Bildirim
Palit GTX1650 Kalmx?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1650 süper degil düz modeli bu -
olayın super olmasıyla alakası yok. kalmx 1650 palit tarafından şubat ayında duyuruldu. bu modeli arattım amazonda falan yok. ancak n11 satıyor bu modeli şu an. -
oyunda 80 derece üstüne çıkıyor mu bu kart? -
Bir zamanlar bu tip fansız gigabyte 9600gt kullanmıştım, sadece egsoz fanı olan dandirik bir kasada, oyunlarda 70-75c arasında arasında takılıyordu, ortalama 72-73c civarında filan çalışıyordu, yani bu kartın güncel kasalarda 70C yi pek aşacağını sanmam, çünkü 9600gt 95W tdp ye sahip bir karttı, bu ise 75W civarı.
Düzenleme : Kullandığım kart buydu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 11 Mart 2020; 23:45:8 > -
70 dereceyi geçmiyor pek fazla. En azından 1050ti öyleydi -
yurt dışında satışı olmadığını nereden çıkarttınız, ben geçen hafta aldım yurtdışından kartı -
Nerden aldiniz acaba -
isviçreden aldım -
Sisteminiz nedir usta sizin de mi ses takıntınız var benim gibi yoksa :D -
Benim kasa pasif soğutmalı, sistemde hiç fan veya hareketli parça yok, pek oyun oynamam, htpc olarak kullanıyorum ama çıkacak Humankind oyununa hazırlık olsun diye aldım -
Humankind baktım fena durmuyor -
incelemesi çıkmış :)
https://www.techpowerup.com/review/palit-geforce-gtx-1650-kalmx/ -
83c de çalışmış ama tabi bunların test sistemleri uzay montaj oluyor. -
Kart 83 dereceyi geçirmiyor hız düşürüyor sebebi o.quote:
Orijinalden alıntı: GuvenDMRK
83c de çalışmış ama tabi bunların test sistemleri uzay montaj oluyor.
Çok aşırı ses takıntınız yoksa gereksiz bir ürün. -
Oyunlarda maksimum 1 2 fps oynuyor ama
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X