Şimdi Ara

palio MJ mi yoksa corsa 1.3 cdti mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

palio mj almayı dusunuyordum. ama opel corsa da indirime gitmiş ve dizel baz modeli 24000 civarında olmus.
    palio mj 25870 klimasız.
    corsa kasa degistirecek 1-2 aya kadar. birde heryerde bahsedilen kronik direksiyon kutusu problemi var corsanın.

sizce deger mi corsa almaya yoksa suyunu tuzunu bildigim palio mu alayım.

simdiden tesekkur.

• quote:

Orjinalden alıntı: kucukm

herkese selam,

palio mj almayı dusunuyordum. ama opel corsa da indirime gitmiş ve dizel baz modeli 24000 civarında olmus.
    palio mj 25870 klimasız.
    corsa kasa degistirecek 1-2 aya kadar. birde heryerde bahsedilen kronik direksiyon kutusu problemi var corsanın.

sizce deger mi corsa almaya yoksa suyunu tuzunu bildigim palio mu alayım.

simdiden tesekkur.

Palio için bayiden fiyat al.

palio da sorun yok,ön takım ve süspansiyonu da bizim yollara ayarlı.

hatta mazot filtresi dahi bizim yakıta ayarlı.eurodiesel kullanma zorunluluğu yok.

yedek parça servis olarak zaten palio en avantajlı araç

ancak corsa direksiyon kutusu problemli olsa da palio dan üstün.

kasası değişti ama eski kasa için indirdikleri fiyat bence çok iyi.

stokta kaldı mı kalmadı mı onu bayilerden öğrenebilirsin

• Palio yolda bırakmaz
  • Palio araba mı ya Corsaya ayıp etmişsin...

Başka araçlarla karşılaştır ama, Palio çok uyduruk...

Palio araba değil alacaksan hiç olmazsa punto olsun bedava, 2006 5000 kmde 19 milyar istiyorlardı almayanı dövüyorlar öyle bir araba...
  • Olurmu 2006 palio multijeti 13.500 ' e bırakıyorlar
    arada dağlar kadar fark var
    ben gene palio alırdım
    çok ucuz
    bedava kalır sizin söylediğiniz fiyatın yanında
    Palio yu almayanı dövmekle kalmıyorlar üstüne eşantiyon ople corsa veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MULTIJET13 -- 25 Eylül 2006; 14:50:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MULTIJET13

Olurmu 2006 palio multijeti 13.500 ' e bırakıyorlar
    arada dağlar kadar fark var
    ben gene palio alırdım
    çok ucuz
    bedava kalır sizin söylediğiniz fiyatın yanında
    Palio yu almayanı dövmekle kalmıyorlar üstüne eşantiyon ople corsa veriyorlar

13.5 2006 palio bulun alıyorum...

Nerde ciddimisin?

Yok öyle bişi van dır o
  • 2006 model G punto 19 ediyorsa palio da 13.500 eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok o paraya bul sana ben alcam ben vercem paranı ciddi diyorum
  • Espiri yaptım... Kusura bakma birden 2006 punto 19 eder diyince düşündüm,, o zaman 13.500 palio alınır dedim. Dostum yanlış anlama özrümü kabul et...
    Şakasından öyle fiyat söyledim ciddi değildim fiyatta
  • tamam yav kızmadım

2006 punto Altunizade pazarında dün 19 du...Yanımda cilikka da vardı o da sölesin..

2006 5bin km de mi eydi...
  • Dediğin gibi araba işi fırsat işi. Acilen paraya sıkışan oluyor hemen satmak isteyen oluyor. Çok uygun fiyat söyleyebiliyorlar. Mesela ben 2004 kasımda aldığım klimalı palio multijet SL arabama 23.000 YTL para ödedim kasko dahil.

1 ay sonra bir tanıdığım "artık nasıl ayarlamışsa!!!" 19.000 YTL ye benimkinin bir üst modelini yani EL klimalı modelini aldı

Bu bana ders oldu. bundan sonra araba için istanbulu altına üstüne getiricem. Gezmediğim bayi kalmicak.

Geçen şubat ayında G.Punto için bir bayinin 26.900 YTL den verdiği arabayı bir başka bayi 24.000 YTL ye bırakmıştı.

Geçen hafta çarşamba günü çapada yürürken bir bayide yeni kasa ford fiesta dizel gördüm. adamlar sıfır arabayı 27.500 ' e satıyorlardı. Pazarlık yapılsa 27.000 'e bırakırdı belki, akşam üstü Zeytinburnu daki ford bayisinde aynı arabaya 31.200 YTL fiyat çektiler.

• 1998 corsa swing kurşunsuz benzinli kullandım 4 sene. kronik hiçbir problemi yoktu hiç bir gün problem çıkartmadı 7500 km'de bir özel servise götürdüm o kadar o çok iyi bir arabaydı.
  • Fiyatı aynıysa corsa, palio daha ucuzsa palio al derim.Opelin bakım masrafı daha fazla onu da belirteyim.
  • bende palio yu öneririm sana
    daha sonra seni uğraştırmaz
  • quote:

Palio yolda bırakmaz

Palioyla 2 senem çekici tepesinde seyahat etmekle geçti. Bir bana palio demesin sakın.

• 206 DA DÜŞÜNEBİLİRSİN.BEN ALDIM..ÇOK ÇOK MEMENUNUM.MAŞALLAH DİYELİM.İKİSİ ARSAINDAN CORSA DERİM..KALİTE YANİ.KOMŞUMUZ ALDI.ÇOK MEMNUN

• TÜM, BÜTÜN, HEPSİ, HER MODEL ALMAN ARABALARI, BÜTÜN VE BÜTÜN FIAT'LARDAN İYİDİR. CORSA DA HAVADA, KARADA, SU İÇİNDE PALIO DAN İYİDİR.
    KENDİNİZE GELİN BRE.
    PİYASADA CORSA YILLARDIR VAR VE ÇOK SAYIDA VAR. SİZİN GÖZÜNÜZDE BOLLUKTAN DOLAYI Bİ ANTİPATİ OLUŞMUŞ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtheboy -- 25 Eylül 2006; 21:43:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurtheboy

TÜM, BÜTÜN, HEPSİ, HER MODEL ALMAN ARABALARI, BÜTÜN VE BÜTÜN FIAT'LARDAN İYİDİR. CORSA DA HAVADA, KARADA, SU İÇİNDE PALIO DAN İYİDİR.
    KENDİNİZE GELİN BRE.
    PİYASADA CORSA YILLARDIR VAR VE ÇOK SAYIDA VAR. SİZİN GÖZÜNÜZDE BOLLUKTAN DOLAYI Bİ ANTİPATİ OLUŞMUŞ...

genellemeler çok saçma olmuş almanlar babamızın oğlumu
  • Hoooooooooooop, Sen fiat kullanmadan Fiat'ı Opelle kıyaslama, Biraz süsü püsü var diye Alman arabası diye reklamı bol diye opel diyorsanız opel alın, ama şunuda bilin aslında alacağınız opel bir alman arabası değil.... Arkasında dağ gibi General Motor var... Açın motor kaputunu bakın. Herşeyinde GM yazıyor. Alman arabası diyorsanız VW, Audi, BMW derim...
  • quote:

Hoooooooooooop, Sen fiat kullanmadan Fiat'ı Opelle kıyaslama, Biraz süsü püsü var diye Alman arabası diye reklamı bol diye opel diyorsanız opel alın, ama şunuda bilin aslında alacağınız opel bir alman arabası değil.... Arkasında dağ gibi General Motor var... Açın motor kaputunu bakın. Herşeyinde GM yazıyor. Alman arabası diyorsanız VW, Audi, BMW derim...

konu yine kayıyor gib

firmanın sahibi gm olsada dizaynı yapan tasarımı yapan alman mühemdislerdir

sonuç olarak paliodan üstün bir otomobil 1,3 cdti teknolojisini her iki araçtada aynı

daha öncede tartışılması yapılmıştı bir topic vardı bununla ilgili opel bu teknolojiyi fiattan sonra kullanmıştı

yanlız donanım ve kalite olarak corsayı tercih ederim

palioyuda tert ettim ama corsadaki rahatlıgı donanımı bulamadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.