Şimdi Ara

Palit RTX 4070 Dual DisplayPort girişleri çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen sene yurt dışından satın aldığım Palit marka 4070 ekran kartımın 3 DP girişinden ikisi çalışmamaya başladı. İlk DP ve HDMI girişi çalışıyor fakat diğer DisplayPort girişlerinden görüntü alamıyorum. Görüntü alamadığım monitörü aynı kablo ile çalışan porta taktığımda görüntü alıyorum, bu durumda sorun kablo veya monitörde değil gpu girişinde oluyor. 3 lü monitör kurulumu kullandığım ve portların 2 si çalışmadığı için üçüncüyü çalıştıramıyorum.

Geforce XP ile driver güncellemeyi denedim.

DDU ile tüm ekran kartı sürücülerini silip tekrar yüklemeyi denedim.

Overclock ayarlarını geri almayı denedim.

Kabloları, monitörleri ve DP girişlerini birbirlerine farklı kombinasyonda bağlamayı denedim, 2. ve 3. DP girişi çalışmıyor.

Ürün yurt dışı olduğu için TR garantisi mevcut değil, servise gönderemiyorum. Yukarıda yazdıklarımın haricinde evde kendi kendime deneyip düzeltmemin bir yolu var mı, nasıl tamir edebilir veya ettirebilirim?

Palit RTX 4070 Dual DisplayPort girişleri çalışmıyor

• Muhtemelen fiziksel bir arızası var tamir gerekir.Bence şu an 1 dp çalışırken tamir ettir çünkü tüm portlar bozulduktan sonra tamire gidersen kart farklı muamele görür .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

Kart garanti kapsamında değil. Tamir için nereye götürmeliyim?

• Ekleme: Bilgisayar açıkken biri HDMI diğeri DP olan 2 yan monitörün kablosunu değiştirdiğimde hala bozuk gibi olup bir şey değişmemekte. Fakat bilgisayar kapalıyken bunu yapıp bilgisayarı başlattığımda her 3 monitörden de görüntü alabildim fakat bu şekilde 144-280-144hz olan 3 lü monitörümü NVDIA Surround ile maksimum 60hz olarak kullanabiliyorum. Eskiden kullandığım düzende (Bu şekilde 120hz NV Surround kullanabiliyordum) sağ ve sol monitörün HDMI ve DP kablosunu değiştirdiğimde DP takılı olan monitöre hala görüntü gelmiyor.

• aliincekas A kullanıcısına yanıt
    Tamirciye götüreceksiniz ama bu konuda dikkatli olun bilgisayar tamircisi dediklerinizin yüzde 90 nı basit işleri yapabilir daha üst elektronik tamir gibi şeyler için şöyle yaparlar siz gidersiniz tamirciye verirsiniz 3

1 yapamaz yapan adama gider yaptırır sizden fazlasını ister
    2 yapamaz girişir kartın içine eder

3 doğru kişiyi bulursunuz yapar verir

Doğru kişiyiyi bulmadıkça kartı teslim etmeyin referansla tanıdık olursa iyi olur tamirciye girdiğinizde atölyesi sağlam olsun çünkü tamir ettirmek için bir şansınız var birinin kurcalamış olduğu karta başkası bakmak istemez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.