Şimdi Ara

Paltalk İngilizce Konuşma Pratik Yapma Odası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
6
Favori
4.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serseri35

Programi dun buldum, bugunde ise gelir gelmez arastirmak istedim ve bu konuyu gordum. benim ingilizcem yok denecek kadar az, ama ogrenmek istiyorum.
    Baska dil odasi goremedim ama Ruscam cok iyidir, ilgisi olan arkadas denk gelirse yardimci olurum..

Paltalk ilk kullananlar için zor gelebilir zaten açtığım bu başlıktan sonra kullanıcı sayısı arttı. Paltalkta education kategorisi altında bütün dil odaları. Sende gelip rusça ders verebilirsin.
  • ben de yukluyorum hadi bakalım.
  • Ben de üye oldum, şu an pek bir şey bilmesem de araştırıyorum. Okurken İngilizce'yi anlıyoruz ama konuşma ve dinleme kötü :(

Benim rumuz : CemTurka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guzel biseye benziyo ama pek bisey anlamadım daha mikrofona basıp fuck you diyip kacasım var bu arada rumuz: lgndkgn
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonardo765

Arkadaşlar herkes bunun sıkıntısını çeker ama kimse ilgi göstermiyor. Paltak ücretsiz bir sesli chat servisidir.

Biraz daha açıklar mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLowrinq

quote:

Arkadaşlar herkes bunun sıkıntısını çeker ama kimse ilgi göstermiyor. Paltak ücretsiz bir sesli chat servisidir.

İlk mesajımda zaten açıkladım herşeyi eğer daha detaylı bir sorunuz varsa yardımcı olurum.
  • quote:

quote:

quote:

İlk mesajımda zaten açıkladım herşeyi eğer daha detaylı bir sorunuz varsa yardımcı olurum.

Odanin ismi nedir hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Odanin ismi nedir hocam?

+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 16 Şubat 2013; 21:14:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

quote:

quote:

Odanin ismi nedir hocam?

Benim odam sürekli açık değil ben ingilizcemi geliştirmek için yabancılara türkçe dersler veriyorum. Odamın ismi" turkish learning room" . Paltalk ilk kullananlar için biraz karışık gelebilir menüleri kurcalarsanız programın türkçe versiyonunda "Eylemler> Sohbet odasına katıl" tıklayınca oda kategorileri gözükür oradan "Education> Learn different languages" tıklarsanız yabancıların ingilizce ve diğer dillerde pratik yapmak için açtığı odalar listelenir

• Hocam error verdi paltak kapatılıyor yazısı geldi ve gitti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Hocam error verdi paltak kapatılıyor yazısı geldi ve gitti..

Sık sık olmasada arada server'da çalışma yaptıkları zaman verebiliyor hata ama 15dk falan sürüyor. Dilersen express.paltalk.com sürümünüde deneyebilirsin herhangi bir program yüklemeden site üzerinden bağlanıyorsun.
  • quote:

quote:

Sık sık olmasada arada server'da çalışma yaptıkları zaman verebiliyor hata ama 15dk falan sürüyor. Dilersen express.paltalk.com sürümünüde deneyebilirsin herhangi bir program yüklemeden site üzerinden bağlanıyorsun.

ya ben aslında normal konusma sitesinden takılıyordum ama maksat konu calısmak diye kurayım demiştim neyse hocam :) skype tan da DH adına siz acında ordan yardımlasalım
  • quote:

quote:

quote:

ya ben aslında normal konusma sitesinden takılıyordum ama maksat konu calısmak diye kurayım demiştim neyse hocam :) skype tan da DH adına siz acında ordan yardımlasalım

Paltalk bildiğin tüm chat sitelerinden farklıdır skype'tan daha fazla özelliğe sahip skype'ta yaptığın gibi bir çok kişiyle aynı anda konferans tarzı konuşmanın yanı sıra skype'ta olmayan bir özellik yani konuşmak istediğin yabancı kişileri anında sohbet odalarında bulabiliyorsun.

• İndiriyorum. Kullandıkça deneyimlerimi paylaşacağım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Paltalk bildiğin tüm chat sitelerinden farklıdır skype'tan daha fazla özelliğe sahip skype'ta yaptığın gibi bir çok kişiyle aynı anda konferans tarzı konuşmanın yanı sıra skype'ta olmayan bir özellik yani konuşmak istediğin yabancı kişileri anında sohbet odalarında bulabiliyorsun.

Amerikan İngilizcesi için gelebilirim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.