Şimdi Ara

[Satıldı] ZOTAC GTX 1070 AMP! Extreme Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #Zotac Grafik İşlemci #Nvidia Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba Arkadaşlar !

Elimde bir adet ZOTAC GTX 1070 AMP! Extreme Edition bulunmaktadır.

Ürün Amazon'dan alınmıştır. Sıfırdır ve kutusu test için açılmış sadece denenmiştir.

Neredeyse her kartta olduğu gibi çok minimum düzeyde coil whine yükte mevcuttur. Windows boştayken cw yoktur. Kasa kapağı açık kulağınızı yakınlaştırınca anca duyarsınız. Kasa kapağı kapalı duyma şansınız yok. Kendim Carbide 400C kullanıyorum ve kapak kapalı şekilde duyamadım hiçbir şekilde.

Deneme Video = Tıklayınız

Ödemeyi önden kabul ediyorum , Denizli içi elden teslim veya bütün illere karşı ödemeli olarak aynı gün gönderebilirim.
    Güven sorunu yaşayan arkadaşlarım , referanslarımı kontrol edebilirsiniz.

[Satıldı] ZOTAC GTX 1070 AMP! Extreme Edition

Forum dışına satılmıştır. Takas kesinlikle ve kesinlike teklif etmeyiniz.

Herkese iyi forumlar , iyi satışlar dilerim !

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erasitozdogru -- 28 Kasım 2016; 23:17:41 >

• dürüstlüğünden dolayı tebrik ediyorum hocam hayırlı satışlar bende 1080 amp extreme kullanıyorum vatandan aldım 4 tane kart değiştirdim hepsindede inceden bi ses vardı onuda gece yarısı sessizlikte vsync kapalıyken duyuyorsun açınca sesten eser kalmıyor malesef bu kartların kaderi olsa gerek 1 tane msi 1080 3 tane zotac 1080 hepsindede mevcuttu kısmet diyelim tekrar hayırlı satışlar diliyorum
  • cihanakyollu C kullanıcısına yanıt
    Mesajınız için çok teşekkür ederim hocam. Forumda çoğu arkadaşımız haklı olarak istemiyor böyle bir durumla karşılaşmayı ama durumu netleştirmek adına açıklama yapma gereği hissettim. Bu durum sizinde kötü bir şekilde tecrübe ettiğiniz üzere çok sık yaşanmakta. Ha ben şanslıydım sli olarak kullandığım MSI 1070'lerde hiçbir şekilde cw yok. Bunu arkadaşım almıştı bilgisayarı için ama kullanamadan satışa çıkarmak zorunda kaldı. Bir arkadaşımız için test ettim bu şekilde ses verdi. Amacım kimseyi mağdur etmek değil , onun için video ile ispat etmek istedim. Destek niteliğindeki mesajınız için tekrar teşekkür ederim. Zira öcü gibi bakılıyor bu kartlara ama durum öyle değil esasen
  • quote:

Orijinalden alıntı: erasitozdogru

Mesajınız için çok teşekkür ederim hocam. Forumda çoğu arkadaşımız haklı olarak istemiyor böyle bir durumla karşılaşmayı ama durumu netleştirmek adına açıklama yapma gereği hissettim. Bu durum sizinde kötü bir şekilde tecrübe ettiğiniz üzere çok sık yaşanmakta. Ha ben şanslıydım sli olarak kullandığım MSI 1070'lerde hiçbir şekilde cw yok. Bunu arkadaşım almıştı bilgisayarı için ama kullanamadan satışa çıkarmak zorunda kaldı. Bir arkadaşımız için test ettim bu şekilde ses verdi. Amacım kimseyi mağdur etmek değil , onun için video ile ispat etmek istedim. Destek niteliğindeki mesajınız için tekrar teşekkür ederim. Zira öcü gibi bakılıyor bu kartlara ama durum öyle değil esasen

rica ederim hocam ben 4. karttada bu olayı görünce değişim imkanım olduğu halde gerek duymadım ki benim gibi aşırı takıntılı biri yoktur sesi zaten sizinde dediğiniz gibi kapalı kasada duymak imkansız heleki gündüz gözü veya gecede olsa oyun oynarken coil whine arıza sebebi veya sorun yaratacak birşey değildir kimseye laf atmıyorum ama bir çok kullanıcının kartında bu sorun mevcut ancak kullanıcılar ince eleyip sık dokumadıkları için bunu farketmiyorlar bile neyse hocam konuyu kirletmeyeyim hayırlı müşterilerin olsun

• cihanakyollu C kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam , iyi geceler dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.