Şimdi Ara

PALİO MULTİJET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
18.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • forda taktıramazsın.onların kasetçalar yeri komple diye biliyorum ve fiestalar getze ve palioya göre çok daha pahalı.bence değmez.
  • merhabalar yeni uye oldum hemen yazmak istedim 1.5 senedir palio 1,3 kullanıyorum tek kelimeyle harika sehir içinde bile yakıtı cok ii kullanımıma ornek sehir dısında ise 110-120 gecmeden gaz kadranıda 2000 civarında 950km yol yaptım deposu 48 litre istanbul trafiginde ise bi ara sabah aksam beşiktas beylikduzu arası yaptım bir depoyla 700km civarı yapıyıordu palionun getze gore eksigi donanım yeni modelini detaylı olarak incelemedim ama sanırım klima abs ve cd calar getz de standart getz kullanan arkadaslarımda ii oldugunu soyluyor palio sabah calısınca ısınana kadar randıman bekleme ama ısındıktan sonra palio segmentindeki tum arablarla yarısır kullanımı kolay ve pratik polo oneren bi arkadas gordum ben kesinlikle tavsiye etmem ses+cekiş te palio polodan cok cok ii secim senin ayrıca palio alırsan ilk işin guzel bi on panjur almak olsun yenilerin panjuru hic hosuma gitmedi..
  • Abi cok merak ediyorum. Bu palionun Ncap test sonuclarını bilen varmı.
    Kac yıldız almıs acaba? Hiçbir yerde bulamadım da ondan soruyorum.
  • Palioyla Getzin yedek parça ve servis bakım fiyatı aynıdır hemen hemen...
  • hortlak

PALİO MULTİJET
  • iyi hos guzel arama motorunu kullanmissin ama merak ettim en son mesaji 354 gun (yanlıs hesaplamadıysam tabı) once atılan mesajı nasıl buldun acaba...

tabı iyi de olmus bende bılmıyorum palionun Ncap sonuclarını...
  • Getz bir derecede Punto varken Palio hiç alınmaz artık bea...1 senede fikirlerim deişmiş
  • Yapma yav
  • bence de güzel bi grande punto ya bakılmalı

favori araba en azında
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

26750 lirayadizel getz veriyolar sunrooflu.linkteki topicte yazıyor ama yine diyeyim bende palio almaya gidiyodum getzi götrünce palio aklımdan çıktııııı gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hey gidi yıllar.Artık full getz i 30.700 e veriyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.