Şimdi Ara

palit 9600 gt 1Gb 128 bit düşük fps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba palit 9600 gt normalden düşük fps veriyor driverleri felan güncel ama normal modeller gddr3 ve 256 bitmiş sanırım bendeki gddr2 ve 128 bit. driverler güncel olmasına rağmen furymarkta 5 fps veriyor komşuda da var onunki 10-15 fps veriyor. onda da denedim benimki 5 fps o 10+ veriyor sıcaklıklar felan aynı. driver felan aynı. nedenini bulamadım. oyunlarda da çok düşük fps veriyor. nfs mw 2005 40 fps :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hmt26 -- 30 Ocak 2022; 18:47:17 >

• Sıcaklıklardan dolayı olabilir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yük altında en fazla 48 derecede çalışıyor testlerde gta V de 30 fps veriyor en kötü ama bende need for speed most wanted 2005 te 40 fps driver de güncel 340.01 miydi neydi nvidia nın sitesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hmt26 -- 31 Ocak 2022; 11:20:47 >
  • Hmt26 H kullanıcısına yanıt

Furmarkta 5fps alıyorum arkadaşım 10+ alıyor demişsin, snn kartın ddr2 bellekli 128bit miş arkadaşındaki model ddr3 bellekli 256bit miş haliyle aradaki performans farkı buradan kaynaklıdır, bugün ddr2 bellek kullanan sistemler anakartlar bile zaten tarihi eser olrk kabul edilir ama herneyse, bana göre sorun; ekran kartından kaynaklı ve çözülebilir bir sorun değildir.

• tamamdır teşekkür ederim  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.