Şimdi Ara

PALİO MULTİJET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
18.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 0 KM PALİO MULTİJET AİMAYI DÜŞÜNÜYORUM NE DERSİNİZ KULLANANINIZ VAR MI TAVSİYE EDERMİSİNİZ YADA YAKIN FİYATTA DİZEL BAŞKA NASIL BİR ARABA TAVSİYE EDERSİNİZ.

• hacom bizde 1 ay once palio multijet almayı dusunuyorduk sonra vazgectik Dizel Getz aldık.
    Asagıdaki forumu okuyarak neden palio-multijet yerine dizel-Getz sectiğimizi ogranebilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_2867034/tm.htm

Bende ofiyat civarında getz tavsiye ederim sana
  • 26750 lirayadizel getz veriyolar sunrooflu.linkteki topicte yazıyor ama yine diyeyim bende palio almaya gidiyodum getzi götrünce palio aklımdan çıktııııı gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • Tip olarak Getz den daha güzel , bizde alternatif olarak düşünüyoruz ama getz te ucuz. 2. el Corsa da alınabilir , çok çok üstün bunlardan , bende bu sınıfta alacağım babamı bugün Hyundai ye götürdüm , gördük yerinde getz i ama içine pek sinmio, ama dio işte ucuz falan filan da, bizim arabayla gidip getz e binince pek beğenmedi. Bilmiyorum içine siniorsa Getz al ucuz. Ama Palio nun tipi daha güzel bir kez daha vurgulayayım ve dünyanın en iyi motoru ödülünü almış Multijet dizel alacaklar içni bir şans, lüks araçların bile dizeli bu kadar sessiz değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ng@r@lı

hacom bizde 1 ay once palio multijet almayı dusunuyorduk sonra vazgectik Dizel Getz aldık.
    Asagıdaki forumu okuyarak neden palio-multijet yerine dizel-Getz sectiğimizi ogranebilirsin.

benimdeşahsi fikrim getz den yana...
  • multijet rulaz diyorum. getz de traktör sesi duymaktansa multijet almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid

multijet rulaz diyorum. getz de traktör sesi duymaktansa multijet almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum..

ya sesi çok mu?
    Ben test drive yapmadım içine bindim sadece ,rüyamda görmüştüm babam bana audi almış 1989 model acayip sesliydi, diyodum kendi kendime dizel dizel al sana dize lat arabası gibi hiç almiim bari çoksa. Multijetleri biliom süper baya sessiz, albea taksiye bindim sanki benzinli gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    dci-hdi-tdi-ctdi-bu dizel motorlar
    19 yıl önce açıldı
    palio speedgear
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Orjinalden alıntı: morbid

multijet rulaz diyorum. getz de traktör sesi duymaktansa multijet almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum..

ya sesi çok mu?
    Ben test drive yapmadım içine bindim sadece ,rüyamda görmüştüm babam bana audi almış 1989 model acayip sesliydi, diyodum kendi kendime dizel dizel al sana dize lat arabası gibi hiç almiim bari çoksa. Multijetleri biliom süper baya sessiz, albea taksiye bindim sanki benzinli gibi

beni biliyosun zaten dizel arabalara karşı olan fikirlerimi.. yani ben dizel olan ihçbir arabayı almam şahsen lüks bir arabaya yakıştıramam o sesi. getz ve multijet ikisinide kullandım yani getz e göre multijet daha sessiz. ama bana sorarsan benzinliden şaşma derim.

• motor sesi motor soğukken ve düşük viteslerde duyuluyor gerçekten.ama 100 ün üstüne çıktığında ve motor ısındığında motor sesini duyman çok zor.ama açıkçası dizel sesi duymak benim çok hoşuma gidiyor.
  • paliolar hakkında detaylı bilgi için imzama tıklayabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ng@r@lı

hacom bizde 1 ay once palio multijet almayı dusunuyorduk sonra vazgectik Dizel Getz aldık.

Aynen bende hocam. dizel palio ve getz arasında bayaa kararsız kaldım. daha sonra tercihim getz oldu.

Getz al derim. AirBag+ABS+Klima+CD/MP3 çalar standart .. 24.650. YTL
    üstelik metalik boya farkı da yok, üstelik 5 yıl garanti.. daha ne söyliyim...

• ama Palionun yedek parçası .. daha ucuz değilmi ...

Yeni palio oldukça güzel duruyo ...

vede en iyi motor seçildi 1.3 Multijet..
  • valla getz ii şöle böle derdim ama bu kadar mı berbat olur GETZ COOL ya deli oldum
    dizeli bile 1.6 dan daha iyi gidiyor öğhhh iğrenççç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 22 Haziran 2005, 13:47:36 >
  • yedek parça dediğin bizi pek bağlamıyoki her arabanın kaskosu var artık.haa bozulma olayına gelince zaten 5 yıl garantisi var kim kullanıyoki o kadar artık bi arabayı.
    haa bakımlarını dersen getzin bakımları 10.000 de bir ve 190 lira.palioyu bilmiyorum
  • multijet motor süper bi olay.. kalite süper.. palio nun ikinci el i de getz e göre çok daha cazip.. ama daha arabayı almadan ikinci eli düşünme sen :)

walla hocam biz ne desek boş.. ikisininde birbirine üstün yanları war...
    sen ihtiyacına zevkine göre kendin tercih et..

hangisini seçersen seç öle aman aman bi pişmanlık duymassın
  • ŞAHSEN O PARAYA GETZ'İ ÖNERİRİM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

yedek parça dediğin bizi pek bağlamıyoki her arabanın kaskosu var artık.haa bozulma olayına gelince zaten 5 yıl garantisi var kim kullanıyoki o kadar artık bi arabayı.
    haa bakımlarını dersen getzin bakımları 10.000 de bir ve 190 lira.palioyu bilmiyorum

olur mu hiç?
    Biz yğzde 60-70 e varan indirim yaptırıyoruz bilmem kaç yıllık hasarsızlık filan falan ona rağmen 600-700 civarı bişi ödüyoruz her sene,bir de bu kaskonun full ünü her sene ödediğini düşünsene, 100-200 milyonluk hasar , kaskonun delinmesi ne kadarsa belki 500 milyonluk hasar bile bazen cepten ödenebilir, bakarsın hesaplarsın, ve bu kadar bir mebla da çok büyük bir mebla, Opel de mesela bi ayna kırdınmı taa kaç sene önce 200 milyon istiodu bi far 2 sene önce 100 milyondu , yani o kadar önemli ki yedek parçası.
    Ha bozulma olayına gelince, dizelde yaşayacağın sorunların yüzde 99 u garanti dışı sorun olacak, yakıttan kaynaklanacak, işte burada da ucuzluk devreye giriyor, daha 0 307 ye bir yakınımız 2 milyarlık masraf yaptı garanti dışı... Hemde Eurodizel kullanıyorlar.
    Yoksa o sınıfta girdinmi bir Polo yu görüyorsun, bir Corsa yı, bir de Palio ile Getz i görüyorsun çok farkediyor abi, Jack sen yeni Polo ya bin canın hiç Getz e binmek istemez yani... Ama malum zaten ekonomi için alınıyor dizel araç, o araçlara 30 mşlyar bayılmak ta ayrı bi olay

• yaw tamamda sen elma ile armudu karıştırma vectra nireee getz palio nire.palioların parçasını ucuz sanmayın aldanırsınız söyleyeyim.geçen sene benim palionun salıncaklarına 200 lira istediler debriyajaad 300 lira.2 arıza 600 lira masraf çıkrmıştı.üsteli 60000 de iken araba.ben yaptırmadan sattım arabayı ayrı mesele
  • Polionun tipi daha güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 22 Haziran 2005, 18:38:15 >
  • YA BİDE FORD FİESTA TDI VAR ODA GÜZEL AMA ARABADA KASET ÇALAR VAR BEN MP3 PLAYER İSTİYORUM AMA HERALDE KENDİM DAHA SONRA TAKTIRABİLİRİM FORDA NE DERSİNİZ ONUN TİPİDE FENA DEĞİL FİESTAYI MI PALİOYUMU TERCİH ETSEM FORDUN İKİCİ EL PİYASASI SANIYORUM PALİO KADAR OLMAZ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.