Şimdi Ara

[SATILDI] Palit Rtx 4080 Gamerock OC // Inventus Fatura // 2 Yıl Garanti - SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Palit Rtx 4080 Gamerock OC // Inventus Fatura // 2 Yıl Garanti - SATILDI
    [SATILDI] Palit Rtx 4080 Gamerock OC // Inventus Fatura // 2 Yıl Garanti - SATILDI

1) 21 Aralık 2022 tarihinde İnventus Bilgisayar'dan alınma. 2 yıl garantilidir. Adıma faturalıdır, ürünün ilk sahibiyim.

2) Akşamdan akşama, sigara içilmemiş, tertemiz bir ortamda kullanılmıştır. Herhangi bir coil whine problemi yok. Rtx 4090 aldığım için satılıktır.

3) Orjinal kutusu mevcut.

4) Önceliğim elden teslim. (İzmir-Bornova-Evka 3)

SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Aralık 2024 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 4070 Ti fiyatına 4080. Asgari ücret ve memur maaş zamlarından sonra 4070 Ti da bulunmayacak bu fiyatlara bence. İhtiyacı olanın elini çabuk tutması gereken zamanlardan geçiyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart tarafımca satın alınmıştır fiyat araştırması yapmadım bile ki kaldı ki daha uyguna bulacagımı sanmam 25 bine sanırım biri vermiş forumda ben 28.500 tl ye aldım ama alışverişten öte Emrah hocamın yardım etme anlayışı hoşuma gitti ve iyiki almışım dedim tekrar teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ferhatakdag4545 kullanıcısına yanıt

Resmen bedavaya almışsınız kartı. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız.[SATILDI] Palit Rtx 4080 Gamerock OC // Inventus Fatura // 2 Yıl Garanti - SATILDI 

• SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ☺️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.