Şimdi Ara

PALIT gtx 1660 fan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 senedir gtx 1660 kullanıyorum düne kadar hiç bir problemim yoktu. Ara ara oyununa göre msi afterburner üzerinden çok minimal bir overclock yapıyordum ve o şekilde kullanıyordum fakat bu overclock sonrası tabi her testi yaptım ve o şekilde overclocklu kullandım fakat dün temizlik için işlemci ekran kartı ram parçalarını çıkardım temizledim tekrar taktığımda bilgisayar açılır açılmaz ekran kartı fanı son hızda ve gürültülü bir şekilde çalışmaya başladı dediğim gibi daha önce hiç bir problemim yoktu zaten her 3 ayda bir temizlikte yaparım driverı sildim yeniden kurdum ekran kartını tekrar söküp taktım fakat sorunum çözülmedi oyunlarda ekran kartı kullanımı %30 %40 civarına düştü ama arada sırada normal kullanımına dönüyor fakat yine aynı sorunları başa alıyor sizce sorun nedir donanımsal mı yazılımsal mı?

Ayrıca asus gpu tweak 3 üzerinden fanları ayarlarını en düşüğe çekmeme rağmen kaydedip tekrar o şekil kullanınca fan birden son hızında çalışmaya başlıyor ve o ses net bir şekilde hissedilebiliyor normalde çok sessiz çalışan bir kartı.

• donanimsal bir problem vardir karttaki fan kontrol devreleriyle ilgili yine de bir format denenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Eylül 2024; 18:3:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.