Şimdi Ara

yamaha D'ELIGHT sevenler ve kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
9.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar; aracı alalı 1 hafta oldu. İlk full depo da 168 km yol yaptı. 2. full depo da 163 km yol yaptım. İlk yakıt deneyimlerim bunlar. Fakat motorun gidişi rahatlığı süper tam şehir içi motoru... :)
  • selamlar benim şu anda 2000 km oldu servis hariç motordan yana bir sıkıntım yok gayet güzel iki konu biraz problem iki kişi ile amortisörlerde vuruntu yapması tekerinin küçük olması nedeiile en küçük kasiste bile vuruntu oluyor birde altı biraz alçak geldi okadar yakıt vesaire çok güzel.
  • birde uzun yola gitmemek lazım çünkü ufak rüzgarda savruluyor.şehir içinden çıkmamak en ideali.
  • iyigünler arkadaşlar bugünkü km 2450 oldu motorda bir problem yok buarada son hız ölçümü yaptım en son düz otobanda 98 kmyi gördüm daha iyisi varsa söylesin herkese antalyadan selamlar.
  • Arkadaşlar,Kuşadası'nda yazlıkta market,pazar,getir götür vs biraz da çevre yerleri gezmek için Vespa tadında bir scooter düşünüyorum,markadan dolayı aklıma ilk Honda geldi Today modeli çok hoşuma gitti ancak biraz araştırınca sıfırının gelmediğini öğrendim,enjeksiyonlu modellere yöneldim,Honda Spacy tipi hiç hoşuma gitmedi dün akşam trafikte Delight gördüm klasik tarzda farı,göstergesi vs çok hoşuma gitti,sanırım bu motor da enjeksiyonlu,süspansiyon acaba Spacy-Delight karşılaştırılırsa nasıldır?Bir de orjinal yedek parça/yetkili servis fiyat durumları nasıldır?
    Herkese zevkli,kazasız,belasız sürüşler.
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,Kuşadası'nda yazlıkta market,pazar,getir götür vs biraz da çevre yerleri gezmek için Vespa tadında bir scooter düşünüyorum,markadan dolayı aklıma ilk Honda geldi Today modeli çok hoşuma gitti ancak biraz araştırınca sıfırının gelmediğini öğrendim,enjeksiyonlu modellere yöneldim,Honda Spacy tipi hiç hoşuma gitmedi dün akşam trafikte Delight gördüm klasik tarzda farı,göstergesi vs çok hoşuma gitti,sanırım bu motor da enjeksiyonlu,süspansiyon acaba Spacy-Delight karşılaştırılırsa nasıldır?Bir de orjinal yedek parça/yetkili servis fiyat durumları nasıldır?
    Herkese zevkli,kazasız,belasız sürüşler.
    Teşekkürler

• merhaba, yamaha delight adına kurduğumuz facebook grubunda sizleride aramızda görmek isteriz :)https://www.facebook.com/groups/621677734616147/?fref=ts
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuğu

Evet selamlar d'elıghtımı dün akşam itibarı ile aldım.20.83tl lik benzin aldımve ilk 35 kmyolumu yaptım hayırlısı ile.Honda spacy alacaktım iyiki almamışım delight kullanışlı havalı ve kuvvetli.Koruma demiri ve arka çanta koymak için bir demir plaka tasarlamışlar ondanda aldım.gayet başarılı buldum şimdilik motoru.yeni almış olan arkadaşlarla burada buluşup bir gurup kuralım görüş alış verişinde bulunuruz bilgilerimizi paylaşırızdedim ilgilenenleri beklerim selamlar serdar.

Boyum 1.80 nin üstünde yamaha d elight kullanmamda bir sakınca olur mu ?

• Arkadaşlar ben delightın depo göstergesini anlayamadım bi full çizgisi bi 3/4 çizgisi varsonra baya boşluk ve empty... Şuan tam yarıda ibre ve 134 km de alet 4 km de 16 lira benzin almıştım 0 aldık bayiden ve şaşırdım kaldım yarım depoyla 130 km baya iyi rakam... Benmi yanlışım bi bilen varsa el atsın iyi sürüşler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.