Şimdi Ara

Paltalk İngilizce Konuşma Pratik Yapma Odası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
6
Favori
4.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngilizceye yeni başlayanlar, ingilizce öğrenipte konuşmak ve pratik yapmak isteyenler, ingilzcede ileri seviye olupta başkalarına öğretmek faydalı olmak isteyenler , yada türkçe bilenler boş vakti olupta yabancılara türkçe öğretmek vede onlardan ingilizce öğrenmek isteyenler dil değişimi yapmak isteyenler herkesi paltalkta bütün dünyadan insanların gelip birbirlerine yardımcı oldukları herkesin sırayla mikforona geçip konuşabildikleri bir chat programından öte eğitici bir ortamıda olan paltalktaki education grubu altındaki yabancı dil öğrenen ve öğretenlerin açtığı odalara ve odamıza beklerim..

Paltalk nedir diye soracak olursanız bilmeyenler için paltalk messenger bir sesli chat programı olup yüzlerce odada insanların sesli konuşabildikleri bir ortamdır.

Programı indirmek için adresi PALTALK DOWNLOAD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonardo765 -- 18 Haziran 2012; 17:17:24 >

• Arkadaşlar herkes bunun sıkıntısını çeker ama kimse ilgi göstermiyor. Paltak ücretsiz bir sesli chat servisidir.
  • kız tavlama imkanımız var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: War|orD_X8

kız tavlama imkanımız var mı ?

Kız tavlamak için geliyorsan gelme
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonardo765

quote:

Orijinalden alıntı: War|orD_X8

kız tavlama imkanımız var mı ?

Kız tavlamak için geliyorsan gelme

peki.zaten hayatımda hiç kız tavlayamadım ben..
  • Arkadaşlar dersler ücretili değil neden kimse gelmek istemiyor.
  • quote:

Arkadaşlar dersler ücretili değil neden kimse gelmek istemiyor.

abaza doludur diye denemek bile istemiyorum
  • quote:

İngilizceye yeni başlayanlar, ingilizce öğrenipte konuşmak ve pratik yapmak isteyenler, ingilzcede ileri seviye olupta başkalarına öğretmek faydalı olmak isteyenler , yada türkçe bilenler boş vakti olupta yabancılara türkçe öğretmek vede onlardan ingilizce öğrenmek isteyenler dil değişimi yapmak isteyenler herkesi paltalkta bütün dünyadan insanların gelip birbirlerine yardımcı oldukları herkesin sırayla mikforona geçip konuşabildikleri bir chat programından öte eğitici bir ortamıda olan paltalktaki education grubu altındaki yabancı dil öğrenen ve öğretenlerin açtığı odalara ve odamıza beklerim..

Paltalk nedir diye soracak olursanız bilmeyenler için paltalk messenger bir sesli chat programı olup yüzlerce odada insanların sesli konuşabildikleri bir ortamdır.

Programı indirmek için adresi PALTALK DOWNLOAD

Bunlar doğruysa süper bişey ama abazan kaynıodur kanımca.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

quote:

Orijinalden alıntı: ateşkes

Yani gördüm gördümde bu kadar komik bir önyargı görmedim daha denemeden karar veriliyor. Birincisi abaza felan kaynadığı yok. İkincisi abaza kaynıyor diyerek zaten niyetinizin dil öğrenmek olmadığını göstermiş oluyorsunuz. Dervişin zikri neyse fikride odur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonardo765 -- 27 Haziran 2012; 5:24:28 >
  • ilerde toefl ibt ye gircem 80 almam gerekiyo üniyi bitirmeden. Bunla iyi speaking çalışılır. boş zamanımda denicem.
  • quote:

quote:

quote:

Yani gördüm gördümde bu kadar komik bir önyargı görmedim daha denemeden karar veriliyor. Birincisi abaza felan kaynadığı yok. İkincisi abaza kaynıyor diyerek zaten niyetinizin dil öğrenmek olmadığını göstermiş oluyorsunuz. Dervişin zikri neyse fikride odur.

buda güzel yaklaşım:)

• sadece seslimi yoksa yazarak chat yapabiliyomuyz çünkü benm pronunciation iyi değil o yüzden ben konuşmk istemiyorum sadece yazmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

sadece seslimi yoksa yazarak chat yapabiliyomuyz çünkü benm pronunciation iyi değil o yüzden ben konuşmk istemiyorum sadece yazmak istiyorum

telaffuzun iyi değilse konuş ki iyi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sadece seslimi yoksa yazarak chat yapabiliyomuyz çünkü benm pronunciation iyi değil o yüzden ben konuşmk istemiyorum sadece yazmak istiyorum

Hem sesli hem yazma ikiside var ama arkadaşında dediği konuşacaksınki telaffuzun gelişsin.
  • evet haklısınız ama bazı nedenlerden dolayı konuşma yapmak istemiyorum
    1. konuşmada çok heycanlanıyorum bu yüzden hatalar yapıyorum okuldaki sunumlarda bide 10 defa çalışmama rağmen atladığım yerler oluyodu
    2. şuan telaffuz geliştirmek istemiyorum
    3. ben bazen okulda yada kuzenlerimde internete giriyorum o zaman konuşma olasılığım fazla olmuyor
    bu arada yardımlarınız için teşekkürler :)
  • quote:

evet haklısınız ama bazı nedenlerden dolayı konuşma yapmak istemiyorum
    1. konuşmada çok heycanlanıyorum bu yüzden hatalar yapıyorum okuldaki sunumlarda bide 10 defa çalışmama rağmen atladığım yerler oluyodu
    2. şuan telaffuz geliştirmek istemiyorum
    3. ben bazen okulda yada kuzenlerimde internete giriyorum o zaman konuşma olasılığım fazla olmuyor
    bu arada yardımlarınız için teşekkürler :)

Bence telaffuza şimdiden önem ver hani alışmış kudurmuştan beterdir derlerye sürekli yanlış telaffuz edersin kelimeleri ve ilerde acısını çok çekersin.
  • quote:

quote:

quote:

Girddik arkadaşım girdik konuşan eden yok ben mi yanlış yere giriyorum ne yaptığınız belirsiz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Girddik arkadaşım girdik konuşan eden yok ben mi yanlış yere giriyorum ne yaptığınız belirsiz.

Özelden bana aldığınız ismi yollarsanız daha kolay iletişime geçeriz. İlk dersimizi türkiye saatiyle salı akşamı akşam 11'de gerçekleştirecez bir aksilik olmazsa. Oda sürekli açık değil sadece ders saatlerinde açılıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Özelden bana aldığınız ismi yollarsanız daha kolay iletişime geçeriz. İlk dersimizi türkiye saatiyle salı akşamı akşam 11'de gerçekleştirecez bir aksilik olmazsa. Oda sürekli açık değil sadece ders saatlerinde açılıyor.

Öle desene arkadaş senin için paltak yükledik :) PM Attım.

• Programi dun buldum, bugunde ise gelir gelmez arastirmak istedim ve bu konuyu gordum. benim ingilizcem yok denecek kadar az, ama ogrenmek istiyorum.
    Baska dil odasi goremedim ama Ruscam cok iyidir, ilgisi olan arkadas denk gelirse yardimci olurum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.