Şimdi Ara

Palworld çılgınlığı sürüyor: 19 milyon oyuncuya ulaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erken erişimde Pokemon benzerliğiyle karışık eleştirilerle piyasaya sürülen viral oyun Palworld yeni zirvelere ulaşmaya devam ediyor. Geliştirici Pocketpair yaptığı açıklamada oyunun Steam'de 12 milyon kopya sattığını ve Xbox'ta 7 milyon oyuncuya ulaştığını duyurdu. Xbox rakamı hem satışları hem de Game Pass üzerinden oynayanları içeriyor, ancak ikisi arasındaki dağılım net değil. Öte yandan en nihayetinde iki hafta 19 milyon oyuncuya erişmek inanılmaz bir başarı.

Palworld, 19 milyon derken Xbox’ta rekor kırdı

Microsoft'a göre bu rakamlar Palworld'ü Game Pass tarihindeki en büyük üçüncü taraf (yani Microsoft'un dahili stüdyosu tarafından yapılmayan bir oyun) çıkışı yapıyor. Şirket oyunun kısa bir süre önce Xbox'ta günlük yaklaşık 3 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştığını ve o dönemde platformlarımızda en çok oynanan oyun olduğunu söylüyor. Game Pass’in yanında Palworld aynı zamanda Xbox Cloud Gaming'de de en büyük üçüncü taraf çıkışını gerçekleştirdi.

Elbette Palworld'ün popüler olduğunu bir süredir zaten biliyoruz; oyun ilk üç gününde 5 milyon kopya sattı ve Steam'de tüm zamanların en yüksek ikinci eşzamanlı oyuncu sayısına ulaştı. Ancak bu haber, satışlar artmaya devam ettikçe oyunun saman alevi gibi parlayan bir viralden daha fazlası olabileceğini gösteriyor.

Ayrıca Bkz.Until Dawn PC ve PS5'e geliyor: İşte ilk fragman

Palworld teknik olarak hala erken erişimde ve geliştiriciler gelecek için raid boss'ları, PvP ve crossplay desteğini içeren bir yol haritası belirlediler. Microsoft, ayrıca geliştiricinin erken erişim oyunu üzerinde hala sıkı bir şekilde çalıştığını vurguladı. Dolayısıyla Microsoft’un hemen köşede beliriyor olması Pocketpair’de işlerin sıkı tutulmasını sağlayabilir. Ek olarak Microsoft, GPU ve bellek iş yükünü optimize etmeye yardımcı olacak mühendislik kaynakları sunarak oyunu desteklediğini söylüyor.

Palworld, Xbox platformunda 900 TL fiyata sahipken oyun aynı zamanda Game Pass içerisinde de bulunuyor. Steam’de ise oyun 14,99 dolara yani 455 TL’ye satılıyor.

Kaynak:https://www.theverge.com/2024/1/31/24057131/palworld-steam-xbox-game-pass-sales

• Anlık heves sonra tırt olacak bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "Erken erişimde karışık eleştirilerle piyasaya sürülen..."

Şu ifade yanlış anlaşılmaya yol açıyor, sanki Steam ve diğer platformlarda incelemeleri karışıkmış gibi bir intiba oluşturuyor. Ancak eleştirilerin kaynağı Pokemon benzerliğinden ötürü Pokemon fanları.

• Akıl tutulması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mütercim Bey kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, güncelledim.

• Akıksız nintendo insanların yıllardır beklediği şeyi sırf kendi konsolunu satabilmek uğruna vermediği için insanlar birden böyle birşey görünce işte kudurdular bende buna dahilim, 85 TL ye aldım çok zevkli yarın bir gün birileri gerçek pokemon modu da yapar oyuna, oyun şimdilik keyifli firmanın oyunu nasıl geliştireceğine göre ilerisi de şekillenir online yönü çok kuvvetli değil bence oynanış açısından rekabete elverişli değil daha çok birlikte oynama yönü kuvvetli ileride ne yapılabilir bilmem ama yeni haritalar ekleyip pokemon da olduğu gibi yeni nesil pokemon lar geliştirmeleri lazım, büyük ihtimalle kendileri de böyle bir durum beklemiyordu ve ellerinde şuan olandan fazla birşey yoktur,

Edit 2: Mario, zelda ve benzer bir çok oyun daha var böyle nintendo tekelinde eriyen ileride onlara da böyle güzel çakmalar görürüz inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkererdem -- 1 Şubat 2024; 15:55:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt
    85 TL'Ye alanlardan ise sıkıntı değil (2.80$)

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar insanın yarısı anlık heves desen yine pekçok oyundan fazla kullanıcısı kalmış olacaktır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neymiş ya bu diyerek aldım denedim, yaklaşık 5 saat oynadım. Daha önce olmayan mekanikler vs. yok ama adamlar tutan bazı mekanikleri pokemon ile birleştirip son zamanlar popüler olan base build, survival türünde ortalama bir oyun yapmışlar. Aslında aşırı basit ve tamamen kendini tekrar eden bir oyun bence. Ama bu kafada tek bir oyun dahi yok sanırım, bir de rakibi olmamasına rağmen 150 çeşit pokemon olunca ister istemez chill oyun kategorisinden herkesin gözdesi olan bir oyuna dönüşüyor.

• Oyunu steamden aldım oynadım ama beni sarmadı.(Pokemon hayranı olmama rağmen) umarım benden başkada oyunu beğenmeyenler vardır  Malum bu aralar popüler oyun sonra deniyor vay efendim herkes oynuyor sen niye beğenmiyorsun 

• Nerde garip gurup oyun var tutuyor

• Yüklememle Silmem 10 DK yaşasın BF 2042

• Minecraft nasıl bitmediyse bu oyunun da uzun süre var olması sürpriz olmaz. Çünkü arkadaşlarınızla online serverlarda oynayabiliyorsunuz. PvP gelecek, Harita çok büyük ki daha da içerik gelecek. 100 üzerinde Pal var bunu daha da artıracaklar. Hem hayatta kalma hem de Pal yaratıklarıyla bunu yapma konusunda erken erişim bir oyuna göre çok fazla başarılı buldum. Oynayan herkes (ben de dahil) şunu söylüyor "Başına bir oturdum kalktığımda saatler geçmişti" Nintendo eminim şimdi daha ciddi şeyler yapacaktır. Sürekli tekrar eden Pokemon oyun sistemini gözden geçirecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.