Şimdi Ara

Palm Grip Mouse Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 yıldır Steelseries Rival 110 kullanıyorum ve sanıyorum ki bu mouse piyasadan silinmiş durumda. Çok küçük olmasa da fare artık elime küçük gelmeye başladı. Tutuş şeklim "Palm Grip" ve bu şekilde fareyi kullanırken, elimin alt kısmı tamamen mouse pad'e sürtüyor. Fps oyuncusuyum, sağa dönüşlerde tamamen takılmaya başladım elimin sağ alt kısmının fareyi çevirmeme engel oluşuna. Dolayısıyla artık yeni bir fare alma vakti geldi. Araştırmalarım sonucunda iki model bulabildim "Palm Grip" için ve eli biraz büyük olanlar için uygun olan:

Steelseries Prime Mouse, Razer V2 Deathadder.

İkisi arasında kararsız değilim aslında Razer daha da hoş geliyor -fiyatı iki katı olsa da- ama elimin mousepad ile sürtüşmemesini istiyorum aslında. Elim 19-20cm. Agaba Logitech'in G402 modelini mi alsam diye düşünüyorum o yüzden. Sizce Razer v2'nin sağ el için ergonomik yapısı benim için uygun olur mu yoksa G402 gibi daha ağır ama elimin daha az mousepad ile temas sağlamasına imkan sunacak bir mouse mu almalıyım? Tavsiyeleriniz varsa lütfen tartışalım siz olsanız hangisini alırsınız?

Not: Palm Grip için ve büyük el için uygun olmalı lütfen bunun dışında mouse önermeyin.

• razer fiyatı ne kadar ?

kablosuz olanı 950 lira, geçenlerde aldım mediamarkt dan aynı fiyata. şimdi akakçede birçok sitede o fiyata satıldığı görünüyor.

akakce.com
    Razer Deathadder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v2-x-hyperspeed-rz01-04130100-r3g1-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,1720895296.html

kablosuz olanda eli çevirmek daha kolay olur diye düşünüyorum. henüz oyun oynamadım ama kabloyu da dikakte alıyor ister istemez insan kablo olunca.

• o civarlarda fiyatı. Siz kullanıyor musunuz şuan? Elinize oturuyor mu peki?

• pyNx P kullanıcısına yanıt

Ben de bugün aldım DA v2 x modelini. Normalde bilek ağrım olduğu için dikey fare kullanıyorum ama oyunda tat vermemeye başladı. Tüm gün ofiste denedim tutuş olarak çok iyi kavrıyor. Dikey kadar olmasa da elimi rahat ettirdi diyebilirim. Çok az bir eğimi var çünkü konfor için. Artık tüm hafta da oyunda test ederim ama fps hiç oynamıyorum, sadece dota oynuyorum. Benim elim 18 cm bu arada. 19-20 için belki logi g502 daha oturaklı olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.