Şimdi Ara

###PAMUKKALE ÜNİ 2015 GİRİŞLİLER### (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
5
Favori
2.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar benim de arkadaşlar merhabalar :D Bi ara whatsapp grubu açıp tanışalım.
    Hazırlık bende de soru işareti şuan. İsteğe bağlıysa diplomada vs. yazıyor mu hazırlık okuduğumuz falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konuyu Baltalayan Balta

Arkadaşlar okulda ikinci öğretim için yemek çıkıyor mu?Birde yurtlarda akşam yemeği dahil diyor ikinci öğretimde sıkıntı olur mu?
    edit:İkinci öğretim ders saatleri hakkında bilgisi olan var mı?

Cikiyor yemek 11.30 da ve 17.00 da , ders saatleride değişken oluyor bildigim kadariyla.bazı günler 8 e kadar bazen 10 a kadar oluyodu arkadaşlarin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanjou

quote:

Arkadaşlar okulda ikinci öğretim için yemek çıkıyor mu?Birde yurtlarda akşam yemeği dahil diyor ikinci öğretimde sıkıntı olur mu?

Cikiyor yemek 11.30 da ve 17.00 da , ders saatleride değişken oluyor bildigim kadariyla.bazı günler 8 e kadar bazen 10 a kadar oluyodu arkadaşlarin.

Hocam yemekhanede mesela öğlen 1.80 liraya yedik akşam da yemek için 5 liramı vereceğiz totalde 2 öğüne 6.80 yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün içinde birden fazla yersen fazla para aliyor, ilk aldigin her zaman ayni saati önemli değil.5 lira vermiyom ben tekrar yemek için, dışarda yiyom.öyle mütiş leziz değil yani :D

• Mühendislik kazanıp hazırlığa gitmeyecek olan var mı ?
  • klay thompson kullanıcısına yanıt
    hocam 475 tl ye yemek dahil mi ?Ve 2 kişilik oda var mı fitayından haberin var mı?
  • İngilizce hazırlık zorunlu değil , ancak bildiğim kadarı ile dersler başlayınca ingilizce dersleri ileri seviye de yani zorluk çekersin zayıf ise.Ama yok ben iyiyim diyorsan bile bence git en azından alışma süreci olur okula

Valla bana mekatronik geldi teknoloji fakültesinde bilimsel hazırlık malesef zorunlu , malum öğrencilerin matematik ve fen bilimlerindeki eksiliklerini kapatması lazım , ben o konuda MTOK 'lara göre şanslıyım yine de kendimi geliştirebilirim diye düşünüyorum.

YAZ Kursları eğer ücretler makul olursa tüm yaz katılabilirim , gece PART-Time iş bulursam 4-5 yıl aralıksız çalışacağım.

KYK Yurt - Burs olmadı mecburi eve çıkacağım , güvenilir insanlarla karı-kız ayağı kötü alışkanlıkları yoksa aynı ev paylaşılabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rooney665 -- 26 Temmuz 2015; 12:04:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuff94

hocam 475 tl ye yemek dahil mi ?Ve 2 kişilik oda var mı fitayından haberin var mı?

Evet sabah kahvaltı ve aksam yemeği icinde.

2 kişilik odalar mevcut. Onların fiyatı 500 525 lira olması lazim tam hatirlamiyorum

• paü makine müh geldi
  • koca forumda paüyü kazanan sadece bu kadar mı ?
  • PAÜ makine puanları çok düştü 302 ile kapattı ancak kimse yanılmasın , bölümde oldukça kaliteli öğretmenler var.Geçenlerde biri yazmıştı Denizli 'de deniz olsa mühendislik 50 binde idi sonuna kadar katılıyorum.

YAZ boyunca sürekli araştırdım , hocaları ile görüştüm.PAÜ 'nün üstünde ancak Sakarya tercih edilebilir yani gerisi FOS.
  • kellerman26 K kullanıcısına yanıt
    ikinci öğretim mi ?
  • Whatsapp grubu mu kursak arkadaşlar?
    Talepler ne yönde
  • Raiverd R kullanıcısına yanıt
    kuralım beyler yardımcı oluruz birbirimize
  • İkinci öğretim harç paraları oldukça uygun seneliği 700 lira filan , nereden baksan belki de ucuz üniversite.

YERLEŞENLER BENCE HİÇ ÜZÜLMESİN , ÖĞRENCİSİ İLE GERÇEKTEN İLGİLENİYORLAR , DÜN HOCA ARADI DAHA YÜZÜNÜ GÖRMEDİĞİM ADAM NE OLDU KAZANDIN MI DİYE SORDU HEEE GELİYORUM BEKLE DEDİM.
  • bana da paü geldi sosyal bilgiler öğretmenliği

• Hayırlı olsun herkese , allah utandırmasın
  • Whatsapp grubu kuruldu şu an iki tane deneyimli arkadaşla sohbet ediyoruz.
    Bekleriz efendim özel mesajla numaralarınızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

quote:

Orijinalden alıntı: vanjou

quote:

Hocam yemekhanede mesela öğlen 1.80 liraya yedik akşam da yemek için 5 liramı vereceğiz totalde 2 öğüne 6.80 yani ?

Yemeğe zam geldi. Onu söyliyim 2 tl oldu. Ayrıca 2. Yemek 6 tl. 2. Öğretim için yemek saat 16da başlıyor.

• Bizim konu çöle dönmüş kimse yok.Herkes whatsapp grubuna geçti galiba.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.