Şimdi Ara

Palit RTX3070 GamingPro alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar 11.800 TL'ye Palit RTX 3070 gamingpro modeli alınır mı? Üst düzey bir ürün mü? Bilgilendirebilirseniz sevinirim. Fiyatı uygun geldi.

• Bunun 3080'ini kullanıyorum, çok güzel bir kart bence. Daha önce hiç Palit kullanmamıştım ve bu yüzden emin değildim ama şimdi yine olsa hiç düşünmeden alırım.

• Inno3D Ichill4 3070 kullanıyorum.Palit,Gainward,Inno3D,Asrock vs fiyatı uygunsa alır kullanırım.Zaten 2-3 yıl da garantiniz var.

• Bu model, yani gamingpro oc nun sogutmasi üst seviyedir. Gayet basarili bir ekrankarti, kardesime ilk ciktiginda aldirmistim, 6400 liraya aldik. O gün bugündür kullaniyoruz, hicbir sorunu yok, gayet serin calisiyor. Tekrar alirdim. Ama rtx 3080 ve üzeri icin palitin gamerock modeline bakardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı kartın oc olan versiyonunu kullanıyorum. İlk kez Palit kart tercih ettim ve soğutma performansı gayet iyi, yüksek çözünürlerde ve en yüksek grafik ayarlarında oynamama rağmen termal ve kararlılık açısından iyi bir deneyim sunuyor. Forumda kartın incelemesini yapmış ve çok sayıda oyun testi paylaşmıştım. Konudan detaylı bilgi alabilir ve merak ettiğiniz oyunların performansına bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullananlar genelde memnunlar palitin bu modelinden. Soğutmasına da iyi deniyor incemelerde. Fiyat olarak diğer pahalı modellere göre de uygunsa rahatlıkla alınabilir.

Düşük uyduruk bir ürün ve model değil kendisi.

• Palit RTX3070 GamingPro oc LHR olmayan modelini kullandım. Memnun kaldım. Sizin bu modelide tavsiye ederim. Fiyatıda uygun bu zamanda bence.

_SATILDI_ Palit RTX 3070 gaming pro oc | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 30 Temmuz 2022; 12:50:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rtx4070 asus alınır mı???
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Palit bilindik eski bir markadır. 1.5 senedir 3080 Gaming Pro OC modelini kullanıyorum ve memnunum.

Tasarımını beğenmiyorum ama kart düzgün çalışsın benim için yeter :)

• hepsiburadadan 12.600e aldım demin umarım üzmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.