Şimdi Ara

Palit 8600GT Sonic Mİ MSI 8600GT-OC Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GRAFİK İŞLEMCİ 8600GT
    ÇEKİRDEK HIZI 600 MHZ
    BELLEK HIZI 1600 MHZ
    BELLEK ARAYÜZÜ 128 BIT
    İŞ HATTI 32 ADET
    VERİ YOLU GENİŞLİĞİ DUAL 400
    TV OUT VAR
    2 YIL GARANTİ
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1999

MSI NX8600GT T2D256E-OC 152$

GRAFİK İŞLEMCİ 8600GT
    ÇEKİRDEK HIZI 580 MHZ
    BELLEK HIZI 1600 MHZ
    BELLEK ARAYÜZÜ 128 BIT
    İŞ HATTI 32
    VERİ YOLU GENİŞLİĞİ DUAL 400
    TV OUT VAR
    3 YIL GARANTİ
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2002

Bir de bunlardan hangisinin soğutucusu daha iyidir sizce? Ben Palitin tipini pek beğenmedim ama o soğutucu daha iyi iş görürse alırım öneriniz nedir??

• palitin sogutucusu daha irive yapraklı palit bence
  • Gigatek o resimdeki kartı göndermemiş..Burda alan arkadaşların fotolarından gördük siyah dandik bir fan koymuşlar...İkisi arasında msi derim soğutusu güzel gözüküyor..
  • sogutucusuna gore kara verıyorsunuz ılgıncsınız walla arkadasın cıktıgı degerlere bakın bence bırde
  • Bence önce oc potansiyellerini görüp öyle yorum yapmak lazım
  • Bence Palit Sonic oc de kendini ıspatlamış bir isim. Tabii ki MSI da kaliteli bir marka ama Palir Sonic serisini de göz ardı etmemek lazım. Ama Palitin 2 Yuva Kaplayan Fanı insanı etkiliyor. Tabii görünüşe aldanmamak lazım....
  • palit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6870 mi 6850 mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_MAD

Gigatek o resimdeki kartı göndermemiş..Burda alan arkadaşların fotolarından gördük siyah dandik bir fan koymuşlar...İkisi arasında msi derim soğutusu güzel gözüküyor..

En azından gigatek'in palit olarak ne gönderdiğini biliyoruz.. yaa msi için de fanı filan farklı bi kart gönderirse
  • palit sonic modellerine güzel soğutucular koyuyor, bendeki 7900 gs sonic de gayet güzel soğutuluyor.

ama asıl önemli olay kartlarin Ramlerinde bitecektir. hangisinin daha düşük gecikmelere sahip ve o/c potansiyeli yüksek ramleri varsa o alınır.
  • Bence az daha bekleyip kartların o/c potansiyelini görmek lazım
  • bence msi 3 yıl garanti ve kalite biraz performasnsı düşük olsun kim hisseder ki
  • bu akrtı 3 yıl kullanacaksanız göz önüne garantiyide alabilrisiniz.
    oc yapılacaksa diger etkenelrde göz önüne alınmalı .

bua rada 8500 gt ye gigatek 256 bit demiş ben yanlış görüyorum sanırım
  • PALİT
  • Bende oyumu PALIT ten yana kullaniyorum sonic modellerinin oc potansiyelide ii oluyor MSi dan kalite olarakta pek geri oldugunu sanmiyorum
  • Palit Forever
  • bence msi ı tercih et. palit in bu modeli tam anlamıyla sonic değil. herkes de bi sonic dir gidiyo.
    msi ın ramleride 1600 da palitten ne farkı var? üstelik ramlerin ne kadar çıkacağını bile bilmiyoruz.
    gpu da 20mhz lik fark var ki o da bence önemsiz msi ın gpu su daha iyi bile olabilir.

7600 serisinde sonic i özel yapan ddr2 yerine ddr3 kullanmasıydı ve gt ile aynı hızlara ulaşması hatta onu geçmesiydi.
    bunda öle bi durum da yok.

bi sonic var diye msi ı düşünmemek yanlış bence.
    ben 3 dolar için palit almam ki herhangi bi avantajı da yok msi a karşı...
  • Eğer The_Mad arkadaşın dediği doğruysa paliti almam resimdeki soğutucusu bile çok kötü görünüyor (özellikle fanı çok kalitesiz göründü bana) birde daha kötüsü geliyorsa kesinlikle almam palit.
  • bir de bu kartlardan hangisinin o.c. performansı daha iyi nereden öğrenicez yaw?? hiç kullanan yok mu?
  • Peki Sparkle 8600GT nasıl hem fiyatı biraz daha uygun hem de daha düzgün bir soğutucuya sahip ve üzerindeki kapasitörler katı??

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=412&productId=bd49217
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.