Şimdi Ara

Palit GeForce GTX 1080 GameRock Premium Editon 1080

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Palit GeForce GTX 1080 GameRock Premium Editon 1080

Palit GeForce GTX 1080 GameRock Premium Edition

Model: (NEB1080H15P2-1040G)

// Hepsiburadan alınma Faturası var . Kutusu yok.

// Fatura Tarihi : 07.12.2018 Tarihinden geçerli Garantisi Bulunuyor.

Mining ve O.C yapılmamış. Sadece oyun amaçlı kullanıldı. Genelde LOL ve CSGO oynandı. Rgb özelliği Vardir.
    Premium Edition Özel seridir. Çok Sessiz, Fanlarının Sesini Duyamazsınız. Woil Coil problemi yoktur.
    Çok Sağlam Soğutma Bloğu var üzerinde Büyük bir Karttır.

RTX2060 , GTX1660ti ler bu fiyatlar isteniyor . Kartın Dengi RTX 2070 dir ona göre değerlendiriniz.

Miningli ve Garantisi olmayan Kartlara istediğim fiyat isteniyor . Lütfen iyi araştırma yapınız.

Fiyat : SATILMIŞTIR.

////
    Palit
    ::Palit Products - GeForce® GTX 1080 GameRock Premium Edition ::
    http://www.palit.com/palit/vgapro.php?id=2614&lang=en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNXP7SS -- 21 Mayıs 2020; 0:49:28 >

• Fiyat uygunmuş gerçekten. 2.150 tl ye satılan sıfır 5600xt den fazlası var mı bu kartın yada 3.000 e satılan sıfır rtx 2060 tan?
  • Palit GeForce GTX 1080 GameRock Premium Editon 1080

Madem fazlası eksiği yok neden 1070ti 1080 arıyorsun gidip onları al bu da yeni taktik mi ?
  • Öncelikle iyi satışlar ; o zaman olaya şöyle bakabiliriz Rtx 2070 bu karttan yerine göre 10-15 fps fazla veriyor rtx 2060'ta yerine göre 5-10 fps az veriyor. RX 5700 bu karttan üstün görünüyor testlerde fiyatı dün 2899TL'ydi GAMİNG X. Dün 2060 satıldı 2999TL'ye sıfır asus 3 yıl garantili. Ürünün fiyatını satıcı belirler fakat talebi de alıcı . Kart sizin fiyat sizin tercih insanların diyebilir miyiz .
    Şuraya link bırakıyım bilmeyen kişiler için fikir olabilir..
    Random Benchmarkyoutube
    RX 5700 vs GTX 1080 vs RTX 2060
    https://www.youtube.com/watch?v=HchwOakJmGc&t=352s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun_n -- 16 Mayıs 2020; 17:50:20 >

• 2200-2300 lira ederi var.
  • türker geldi boşaltın burayı :)
  • 1 Hafta önce aynısını 2.300 den aldım.Vay be piyasaya bak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palit Gamerock Rtx 3080 ti 12gb
    19 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UNXP7SS kullanıcısına yanıt
    Benim hangi kartı aradığımin rtx 2060 la ve senin ilaninla bağlantısı nedir ?

Ben RX 580 arıyor olsaydim rtx 2060 dan daha mı iyi olacakti ?

Benim neden 1080 ya da 1070ti aradığımi nerden biliyorsun.

Ayrıca senin sattığın paraya senin kartı alacağıma gider sıfır garantili kart alirim.

Sadece gülüyorum 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi başka kapıya sana ekmek yok burada
  • Kartın dengi bahsettiğiniz kartlar olabilir ancak o kartlar 1 senelik kartlar. Sizin kartınız onlara göre daha eski. 2800 TL'ye bu kartı satamazsınız burada, size burada ekmek yok..
  • Asus rog strix 1070 oc edition kartıma 1500 lira verecek olan bu arkadaş, şu 1080'e istediği paraya bakın. Maşallllah kardeşşşş maşallllaaah. Böyle devam et. Bu kartı alanın aklı yoktur. Ne fırsatçısınız be kardeşim. Bu kartı alanın beyni yoktur, biraz sert ama öyle. Cidden beyni yoktur. Teşekkürler sayın juri.
  • .Haywire. kullanıcısına yanıt
    Başkan kendisi forumun en üst düzey fırsatçısıdır. Amman diyeyim uzak durun. Sakın sakın arkadaşlar. Bu kartı alacağınıza bu fiyattan gidin, rtx 2060 sıfır alın. Yeni teknolojili ve uzun ömürlü bir kartınız olur.
  • oemci32 kullanıcısına yanıt
    Yok başkan, kendisinin ürünleri sıfırından bile pahalıdır. Bizim ürünlerimize değerinin 500 tl altını teklif eder, bizi çarpmaya çalışır. Çarpabilirse alır pahalıya satar. Bu arkadaşın işi budur. Şuanda 2600 3000 lira arası hem sıfır 2060, hemde ikinci el tertemiz 2060 dolu piyasa. Bu 1080'i değil bu forumda, nerde satarsa satsın kimse almaz.
  • @undis satılsın diye çabam yok kullanırım sıkıntı yok sen kendini bu kadar 2200tl garantisi olmayan 1070 TL satan sen değilmiydin en kötü turşunu kurarım mal benim değil kuyruk acın var senin hadi başka kapıya kuyruk acın var senin belli yarana basılmış burda saldırıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bak hala iftira atmaya devam ediyor. Sen turşusunu kuracaksın zaten bu kartın. Kimse almaz bunu. Bu forumda bu kartı alacak beyinsizi nerede bulacaksın. Saldırmaksa bu sende saldırıyordun, aynen karşılık veriyorum. Yaptığının aynısını sana yapıyorum. Sen şuan sattığın kartı başkasında görsen 2000 lira vereyim derdin. fırsatçı.
  • satmaya uğramışmıyorum turşunu kuracam sanane mal benim değil mi sen kendini niye yırtıyorsun hadi başka kapıya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNXP7SS -- 17 Mayıs 2020; 0:2:42 >
    Kendini yırtan falan yok. Sen kendini mi yırtıyordun benim ilanımı baltalarken? Sen fırsatçısın insanları kandırıyorsun mallarını ucuza alıyorsun. Bende senin bu şekilde davrandığını ifşalıyorum. Bu kadar basit.
  • senin derdin anlaşıldı sana laf yetiştirmiyecem işşizsin belli
    Sen niye konuların altında bitip ilan baltalıyorsun? Sende işsizsin demek ki. Senin yaptığın sana yapılınca neden zorlandın?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.