![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
palit 9600 gt 1Gb 128 bit düşük fps
Merhaba palit 9600 gt normalden düşük fps veriyor driverleri felan güncel ama normal modeller gddr3 ve 256 bitmiş sanırım bendeki gddr2 ve 128 bit. driverler güncel olmasına rağmen furymarkta 5 fps veriyor komşuda da var onunki 10-15 fps veriyor. onda da denedim benimki 5 fps o 10+ veriyor sıcaklıklar felan aynı. driver felan aynı. nedenini bulamadım. oyunlarda da çok düşük fps veriyor. nfs mw 2005 40 fps :)
Realme 5 Pro ekran gitti
Şimdi ilk defa forum kullandığım için beni bağışlayın. :)
Konuya gelecek olursak bayadır kullandığım realme 5 promda ekranın sol kısmında siyah çizgiler vardı. Kullanıcı hatası diye garantiye yollama gereği duymadım. Ekranın köşesine bastırınca çizgiler gidip geliyordu. Bir gün yine denerken iç ekranı güzelcene kırdım. Garanti dışı olduğu kesindi artık. Baya bi araştırma sonucu Eskişehir' de bir telefoncuya yaptırdım. İyi hoş güzel yaptılar. Yan sanayi olacağını bile bile yaptırdım çünkü servise verecek kadar param yoktu. Gel gelelim bahtsız bana. Telefonu 3 gün sonra suya düşürdüm :(. Telefon ısındı ve ben kapatana kadar dokunmatik sapıttı o gün ekran gitti. 3 gün pirincin içinde yüzen telefonumu çıkardım ve dokunmatiğinde sorunlar olduğunu bizzat gördüm. Olayın üstünden 1 ay geçti neredeyse. Sizce şimdi ne yapmalıyım? Yeni telefon alabilirsin derseniz eğer maddi durumlardan ötürü en fazla (o da zor bi ihtimalle) s9 gibi bi telefon alabilirim. Ama garantiye göndersem ne kadara patlayacağını düşünüyorum. Tekrar sorayım o zaman :) yeni bir telefon mu yoksa garantiye gönderip eziyet mi çekeyim ha bir de yan sanayi ekran olayı var.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 249 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ekran kartı
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)