Şimdi Ara

Palit RTX 3070 Gaming Pro OC - LHR'siz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Palit RTX 3070 Gaming Pro OC - LHR'siz

Merhaba, daha üst bir modele geçeceğimden ötürü Palit RTX 3070 Gaming Pro OC ekran kartımı satıyorum.

Ürün 11.11.2020 tarihinde Türkiye'den alınmıştır faturası,kutusu ve garantisi mevcuttur.

Üründe LHR yoktur yeni üretim kartlara kıyasla mining için oldukça verimlidir.

Herhangi bir arızası sorunu yoktur fotoğraflardan göreceğiniz üzere oyun sisteminde oyun amaçlı kullanılmıştır.​

Alıcı ödemeli olarak Türkiye'nin her yerine özenle kargolanarak gönderilir Antalya içi elden teslim edilir.

Fiyat 19.999 ₺ olup kesinlikle takas ve pazarlık teklif etmeyiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 19999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Kasım 2022 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu paraya 75-77 mh basan rtx3080 lhr 12 gb alınabiliyor.

Bu karta bu fiyatı neye göre yazıyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3080 12gb yi geçtim 3080ti alınıyor bu fiyata. 90mhs kazıyor :)

• Piyasasına baktığımız zaman tabii ki fiyatı fazla ve üstelik İstanbul ilanı bile değil (burada fiyatlar yüksektir malum) ama sadece MH/s değeri açısından değerlendirmek de tam olarak doğru değildir. Enerji verimliliği açısından da değerlendirmek yerinde olacaktır. Palit RTX 3070 Gaming Pro OC - LHR'siz 

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

Enerji verimliliği demişsiniz ama enerjiyi hesaba katınca 3070Ti den %15 daha fazla getirisi oluyor. Sıfır 3070ti fiyatına görece de yukarda. Beş yüz lira üstüne 6900XT takip etmişliğim çok. Piyasası bence bu değil.

• ozkanerd O kullanıcısına yanıt

Yazdıklarımı tam olarak gözden geçirirseniz ve özellikle mesajımdaki ilk ifadelere dikkatlice bakarsanız tam olarak ne demek istediğimi anlarsanız diye umuyorum. Palit RTX 3070 Gaming Pro OC - LHR'siz 

https://forum.donanimhaber.com/mining-gpu-ve-gpu-performanslari-ana-konu-btc-eth-ton-erg-rvn-all-coins--127266319

Daha fazlası için ilgili konu mevcuttur. Senelerdeyiz buradayız, forumun bu kısmında uzatılacak bi' mesele değil.

• Fiyata revize gerekebilir. Her ne kadar non Lhr olursa olsun bu fiyat verilmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.