Merhaba, 98 Model palio aracımda mevcut olan; Teyp: Pioneer DEH-1500 UB Hoparlörler: Arkada Pioneer Ts-A6923is ( modelinden kesin emin değilim kutusu şu an yanımda olmadığından, internetten bakıp benzer olanı yazdım. Pioneer' ın oval olan hoparlörlerinden, geçen yıl aldım ) Ön kapılara birer adet hoparlör taktırdım. 40 tl civarı idi ikisi kalitesi nedir bilmiyorum. İki adet tweeter mı deniliyor :) ondan var torpidoda.
Bunlara ek subwoofer ve amfi almak istiyorum. Yüksek seste müzik dinlerim. Fakat çılgın birşey değil aradığım, yani sesi açıp çevredeki insanları rahatsız edecek derece olmayacak. Araç içinde daha keyfli müzik dinlemek için diyelim. Kısaca şöyle özet geçeyim. Şarkılardan bass almak için, kullandığım sistemdeki teypte "FADER" ayarını +13 yapıyorum sesi (tek taraftan veriyor) ve adını hatırlayamadığım bir ayar daha vardı 3 seçenek sunuyordu low/mid/high, bu ayardan "mid" olanı seçiyorum. Anca bass vermeye başlıyor. Zararı var mıdır bunları yapmamın bilmiyorum. Bu ayarlarda iken Volume 40 a geldiğinde tahmininiz üzere ses bozuluyor, bass ın yerini " pok pok " tarzında patlakmış gibi sesler alıyor haliyle :) . Bu berbat durumdan kurtulmak ve müziği daha tatlı, keyfli ses sistemiyle dinleyebilmem için abartısız subwoofer ve amfi önerilerinizi rica ediyorum. Maksimum 450-500 tl ayırabilirim bu ikisi için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme