adamın biri ortaya konu attı kaçtı, takip bile etmiyor!
mJ/cdti kardeştir, tasarım zevk meselesidir, kaliteyi marka verir.
Markalar açıklasın teknik özelliklerinde malzeme kalitelerini herkesde rahat seçimini yapsın , malzeme kalitesinde anlamayan da konuşmasın.
(ben anlamam)
tartısma epey ilerlemiş..neyse ben fikrimi soyluyorum..bence corsa al ama baz modelini diil de klimalısını tavsiye ederim..hem opel kampanya yapmıs 2006 modelleri 5-6 bin indirimli veriolarmıs..artık sen dusun...neyse hadi sana kolay gelsin..
takipteyim lervolerto kardeş merak etme. şimdi arkadaşalar ister itibar edin ister etmeyin. ben yinede anlatayım. dünyada teknoloji devi bazı ülkeler var, bunlar a.b.d., almanya ve japonya'dır. japonya kendini daha çok elektronikte kanıtlamıştır, fakat tabiki her müh. dalında iyidirler. a.b.d. zaten beyin göçüyle beslenen bir ülkedir ve teknolojinin ve bilimin her alanında önderlerdir. çok sağlamcılardır. ucuz olsun da bazı eksikleri olsun demezler. almanya ise diğer avr. ülkeleri (ing., fr., isp., port.) gibi 1800-1900 lü yıllarda sömürgecilik yapamamasına ramen, yani fakir ülkelerden kendine yontamamasına ramen, çok gelişmiştir. lakin kaybedilen 1. ve 2. dünya savaşlarına ramen ab'nin dinamosu, teknoloji ve sanayi merkezidir. bugün mekanik ve elektrikte çok çok ileridir ki bunlar direk otomotiv sektörünü etkiler. tabiki almanlar babamızın oğlu değil ama gerçekler ortada. amerikan filmlerinde amerikan arabaları haricinde (genelde) 3 marka oto görürsünüz; bmw, merso ve volvo(isveç). ha yukarda saydığım teknoloji devlerini bugün g.kore, isveç, italya gibi ülkeler ancak takiple yetinmektedirler. bu sebepledir ki alman menşeli bir araba en az diğer avr.lı markalar kadar kalitelidir.
konu şaştı valla çok afedersiniz. kızarsanız bidaha lafa girmem söz...
konu ile yorum yazan herkese tesekkur,
Corsa icin opel bayine gidip konusacam.. bakalım hayırlısı.
iyi gunler
quote:
Orjinalden alıntı: MULTIJET13
Palio yolda bırakmaz
bırakır bırakır ,hemde tam orta şeritte rezil olursun
quote:
Orjinalden alıntı: hakanto
quote:
Orjinalden alıntı: MULTIJET13
Palio yolda bırakmaz
bırakır bırakır ,hemde tam orta şeritte rezil olursun
Ben 4 sene palio ya bindim yüzümü kara çıkartmadı.
rezil olanlar başka araç kullananlar.
ARTIK , 5K multijet 1.3 dinamik granit gri bir grande punto ya biniyorum.
herkese selam olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: kucukm
ARTIK , 5K multijet 1.3 dinamik granit gri bir grande punto ya biniyorum.
herkese selam olsun.
hayırlı olsun arkadaş daha iyi bir seçim yapmışsın Allah kaza bela vermesin
neye niyet neye kısmet. Allah olmayanlara daha iyisini versin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme