Şimdi Ara

Palit RTX 3080 Gamerock OC - Turkiye Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
3.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Palit RTX 3080 Gamerock OC - Turkiye Garantili
    3 Kasim'da GameGaraj'dan aldim ve OC modelidir. Turkiye garantili.
    Kartta herhangi bir CW sesi yok. Mining yapilmadi ve oyun icin kullanildi.
    RTX 3090 ile takas olur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 24900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Mayıs 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• aynı karta sahip diye gelip buraya adamın ilanını savunmak neyin kafası.. sıfırını 9.500 satıyorlar nerdeyse 1 haftadır.. gelmiş burada satıcı istediği fiyattan satar diyor.. demiyor ki bende de aynı karttan var bu kartın değerinin düşmesi benim kartımın değerinin düşmesi demek ve bu da bana bi koyar demiyor da.. istediği fiyattan satar diyor.. ya biraz dürüst olun..
    Buyurun 9500 TL. MODELE de iyi bakalım...Arkadaş fiyatı fazla bile yazmış, ha OC olduğu için 2. Eli, SIFIR, taksitli ve KENDİ ADINA faturalı olandan 700 lira fazla eder diyorsanız, o ayrı bir belgeselin konusu olacağı için bişey diyemem.

https://www.hepsiburada.com/palit-rtx3080-gamerock-10gb-320bit-gddr6x-3-dp-hdmi-p-HBV0000129UK1?magaza=ShakeShop

• Fiyat takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartın sıfır satışı 9900 tl şu anda.
    Bu model en çok indirime giren model 8600 e kadar düştüğünü gördüm.
    7800-8000 tl bandına düşmediğin sürece çok zor satman gibime geliyor.

yinede hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: shawnz

kartın sıfır satışı 9900 tl şu anda.

yinede hayırlı satışlar
    Çok güzel tavsiye tebrikler. keşke bu araştırmaları yaparken birde model adını yazsaydın sadece Palit 3080 yazmasaydın.
  • shawnz S kullanıcısına yanıt
    fiyat takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 16 Kasım 2020; 22:56:33 >
  • onur_emu kullanıcısına yanıt
    Buyurun 9500 TL. MODELE de iyi bakalım...Arkadaş fiyatı fazla bile yazmış, ha OC olduğu için 2. Eli, SIFIR, taksitli ve KENDİ ADINA faturalı olandan 700 lira fazla eder diyorsanız, o ayrı bir belgeselin konusu olacağı için bişey diyemem.

www.hepsiburada.com
    Palit RTX3080 Gamerock 10GB 320BIT GDDR6X 3-Dp HDMI Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/palit-rtx3080-gamerock-10gb-320bit-gddr6x-3-dp-hdmi-p-HBV0000129UK1?magaza=ShakeShop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobainn -- 22 Kasım 2020; 12:4:44 >

• cobainn kullanıcısına yanıt
    Ben satıcının fiyatına bişey demedim zaten isteyen istediği fiyatı yazar bu ne seni ne beni ilgilendirir,bu forumda 12000 e ikinci el Rog strix 3080 de satıldı.
    Benim orada verdiğim cevap (sürekli indirime giren model 8600 e satıldı) laflarınaydı.
    Gamerock Oc 1 kere stoklara girdi 9600 tl den 1 saat sonra 9800 e çıktı. Daha sonra stok bitti o günden beri bir daha görmedim. Normal Gamerock ile arasında 500 tl fiyat farkı vardı o dönem (15 gün önce). Hatta jumbum diye bir site ön sipariş açtı 8400 den milleti 20 gün bekletti sonra ben bu kartları tedarik edemiyorum diyip insanlara üstüne 500 daha verin size düz Gamerock verelim teklifinde bulundu.
    Bana göre oc modeli aradaki fiyatı hakeder madem normal clock hızlarında bi kart arıyorsunuz neden 3x8 pin girişli bi kart alıp daha fazla para veresiniz. Gamerock Oc rog strix, ftw3 ultra kalitesinde bi karttır. 2100 mhz hold değerde 65-70 derecelerde rahatça kullanılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_emu -- 22 Kasım 2020; 20:22:4 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı karta sahip diye gelip buraya adamın ilanını savunmak neyin kafası.. sıfırını 9.500 satıyorlar nerdeyse 1 haftadır.. gelmiş burada satıcı istediği fiyattan satar diyor.. demiyor ki bende de aynı karttan var bu kartın değerinin düşmesi benim kartımın değerinin düşmesi demek ve bu da bana bi koyar demiyor da.. istediği fiyattan satar diyor.. ya biraz dürüst olun..
  • Vision_007 V kullanıcısına yanıt
    Çok doğru demişsiniz. Aynı kişiden bahsediyoruz büyük ihtimal.

• onur_emu kullanıcısına yanıt
    2 el doğrultusunda satılan kartlar için normal bir rakam istenebilir.

• Vision_007 V kullanıcısına yanıt
    Amacım konudan ve ikinci el fiyatlardan bağımsız kart modellerinin birbirine karıştırılmasına açıklama getirmekti. Ama nerelere çektiniz, bir yatırım aracı olarak ekran kartını görenler ve değerinin artıp azalmasıyla kar zarar edeceklerini sananlara küçük dünyalarında vizyonsuzluklarıyla mutluluklar diliyorum.
  • ne olduğu belli olmayan sıfır kart alacağıma, bu kartı alırım daha iyi. Denenmiş ve çalışırlığı kanıtlanmış
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Yok daha neler

• kartın fiyat 9250 an itibariyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculpneo -- 15 Aralık 2020; 2:59:17 >
  • Bu satıcıya 15 bin e hemen alırım diye pm attım adam pm den 15 e alıp 17 ye satacaksın sonra yazmış siz bilirsiniz alacak olan varsa bu tip birinde alabilirim bedava versen almam senden kart

• quote:

Orijinalden alıntı: shawnz

kartın sıfır satışı 9900 tl şu anda.

yinede hayırlı satışlar

Bu geçmiş yorumları görünce yarılıyorum adeta. Palit RTX 3080 Gamerock OC - Turkiye Garantili Palit RTX 3080 Gamerock OC - Turkiye Garantili 

• sniper23 kullanıcısına yanıt

Evet güzel günlerdi,

9100 TL ye asus rog strix aldım hala elimde. 23.800 e teklif var satmadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.