Palm Grip Mouse Önerisi
Yaklaşık 3 yıldır Steelseries Rival 110 kullanıyorum ve sanıyorum ki bu mouse piyasadan silinmiş durumda. Çok küçük olmasa da fare artık elime küçük gelmeye başladı. Tutuş şeklim "Palm Grip" ve bu şekilde fareyi kullanırken, elimin alt kısmı tamamen mouse pad'e sürtüyor. Fps oyuncusuyum, sağa dönüşlerde tamamen takılmaya başladım elimin sağ alt kısmının fareyi çevirmeme engel oluşuna. Dolayısıyla artık yeni bir fare alma vakti geldi. Araştırmalarım sonucunda iki model bulabildim "Palm Grip" için ve eli biraz büyük olanlar için uygun olan:
Steelseries Prime Mouse, Razer V2 Deathadder.
İkisi arasında kararsız değilim aslında Razer daha da hoş geliyor -fiyatı iki katı olsa da- ama elimin mousepad ile sürtüşmemesini istiyorum aslında. Elim 19-20cm. Agaba Logitech'in G402 modelini mi alsam diye düşünüyorum o yüzden. Sizce Razer v2'nin sağ el için ergonomik yapısı benim için uygun olur mu yoksa G402 gibi daha ağır ama elimin daha az mousepad ile temas sağlamasına imkan sunacak bir mouse mu almalıyım? Tavsiyeleriniz varsa lütfen tartışalım siz olsanız hangisini alırsınız?
Not: Palm Grip için ve büyük el için uygun olmalı lütfen bunun dışında mouse önermeyin.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 469 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Klavye, Fare, Joystick, Gamepad