Şimdi Ara

Pamukkale turizm-16/07/2015 Canakkale seferi sacmaligi(rezilligi yada :D)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Saat 1 arabasının daki biletleri 2 defa satmışlar önceden gelip oturanlar kalkamam dedi baya sorun çıktı yeni otobüs ayarladılar.

Bilet aldığımız rahat otobustu şimdi standart ta gidicez ve 1.30 saat geç kalkiyoruz
    Tabi daha kalkamadik belki 2 saat olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl olmuş da otobüsteki bütün yerleri 2 kişiye satmayı başarmışlar insan hayret ediyor. Standarta bindiyseniz aradaki fiyat farkını talep ederdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Nasıl olmuş da otobüsteki bütün yerleri 2 kişiye satmayı başarmışlar insan hayret ediyor. Standarta bindiyseniz aradaki fiyat farkını talep ederdim

Aynen birde büyük firma yani baya sacmalamislar.Muavinin isi zordu isyan ediyordu aynı bilete 4-5 tane bavul koydum diye

Ben zaten 2 li koltuktaydim ondan ses cikarmadim fiyat konusunda da başka ses çıkaran yoktu zaten millet artık gidelim nolur gidelim moduna girmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Nasıl olmuş da otobüsteki bütün yerleri 2 kişiye satmayı başarmışlar insan hayret ediyor. Standarta bindiyseniz aradaki fiyat farkını talep ederdim

Aynen birde büyük firma yani baya sacmalamislar.Muavinin isi zordu isyan ediyordu aynı bilete 4-5 tane bavul koydum diye

Ben zaten 2 li koltuktaydim ondan ses cikarmadim fiyat konusunda da başka ses çıkaran yoktu zaten millet artık gidelim nolur gidelim moduna girmişti

Neyse sağlıklı bir şey olmadan ulaşmışsınız ya o da iyidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.