını sanmam. bu aralar bende araç bakıorm 5 kişilik palio van fiyatlar iyi gibi.daha hesaplı 1,2 özellikle.hemde az yakar gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.