Şimdi Ara

palit 6600gt AGP için 350watt psu şart mı?? ACiL YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • palit 6600gt AGP için 350watt psu şart mı??

bende asus 300watt spu var..kartı bi ark.dan aldım neredeyse 2.el..ama gigatek'in sitede 350 watt mecburi demiş. Varmı 300w ile kullanabilen??

Acil yardımmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis21 -- 21 Haziran 2005, 10:34:34 >

• kaliteli bir 300watt varsa eğer onlada kullanablirsin.6600gt ler için 350watt tavsiye edilendir.
  • walla asus ta250 kasanın üstündeki psu var..Psu markası da Asus..kaliteli sayılır yani..inşallah çalıştırı ya :(
  • hiç riske girme bence
    al bi gerçek 350watt rahat rahat çalışsın, n'olur n'olmaz, gereksiz bi risk olur, tabii bi de sistem diğer elemanlarına da bağlı ama neyse
  • ya şuan için çalıştırsında ilerde alıcam zaten güzel bi psu..ama çalışmassa boşta beklemesin derdim o yani..
  • kaçmıyor ya kart, sabret accık, güzel kaliteli bi psu al sonra tak derim, kaş yapayım derken göz çıkarma sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 21 Haziran 2005, 11:15:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basar

kaçmıyor ya kart, sabret accık, güzel kaliteli bi psu al sonra tak derim, kaç yapayım derken göz çıkarma sonra

yauu 2. el alıyorum.. anlaştım adamla..gigatekte o yazıyı görünce şok oldum..dedim sakata gelmiyelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende
    1 cd yazıcı
    1 dvd rom
    2 harddisk
    6600 gt agp
    2harici fan
    1 kasa fanı var
    gittim 450 wat 1 psu aldım ama dandik bir marka öyle ahım sahım değil ve sonuç olarak anakartı yaktım ;:)

niye yazıyorum 10 dolar fazla ver iyi psu al markalı al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.