Şimdi Ara

Palme YGS Mat Denemeleri vs FEM Kapsül YGS Mat Denemeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Palme YGS Mat Denemeleri vs FEM Kapsül YGS Mat Denemeleri

(En Son Oy Tarihi: 29.10.2016)
Giriş

Orijinalden alıntı: Gauss Batlamyus

Palmenin ya 2 ya 3. Denemeyi hatırlamadım şimdi acayip zordu. 10 taneye dokunamamistim sanırım. Onun dışındakiler daha yumuşak ama deneme 3 e göre :) dengenin sorular ÖSYM kıvamında çok zor soru nadir var. Ama palmede ki sorularda zamanı oturtmaya çalış. Çok faydası olacaktır. Problem soruları sadece dengedekiler güzel.

Dengeyi bende OSYM ye yakin olarak duydum. O yuzden sonlara birakmak mantikli gelmisti. Sanirim su durumumda en iyi baslangic Palme Denge, Apotemi,Ortak Akil da onlardan hemen sonra cozucem. Extrem bu 11 e guvenin de kaliteli ama gecen sene onu yarim yamalak cozmustum. Belki tekrar cozerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milkychance kullanıcısına yanıt
    Bu ekstrem 11 li olanı mı daha iyi ( zor) yoksa 20li olan mı? Bilgin var mı? Apotemi den önce ekstrem düşünüyorum ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gauss Batlamyus -- 30 Eylül 2015; 20:26:16 >
  • Denge kapsul palme 3 nu beraber çözüyorum böylece hem hız hem gelisiim kaydidecem tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gauss Batlamyus

Bu ekstrem 11 li olanı mı daha iyi ( zor) yoksa 20li olan mı? Bilgin var mı? Apotemi den önce ekstrem düşünüyorum ben de.

11 li olani cozdum o zordu. 20 li hakkinda bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Milkychance

quote:

Orijinalden alıntı: Burjuva9

Kapsül kolay kaçar hız arttırır anca palme iyidir fonksiyonları ve geometrisi iyi derecede problemler kötü seviyede ama olsun palme çöz derim.

Goz ucuyla baktim denemeye geometrisi kaliteli gozukuyor. Problem disindaki konularda oldukca sert gibi. Problemler kisa gibi gozuktu gozume denildigi gibi iyi degil sanirim.

Aynen dediğin gibi

• Yok denge kıvamındaydı dedim

• kapsülden sipariş vermiştim bugun geldi ilk 2 denemesini çözdüm sadece bu iki denemeye göre
    geometrisi bence kolay mat orta gibi ortalama olarak 50 dk da 37.5 net çıkardım
    bunu bitirince dengeye geçeceğim

palme hakkında hiç bi bilgim yok forumdaki mesajlara göre karar verip onu alacağım ya da almayacağım

2 denemede de işleme ve olasılığa yer vermişler 1 tane mantık sorusu vardı ygs konularından mümkün olduğunca soru koymaya çalışmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntZTü -- 1 Ekim 2015; 0:04:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntZTü

kapsülden sipariş vermiştim bugun geldi ilk 2 denemesini çözdüm sadece bu iki denemeye göre
    geometrisi bence kolay mat orta gibi ortalama olarak 50 dk da 37.5 net çıkardım
    bunu bitirince dengeye geçeceğim

palme hakkında hiç bi bilgim yok forumdaki mesajlara göre karar verip onu alacağım ya da almayacağım

2 denemede de işleme ve olasılığa yer vermişler 1 tane mantık sorusu vardı ygs konularından mümkün olduğunca soru koymaya çalışmışlar

Palme almalisin. Bende burdaki tavsiyelere gore aldim ve ilk izlenimlerime gore gayet olumlu. Yarin cozunce konuyu editlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Milkychance

quote:

Orijinalden alıntı: Dilsiz Gurme

Palme problemler orjinal değil gibi geldi bana ayrıca fazla problemde yok. Ama önceki konuları güzel. Birde 10 geometri sorusu var farklı olarak.

ama yinede kapsül ve Körfezden faydalı bir denemedir

Problem isi bana gore biraz farkli. Osym tipinde problem hazirlayan fazla yayin oldugunu zannetmiyorum. Ve yorumlardan anladigim kadariyla problemleri iyi degil diye de kapsul almak akil kari degil.

Ösym tarzı istiyorsan ales sorularını çöz kardeşim
  • Milkychance kullanıcısına yanıt
    deneme nasıl hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.