aynı karta sahip diye gelip buraya adamın ilanını savunmak neyin kafası.. sıfırını 9.500 satıyorlar nerdeyse 1 haftadır.. gelmiş burada satıcı istediği fiyattan satar diyor.. demiyor ki bende de aynı karttan var bu kartın değerinin düşmesi benim kartımın değerinin düşmesi demek ve bu da bana bi koyar demiyor da.. istediği fiyattan satar diyor.. ya biraz dürüst olun..
|
Yok daha neler
|
kartın sıfır satışı 9900 tl şu anda.
Bu model en çok indirime giren model 8600 e kadar düştüğünü gördüm. 7800-8000 tl bandına düşmediğin sürece çok zor satman gibime geliyor. yinede hayırlı satışlar |
|
Buyurun 9500 TL. MODELE de iyi bakalım...Arkadaş fiyatı fazla bile yazmış, ha OC olduğu için 2. Eli, SIFIR, taksitli ve KENDİ ADINA faturalı olandan 700 lira fazla eder diyorsanız, o ayrı bir belgeselin konusu olacağı için bişey diyemem.
https://www.hepsiburada.com/palit-rtx3080-gamerock-10gb-320bit-gddr6x-3-dp-hdmi-p-HBV0000129UK1?magaza=ShakeShop |
ne olduğu belli olmayan sıfır kart alacağıma, bu kartı alırım daha iyi. Denenmiş ve çalışırlığı kanıtlanmış
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 16 Kasım 2020; 22:56:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobainn -- 22 Kasım 2020; 12:4:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_emu -- 22 Kasım 2020; 20:22:4 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculpneo -- 15 Aralık 2020; 2:59:17 > |
Bu geçmiş yorumları görünce yarılıyorum adeta. |
Evet güzel günlerdi, 9100 TL ye asus rog strix aldım hala elimde. 23.800 e teklif var satmadım. |