Şimdi Ara

Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.303
Cevap
8
Favori
89.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vestelin son yaptığı kampanyadan sonra Palm Tungsten TX kullananların sayısı artacaktır.Hem forumu daha az kirletme adına hemde bilgilerimizi ve sorunlarımızı ortak bir topicde paylaşalım

Genel görünüm
     Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE***

Biraz daha ayrıntılı..

Resim düzenleyicisi ve MP3 playerından bir görünüm

Araç kitiyle birlikte..Bence gayet güzel olmuş

Ofis uygulamalarından bir görünüm

Eğer tamamiyle kablosuz özellikleri üzerinde barındırdan bir el bilgisayarı arıyorsanız, Palm® T|X size istediğiniz şeyi sunacaktır. Entegre Wi-Fi ve Bluetooth® teknolojilerini kullanara epostalarınızı kontrol edebilir, internette sörf yapabilir ve ağ üzerindeki dosyalarınıza ulaşabilirsiniz. Web sayfalarını, PowerPoint® sunumlarını, Word dökümanlarını ve Excel tablolarını, yüksek çözünürlüklü renkli ekran üzerinde ister yata ister dikey izleyebilirsiniz.

Palm Tungsten T|X - TÜRKÇE*

Microsoft® Outlook® ile mükemmel uyumluluğu keşfedin. Her zamanki gibi zarif tasarımı ile Palm T|X el bilgisayarı size tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını verecektir.

ÖZELLİKLER

Ekran: Yüksek Çözünürlüklü 480 x 320 TFT renkli ekran / Yatay ve Dikey görüntüleme - 65000 renk

Ağırlık ve boyutlar: 12.1 x 7.8 x 1.5 cm

Güç: Şarjedilebilir lithium-ion polymer batarya

Hafıza: 128MB uçucu olmayan (bilgi kaybolmayan) RAM (Kullanıcı için 100MB erişilebilir alan)

İşletim Sistemi: Palm OS® Garnet 5.4 (TÜRKÇE)*

İşlemci: Intel 312 MHz ARM

Navigasyon / Bilgi Girişi: 5-Yönlü Navigasyon / Dinamik Giriş Alanı: Graffiti® 2 yazma veya sanal klavye + Ekranın herhangi bir yerine yazma desteği

Kablosuz özellikler: Bluetooth® / WiFi (802.11b) / Kızılötesi

Ses Özellikleri: Mono hoparlör ve 3.5 mm stereo kulaklık soketi

Genişleme Özellikleri: SD / SDIO / MultiMediaCard genişleme yuvası ve Palm® multi-connector arabirimi (4GB'a kadar ekstra genişleme olanağı)

Kutunun içindekiler: USB HotSync® kablosu ve tüm Avrupa ülkelerinde kullanılabilen uçları olan şarj adaptörü, ekran koruyucu, kalem, yazılım yükleme CD’si ve dökümantasyonlar

Bakalım kaç kişiyiz

PALM TUNGSTEN T|X ÜYE LİSTESİ

1.PyRRhiC
    2.u7110
    3._uMaY_
    4.humatus
    5.Emrah_Tr
    6.mercan_dede
    7.jet0n
    8.ibretalmakgerekli
    9.fatguncom
    10.prince01010
    11.mayalin
    12.serkanugur
    13.lafons
    14.41ft782
    15.doktorbursa
    16.northernlight
    17.kado06
    18.alimakkaya
    19.hamkaya
    20.appiahah1
    21.pedros
    22.recepsenturk
    23.charpan
    24._cisse_
    25.kentacdis
    26.vahittelli
    27.LaCiweRd
    28.ertugbilgin
    29.edarguner
    30.morkadin
    31.erdc
    32.reign
    33.Philip27
    34.godless
    35.aminocard
    36.tomusga
    37.lanethly
    38.cryptooth
    39.curly89
    40.CILGINLAR
    41.darkcube
    42.koray6852
    43.Surfersez
    44.tekbey
    45.megaturk
    46.Musical Otopsi
    47.timclub76
    48.Muk
    49.faya85
    50.onurfiliz

NOT : Palm Tungsten T|X kullanıcısı olup listede olmayan arkadaşlar PM atarlarsa hemen güncellerim

PALM LIFEDRIVER Kullanıcı Listesi

1.ferhat zorlu
    2.ufuk_ka
    3.karademir10
    4.guclujet
    5makel
    6.Dr_Asli
    7.enver78
    8.mburakk
    9.poibra
    10.mustafa00061
    11.fed_neil
    12.hobbs

PALM TUNGSTEN T|X ve PALM LIFEDRIVER için denenip sorunsuzca çalıştığı onaylanmış programlar

1.Öncelikle Cihazımızı türkçeleştirmek için gerekli 2 dosyayı verelim.Bu dosyalar genellikle Türkçeleştirme CD'sinin içinde bulunuyor fakat bazı CD lerin içeriği eksik çıkabiliyor..

http://rapid share.com/files/62891423/TX.rar.html

2.TCPMP Videolarınızı müziklerinizi kaliteli bir şekilde izleyip/dinleyip ekolayzır ayarları ,görüntü ayarları,alt yazı ..vs gibi özellikler sunan oldukça kullanışlı bir programdır.Program TAM SÜRÜM'dür gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz

http://www.dosyaupload.net/download.php?file=273027

3.AdobeReader305-PalmOS Bu programı ilk önce BİLGİSAYARINIZA kurun. Exe uzantılı bir dosyadır.programı çalıştırdığınızda önünüze gelen yönergeleri izleyin.Kuruluma başlamadan önce TX'inizi USB den bilgisayara bağlamayı unutmayın.Bilgisayarınıza kurulum tamamlandıktan sonra önergelerde size gösterileceği gibi senkronize tuşuna basıp kurulumu tamamlayın.Program adından da anlaşılacağı gibi PALM TX'te pdf uzantılı dosyalarınızı okuyabilmenizi sağlayan bir uygulamadır.Cihazda sorunsuzca çalışmaktadır TAM SÜRÜM'dür.

http://www.dosyaupload.net/download.php?file=440753

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyRRhiC -- 30 Mart 2009; 17:13:36 >

• Az önce altera firmasına Palm Tungsten TX türkçeleştirmesi için Bluetooh ID numarasını mail attım.Kurulumu tamamlarsam daha rahat kurcalıycam hepimize hayırlı olsun
  • bekliyoruz daha gelmedi benimki dahacok comdan aldim
  • Arkadaşlar benimde elime henüz geçti...

Alete bayıldım, duruşu, menüleri vs müthiş!!! Daha önceden Treo 650 kullanmış birisi olarak bayılıyorum ben Palm'ın işletim sistemine

Türkçeleşrtirmek için kod mu gerekiyor? Kod'u nasıl isteyeceğiz arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim...

• degerli forum uyesi arkadaslar,

stoklarımızda 11 adet palm tungsten kalmıstır.Alacak arkadaslarımızın taleplerini bu dogrultuda degerlendirecegiz.

Saygılarımızla.

www.vestelkonsept.com
  • iyi bari hayatta ilk defa uygun fiyata iyi bisey alicam galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: u7110

iyi bari hayatta ilk defa uygun fiyata iyi bisey alicam galiba

Ve inan bana hiç pişman olmayacaksın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bekliyoruz daha gelmedi benimki dahacok comdan aldim

ödemeyi kredi kartı ile yaptıysanız büyük ihtimale bankadan teyit bekleniyordur. ben de geçen salıdan beri bekliyordum, bugün siteyi aradım ve ödemenin bankaya bildirildiği ve ödemenin kart sahibi tarafından yapıldığına dair teyit beklediklerini, hızlandırmaya çalışacaklarını söyledi. görüşmeden yarım saat sonra banka tarafından arandım ve ödeme teyidi yapıldı. bankalar işi ağırdan alabiliyor, aramanızı öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _uMaY_

Arkadaşlar benimde elime henüz geçti...

Alete bayıldım, duruşu, menüleri vs müthiş!!! Daha önceden Treo 650 kullanmış birisi olarak bayılıyorum ben Palm'ın işletim sistemine

Türkçeleşrtirmek için kod mu gerekiyor? Kod'u nasıl isteyeceğiz arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim...

bende orda takılmıştım 0212 325 32 03 numarayı ara teknik servisle görüş bluetooth numaranı ver mail adresini ver hemen sana gönderirler.

• bu makineyi laptopla yaptigim gibi bluetooth uzerinden benim k750i ile gprs baglantisi yapabilirim degilmi arkadaslar?
  • quote:

bu makineyi laptopla yaptigim gibi bluetooth uzerinden benim k750i ile gprs baglantisi yapabilirim degilmi arkadaslar?

Evet, linki veriyorum... Arkadaş yapmış kolayca... Yardım ediyor isteyene...

http://www.palmclubturkiye.com/forum/viewtopic.php?t=57

• daha önce navigasyon bölümünde sormuştum ama kimseden cevap alamadim. O yüzden burda tekrar sorayım dedim.
    Ben bu cihazı alıp sd veya bluetooth gps adaptörüyle navigasyon amaçlı kullanabilirmiyim türkiye'de? Eğer kullanabilirsem maliyet ve yüksek çözünürlüklü büyük ekran açısından baya avantajlı olacak ama hangi programları kullanabilirim bilmiyorum.
    Bu hususta bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlar varsa ve paylaşırlarsa memnun olurum.
  • msn kurulabiliyor mu?

• @xantia

Valla GPS konusunda bir şey diyemem, yalan olmasın tam bir bilgim yok ama PALM programı flash da desteklediği için, GPS kartı takınca GPS programını çalıştırır gibime geliyor, CPU ve ROM miktarı yeterli ne de olsa... Ama bu sadece tahmin...

@sexai,

msn çalıştırmaz olur mu, ben akşam alır almaz icq bile yükledim...

Hatta icq'da kişi arama seçeneği bile vardı, yuh dedim, hibir farkı yok bildiğimiz icq'dan...
  • ben de siparis verdim vestelkonseptten.. dün sabah erken saatlerde.. ama hala ürün bekleniyor diyor...
    oysa yukarıda vestel sitesinden yazan arkadas ellerinde hala 11 tane ürün oldugunu yazmıs.. o zaman hala neden göndermiyorlar ???
  • arkadaşlar size gelen CD içerisinde TungstenTXFULL_TR.prc adlı dosya var mı ? Eğer varsa upload edip linkini yollayabilirmisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

arkadaşlar size gelen CD içerisinde TungstenTXFULL_TR.prc adlı dosya var mı ? Eğer varsa upload edip linkini yollayabilirmisiniz.

Var ama eğer Türkiye'den almamışsanız Türkçe yapamazsınız... Türkçeleştirmek için para ödemeniz gerekiyor firmaya!

Zaten buradan almışsanız içerisindeki CD'den çıkıyor

Bulamadıysanız iyice kontrol edin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _uMaY_

quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

arkadaşlar size gelen CD içerisinde TungstenTXFULL_TR.prc adlı dosya var mı ? Eğer varsa upload edip linkini yollayabilirmisiniz.

Var ama eğer Türkiye'den almamışsanız Türkçe yapamazsınız... Türkçeleştirmek için para ödemeniz gerekiyor firmaya!

Zaten buradan almışsanız içerisindeki CD'den çıkıyor

Bulamadıysanız iyice kontrol edin...

vestelden aldım cihazı.TungstenTXlite_TR.prc dosyası var türkçeleştirme CD si içinde ama TungstenTXFULL_TR.prc dosyasını bulamıyorum bilgisayarda arattım yine yok nerde bu dosya yaa

• kimse yok mu ya şu TungstenTXFULL_TR.prc dosyasını upload edebilecek lütfen yardımm
  • Benimde az önce kargoyla ulaştı elime şarz ediorum.Tüm alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.Hep palmı denemek istemişimdir bu fırsatı kaçırmadım.Fakat palmclub sitesi açılmıyor sizdede sorun varmı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.