Bildirim
palit 2600pro sonic ve celeron cpu 3dmark05 ten 10k
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kimse celeron deyip geçmesin. işlemci güçlü ve hd2600pro ile güzel degerler elde etmişsin. ellerine saglık olsun. oc ye devam. -
Celeron'un adı çıkmış o yüzden, yoksa yeni Celeron'lar(Conreo-L çekirdekliler) hiç de kötü değiller.
Skor da güzelmiş. -
http://img295.imageshack.us/img295/8007/adszty6.jpg
2600 pro ile neler yapılıyor görsün millet.ah birde rabit tanısaydı şunun biosunu bak ne oluyordu o zaman -
hocam kart yeni seriden mi sorun çıkarıyormu
bu arada puan süper oyun performansı nasıl acaba -
oda süper.yeni driverlar ile çözecekler her şeyi görüntü kalitesi mükemmel.
anti alising açmadan kenar düzeltmeleri var -
bendeki kart sapphire hd2600xt gdr4 oyun ve bench performansı da süper mi süper. -
o deil de
o gpu hizina -
8500gt sonic ile takaslarmısın -
vpu recovery hataları veriyor mu makina nasıl? -
TAŞ GİBİ NE VPU NE BİŞEY VAR. -
quote:
Orjinalden alıntı: killuminati
TAŞ GİBİ NE VPU NE BİŞEY VAR.
helal olsun da
o gpu hizina nasil ciktin bizede tiyo versen
8800 gts var bende 661 i gecemiyorum 800 mhz e cikarsam ultralar kartimin elini operdi -
Bu işlemcinin 35W harcaması(default) olduğu için çok iyi oc olur stok fanla bile 1.5 voltaj verilebilir. -
Ekran kartında soğutucumu var ne? 600/1400 kart 825/1600 olmuş süper valla tebrikler. -
STOK SOĞUTUCU ISI 47 DERECE:) -
pro ların sogutucuları başarılı -
bende bu karttan almayı dusunuyorum ama bi kac kisi vpu hatası veriyor surekli dedi bana bu sizdede oluyomu biraz tereddüt ettim almakta ? -
ekran karti bolumune sorsaydiniz keske hem konu 2 aylik.hayir burasi oc bolumu de o bakimdan. -
http://forum.donanimhaber.com/m_17644346/mpage_1/key_//tm.htm#17947739
burada celeron ile ilgili bir inceleme yaptım.Bu incelememden celeron neymiş ne değilmiş öğrenebilirsiniz -
bu saatten sonra butun celeronlar sizin olsun gule gule kullanin.
Benzer içerikler
- plastik neyle boyanır
- perçin nasıl sökülür
- kuru buz nerede satılır
- kloroform eczanede bulunur mu
- saf su nerede satılır
- sıvı metal macun
- termal macun önerisi
- overclock nasıl yapılır
- undervolt nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X