Şimdi Ara

yamaha D'ELIGHT sevenler ve kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
9.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet selamlar d'elıghtımı dün akşam itibarı ile aldım.20.83tl lik benzin aldımve ilk 35 kmyolumu yaptım hayırlısı ile.Honda spacy alacaktım iyiki almamışım delight kullanışlı havalı ve kuvvetli.Koruma demiri ve arka çanta koymak için bir demir plaka tasarlamışlar ondanda aldım.gayet başarılı buldum şimdilik motoru.yeni almış olan arkadaşlarla burada buluşup bir gurup kuralım görüş alış verişinde bulunuruz bilgilerimizi paylaşırızdedim ilgilenenleri beklerim selamlar serdar.

• hayirli ugurlu olsun guzel gunlerde kullaniniz. zamanla motorla ilgili goruslerinizi paylasirzaniz cok faydali olur malum kullanici sayisi cok az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuğu

Evet selamlar d'elıghtımı dün akşam itibarı ile aldım.20.83tl lik benzin aldımve ilk 35 kmyolumu yaptım hayırlısı ile.Honda spacy alacaktım iyiki almamışım delight kullanışlı havalı ve kuvvetli.Koruma demiri ve arka çanta koymak için bir demir plaka tasarlamışlar ondanda aldım.gayet başarılı buldum şimdilik motoru.yeni almış olan arkadaşlarla burada buluşup bir gurup kuralım görüş alış verişinde bulunuruz bilgilerimizi paylaşırızdedim ilgilenenleri beklerim selamlar serdar.

Hayırlı olsun benimde ilgilendiğim bir model kullandıkça yazarsınız artık bize nasıl felan diye birde ss atarsanız süper olur tekrardan hayırlı olsun :)
  • Aslında forumda motosiklet bölümünde her modele veya uyelerin elinde olan modellere bir ana konu açılsa ve inceleme yazılsa çok güzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi dileklerinize teşekkür ederim.Aklıma gelen özelliklerini yazayım mesela kontağı ilk açtığınızda arabalardaki gibi motor uyarı lambası yanıyor buarada araç enjektörü hazır duruma geliyor ve lamba sönüyor.Sonra marşa basıyorsunuz sessiz ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor.Dikkatimi şu çekti boyu küçük ama büyük motoların havasında geldi bana egsoz sesi olsun kullanımı olsun çok rahat fark etmeden hızlanıyorsunuz.hafifliğine hafif.Birde farlar kontagı açar açmaz yanıyor özelliği öyleymiş,Özellikle ön görünüşü güzel sele dümdüz ani frende kaymıyor arkada oturan.Yalnız amotisör diye bişey yokyani yaylanmıyor kasislere küt diye giriyor bende birde Bws var o daha yumuşak kasis bakımından.yakıtı merak ediyorsunuzdur da henüz net bir sonuç almadım çünkü bugün hava çok yağmurlu yağmurda motora binmek sıkıntılı olduğundan güneşi bekliyeceğim artık daha ayrıntı çıktıkça veririm.

• quote:

iyi dileklerinize teşekkür ederim.Aklıma gelen özelliklerini yazayım mesela kontağı ilk açtığınızda arabalardaki gibi motor uyarı lambası yanıyor buarada araç enjektörü hazır duruma geliyor ve lamba sönüyor.Sonra marşa basıyorsunuz sessiz ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor.Dikkatimi şu çekti boyu küçük ama büyük motoların havasında geldi bana egsoz sesi olsun kullanımı olsun çok rahat fark etmeden hızlanıyorsunuz.hafifliğine hafif.Birde farlar kontagı açar açmaz yanıyor özelliği öyleymiş,Özellikle ön görünüşü güzel sele dümdüz ani frende kaymıyor arkada oturan.Yalnız amotisör diye bişey yokyani yaylanmıyor kasislere küt diye giriyor bende birde Bws var o daha yumuşak kasis bakımından.yakıtı merak ediyorsunuzdur da henüz net bir sonuç almadım çünkü bugün hava çok yağmurlu yağmurda motora binmek sıkıntılı olduğundan güneşi bekliyeceğim artık daha ayrıntı çıktıkça veririm.

Son durum nedir hocam ?Birde ss bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holopter -- 16 Şubat 2014; 11:50:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakıt durumunu tam olarak ölçtüm 0,124 krş tam dolu depo yani 4,4 lt benzinle 180 km yol yapıyor anlayacağınız.
  • holopter kardeşim ss nedemek kusura bakma anlayamadığımdan cevaplayamıyorumda,ben yaşlı tertip olduğumdan.
  • quote:

holopter kardeşim ss nedemek kusura bakma anlayamadığımdan cevaplayamıyorumda,ben yaşlı tertip olduğumdan.

Ne kusuru yahu SS ise (ScreenShot) fotoğraf anlamındadır.İnternette hep aynı fotoğraflar var buda insana gerçek ölçülerini tam yansıtamıyor ,çok mu küçük motorun ölçüleri ve hız konusunda ne diyorsunuz unutmadan ss bekliyoruz ,

• hocam motorun büyüklüğü sizce yeterli mi görünüşü çok güzel bunların ama ufacık gibi sanki yamahanın sitesindeki fotoğraflardan büyüklüğü anlaşılmıyor
    sizin boyunuz nedir bilmiyorum ama 1.80 adam için sizce motor sırıtır mı
    bir de diz mesafesi yeterli mi
  • benim boyum 1.78, bende hiç sırıtmıyor ve küçük gelmiyor. bende 10 gün önce aldım ve oldukça memnunum.

hocam motorun büyüklüğü sizce yeterli mi görünüşü çok güzel bunların ama ufacık gibi sanki yamahanın sitesindeki fotoğraflardan büyüklüğü anlaşılmıyor
    sizin boyunuz nedir bilmiyorum ama 1.80 adam için sizce motor sırıtır mı
    bir de diz mesafesi yeterli mi/quote]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dt.erdenay -- 2 Mart 2014; 10:56:42 >
  • dt.erdenay D kullanıcısına yanıt
    ben 175 boyündayım gayet güzel.
  • Arkadaşlar, alanlara hayırlı olsun.

İstanbul içinde büyük motorla istediğin yere girmek çok zor.

Bende şehir içi kullanım amacıyla ufak scooter arıyorum ve SYM Fiddle 2 almaya niyetlenirken Yamaha kalitesi sebebiyle bu modele karar verdim.

İlave tüm aksesuarları ile birlikte almayı düşünüyorum. Bunun için hem test sürüşü yapabileceğim, hem de ilave aksesuarları ile birlikte alabileceğim tavsiye edebileceğiniz bir bayi varmı?

Ayrıca; kullanan arkadaşlar lastikleri konusunda ne düşünüyorlar, virajda, dönüşlerde, ıslak ve kaygan zeminde tutunma nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhkn -- 13 Nisan 2014; 22:27:02 >
  • GOOGLE emrinizde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: expert****or

GOOGLE emrinizde...

Ben, yanlış bir yere kapılmama adına, alan arkadaşlardan tecrübeleri doğrultusunda tavsiye rica ediyorum.
  • bence bir scooter a o paralar verilmez ama tarz meselesi :/
  • Yamaha D'elight'ı sonunda aldım.

Kullanımı, sessizliği, süspansiyonu, yakıt ekonomisi beğendiklerim arasında.

Alacak olanlara tavsiye ederim.

Vespa tadında...
  • Öncelikle foruma yeni katılmış biri olarak bende yorumlarınıza istineden ve bodrum yamaha ömer beyin tavsiyesine uyarak d'elight sahibi oldum.
    Motor harika bir motor bundan onceki motorum honda today di, hoş todayimde çok güzeldi fakat gitmiyordu. Bu motor ise today den biraz daha büyük motoru çok harika ve vespa tarzı olduğundan aldım. Çok memnunum tek eksiği süspansiyon çok sert oda benim için bir sıkıntı değil yollarımız güzel. Rodaj dönemindeyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: unikornmustang

Öncelikle foruma yeni katılmış biri olarak bende yorumlarınıza istineden ve bodrum yamaha ömer beyin tavsiyesine uyarak d'elight sahibi oldum.
    Motor harika bir motor bundan onceki motorum honda today di, hoş todayimde çok güzeldi fakat gitmiyordu. Bu motor ise today den biraz daha büyük motoru çok harika ve vespa tarzı olduğundan aldım. Çok memnunum tek eksiği süspansiyon çok sert oda benim için bir sıkıntı değil yollarımız güzel. Rodaj dönemindeyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Delight'ın süspansiyonu Goldwing ile kıyaslayınca bana yumuşak geldi.

1 depo ile (17 TL) durkalk trafikte birkaç kere de toplamda 150km gittim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.