Şimdi Ara

Palme YGS Mat Denemeleri vs FEM Kapsül YGS Mat Denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Palme YGS Mat Denemeleri vs FEM Kapsül YGS Mat Denemeleri

(En Son Oy Tarihi: 29.10.2016)
Giriş
  • Mat1 konularını bitirmeye yaklaştığım şu vakitler hızlanmak ve alışkanlık kazanmak için bölüm denemesi almam gerekiyor. ÜçDörtBeş ve Apotemiyi daha sonralara saklamak istediğim için alternatiflere yöneldim.Şimdilik bu ikisinin arasında kaldım.
    Sizce hangisi daha özgün ve YGS ye yakındır ? Ve bunlar değil de şunu al dediğiniz bir bölüm denemesi var mıdır ? Nedenlerini açıklayarak oylarsanız sevinirim. İyi forumlar..

• Sen palmeyi bi çöz kapsul arasinda 10 netten fazla oynayacagini gorursn. Zorluk olarak Apotemi>Palme>Final>Denge>Kapsul. Ayrıca kapsül ile sadece hız kazanirsn. Net arttırman zor. Basit çünkü. Palmenin geo kısmı da baya kazık. Orijinallik olarak palme iyi kapsulden. Kendin karar ver artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HedefIlkBİN -- 30 Eylül 2015; 14:40:56 >
  • Bence de kapsül palmeye göre hafif kalır. Denge de güzel. Bu arada 345in ygs mat denemesi var mı yoksa genel denemesini mi diyorsun? Bolum denemesi varsa link atabilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gauss Batlamyus

Bence de kapsül palmeye göre hafif kalır. Denge de güzel. Bu arada 345in ygs mat denemesi var mı yoksa genel denemesini mi diyorsun? Bolum denemesi varsa link atabilir misin

Ucdortbes bolumu yok sanirim denge yazicaktim. Kapsulu hizlica cozup yanlislarima bakarim diye dusunmustum palme sanirsam daha kaliteli
  • Palme problem özürlüsü bir yayın bunu hem bölüm hem normal denemelerde görüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HedefIlkBİN

Sen palmeyi bi çöz kapsul arasinda 10 netten fazla oynayacagini gorursn. Zorluk olarak Apotemi>Palme>Final>Denge>Kapsul. Ayrıca kapsül ile sadece hız kazanirsn. Net arttırman zor. Basit çünkü. Palmenin geo kısmı da baya kazık. Orijinallik olarak palme iyi kapsulden. Kendin karar ver artık.

Final haric yazdigin hepsini cozme niyetindeydim. Karekok ygsyi bitirmek uzereyim ve dedigine gore kapsul hafif kacicak. Palme alicam gibi gozukuyor. Peki kapsul de sence cozulmeli mi ?
  • Ben körfez ile başlıcam onda da ufak tefek güzel sorular var. Direk ağırdan girersen çalışma isteğini kaçırabilir. En azından benim için öyle :D yerinde olsam orta şekerli bir şeylerle başlardım ki öyle yapcam zaten. Körfez ile ısınıp dengeden vurarak başlayabilirsin ileriye doğru bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Industrial Engineer

Ben körfez ile başlıcam onda da ufak tefek güzel sorular var. Direk ağırdan girersen çalışma isteğini kaçırabilir. En azından benim için öyle :D yerinde olsam orta şekerli bir şeylerle başlardım ki öyle yapcam zaten. Körfez ile ısınıp dengeden vurarak başlayabilirsin ileriye doğru bence

Palmenin çok ağır geleceğini düşünmüyorum. Ama dediğin gibi orta şekerli başlamak bence de mantıklı. Körfez pek adı geçmiyor, sanıyorum ki Kapsül ondan daha ağır basıyor.
  • Palme problemler orjinal değil gibi geldi bana ayrıca fazla problemde yok. Ama önceki konuları güzel. Birde 10 geometri sorusu var farklı olarak.

ama yinede kapsül ve Körfezden faydalı bir denemedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilsiz Gurme

Palme problemler orjinal değil gibi geldi bana ayrıca fazla problemde yok. Ama önceki konuları güzel. Birde 10 geometri sorusu var farklı olarak.

Problem isi bana gore biraz farkli. Osym tipinde problem hazirlayan fazla yayin oldugunu zannetmiyorum. Ve yorumlardan anladigim kadariyla problemleri iyi degil diye de kapsul almak akil kari degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milkychance

quote:

Orijinalden alıntı: Dilsiz Gurme

Palme problemler orjinal değil gibi geldi bana ayrıca fazla problemde yok. Ama önceki konuları güzel. Birde 10 geometri sorusu var farklı olarak.

Problem isi bana gore biraz farkli. Osym tipinde problem hazirlayan fazla yayin oldugunu zannetmiyorum. Ve yorumlardan anladigim kadariyla problemleri iyi degil diye de kapsul almak akil kari degil.

Alıntıları Göster
    Palme zordur, hiç çözmedim ama öyle diyorlar. Kapsül çözdüm. Zorluğu idare eder. Yani öyle ahım şahım bir soruları yoktu matematik'te. Tabi YGS matematikten bahsediyorum. Rahat tak tak çözülüyordu. Kapsülün fen denemeleri iyidir. Palme geometri de çok sağlamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: karavahset

Palme zordur, hiç çözmedim ama öyle diyorlar. Kapsül çözdüm. Zorluğu idare eder. Yani öyle ahım şahım bir soruları yoktu matematik'te. Tabi YGS matematikten bahsediyorum. Rahat tak tak çözülüyordu. Kapsülün fen denemeleri iyidir. Palme geometri de çok sağlamdır.

Alıntıları Göster
    kapsülle başla haftada 2-3-4 en az 2 ama. Dengeyide çzersin apotemiyide 3-4-5 i de çözersin ygs ye kadar
  • Kapsül kolay kaçar hız arttırır anca palme iyidir fonksiyonları ve geometrisi iyi derecede problemler kötü seviyede ama olsun palme çöz derim.
  • quote:

quote:

Sen palmeyi bi çöz kapsul arasinda 10 netten fazla oynayacagini gorursn. Zorluk olarak Apotemi>Palme>Final>Denge>Kapsul. Ayrıca kapsül ile sadece hız kazanirsn. Net arttırman zor. Basit çünkü. Palmenin geo kısmı da baya kazık. Orijinallik olarak palme iyi kapsulden. Kendin karar ver artık.

Final haric yazdigin hepsini cozme niyetindeydim. Karekok ygsyi bitirmek uzereyim ve dedigine gore kapsul hafif kacicak. Palme alicam gibi gozukuyor. Peki kapsul de sence cozulmeli mi ?

Eğer hepsini çözme niyetinde isen Denge den başla. Palme daha zor. Kapsül e de bulaşma derim.

• quote:

quote:

quote:

Eğer hepsini çözme niyetinde isen Denge den başla. Palme daha zor. Kapsül e de bulaşma derim.

Palmeyi aldim. Fen ve turkcesini de aldim. 2 deneme cozulmus 18 liradan 5 liraya inince kacirmadim
    Denge de artik bi sonraki olacak. İnsallah dedigin gibi daha zordan kolaya gecmek sıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Burjuva9

Kapsül kolay kaçar hız arttırır anca palme iyidir fonksiyonları ve geometrisi iyi derecede problemler kötü seviyede ama olsun palme çöz derim.

Goz ucuyla baktim denemeye geometrisi kaliteli gozukuyor. Problem disindaki konularda oldukca sert gibi. Problemler kisa gibi gozuktu gozume denildigi gibi iyi degil sanirim.
  • Geçen sene dengenin problemler ve geosu kıvamındaydı. Bir kaç sağlam mantık problemi olurdu 2 3 denemede bir
  • Palmenin ya 2 ya 3. Denemeyi hatırlamadım şimdi acayip zordu. 10 taneye dokunamamistim sanırım. Onun dışındakiler daha yumuşak ama deneme 3 e göre :) dengenin sorular ÖSYM kıvamında çok zor soru nadir var. Ama palmede ki sorularda zamanı oturtmaya çalış. Çok faydası olacaktır. Problem soruları sadece dengedekiler güzel.
  • quote:

Geçen sene dengenin problemler ve geosu kıvamındaydı. Bir kaç sağlam mantık problemi olurdu 2 3 denemede bir

Palmeden mi bahsediyorsun? 2014 basim deneme senin kullandigin olabilir
  • quote:

quote:

Geçen sene dengenin problemler ve geosu kıvamındaydı. Bir kaç sağlam mantık problemi olurdu 2 3 denemede bir

Palmeden mi bahsediyorsun? 2014 basim deneme senin kullandigin olabilir

Alıntıları Göster
    Hocam mat1 denemelerinde kapsül yerine dengeyi tavsiye ederim. Palme çözmedim henüz ama dengeyi de seçeneklerin arasına koy bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.