Şimdi Ara

Palit GeForce GTX 1080 GameRock Premium Editon 1080 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ADAM DONANİMHABER EXPERİ, FİYAT BELİRLİYOR
    DUAYENİ BU İŞİN
  • Exper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn

ADAM DONANİMHABER EXPERİ, FİYAT BELİRLİYOR
    DUAYENİ BU İŞİN
    Ama adam anlıyor piyasadan benim kartımada yazmış aşağı yukarı o fiyatlardan satılır satılırsa çünkü gelen teklifler o yönde.ort.ilanların altına yazdığı fiyatlamadan gidiyor kartlar ve dikkat edersenizde o mesajları çoğu kişiden beğeni alıyor. Güzel fiyat dediği ilanlarda tez satlıyor zaten.
  • VolkanCOO kullanıcısına yanıt
    Adam doğruyu yazdigi için zaten dalga geçiyorlar fırsatçıları firsat vermemek lazım Türker doğrusunu yapiyor adam GTX 770 gecen 700 lira yazdi letgodan 3 ayri kisiye ilan açtırdı satmak icin hala satamadi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim6134

Adam doğruyu yazdigi için zaten dalga geçiyorlar fırsatçıları firsat vermemek lazım Türker doğrusunu yapiyor adam GTX 770 gecen 700 lira yazdi letgodan 3 ayri kisiye ilan açtırdı satmak icin hala satamadi.
    Letgo zaten tam film.Keriz avlama sitesi.Gtx1050 ti ye 1500 yazan var.Sıfırı 2000 yazmış yanınada.Adama 600 teklif etsem ters bi laf etse adamı bozacam tadımız kaçacak.Gtx970 ler 700 civarında gidiyorken hangi salak gidipte gtx770 e 700lira verir.400-500 arasında satılır anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 17 Mayıs 2020; 14:39:45 >
  • VolkanCOO kullanıcısına yanıt
    Aynen öle hocam maalesef fırsatçılıkta üzerimize yok. Galax 970 oc blackedition bende 800 e buldum karti bekliyorum daha ankaradan

• quote:

Orijinalden alıntı: undis

Sen niye konuların altında bitip ilan baltalıyorsun? Sende işsizsin demek ki. Senin yaptığın sana yapılınca neden zorlandın?
    1700lira istedigim Gigabygte Windforce 1070 OC ekran kartıma 1400tl teklif etmişti. Demek ki her ürüne karşı tutumu aynı :)
  • Niye bu kadar eleştirilmiş anlamadım. Ben karta talibim hocam.
    1800 lira veririm. Kargo senden.

• axiadam kullanıcısına yanıt
    Vay hocam 6700 satmıştım sana yıllar evvel. :) Aynen hocam herkesi bu şekilde fırsatçılığıyla yokluyor. Düşürdüğünü affetmiyor. 300 500 altına alıp 600 700 lira üstüne sat. Yolunu buluyor bu şekilde. Değişik bir tür.
  • Azaxsyndrom kullanıcısına yanıt
    Bende karta talibim, ben arttıyorum 1801 lira kargo benden.
  • 1. 5 sene önce 2000e sattıgım kartı kes ah ulan dolar sen nelere kaadirsin

• milletin 1660ti lere 2000lira çekerken rtx2060lara 3bn çekerken 1080ler 2500liraya almanın peşindeler anca garantisiz mining kart bulabilirler :)

o kartlara 500lira zam gelmiş hala eski fiyattan arıyorlar 1080 3b 1080ti lerde ozaman 3.5 eder. temiz kart arayanlara. satılmıştır hakkına boşuna yormayın kendinizi :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.