Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

PAMUKKALE ÜNİV. KAZANANLARIN UĞRAK MEKANI BURA :D (((KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER BURDA))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
1
Favori
4.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler bayanlar yokmu pamukkaleyi kazanan bn işletme

1)modifx--- işletme
    2)baris01---gıda mühendisliği
    3)shuttlea---elektronik ve elektrik mühendisliği
    4)matrix_neo---işletme i.ö
    5)eLan0---Denizli MYO - Elektrik İÖ
    6)~PainKiller---matematik i.ö

2009-2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YENİ KAYIT ÖĞRENCİLERİNDEN İSTENECEK BELGELER

2009-2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YENİ KAYIT ÖĞRENCİLERİNDEN BÖLÜMLERE GÖRE İSTENECEK BELGELER

•- Eğitim Fakültesi ( Müzik öğretmenliği- Resim-İş öğretmenliği hariç)

•- Fen-Edebiyat Fakültesi

•- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

•- Mühendislik Fakültesi

•- Teknik Eğitim Fakültesi

•- Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Y.O.

•- Denizli M.Y.O.

•- Bekilli M.Y.O.

•- Buldan M.Y.O.

•- Çivril M.Y.O.

•- Honaz M.Y.O.

•- Lise diplomasının aslı veya yeni tarihli geçici mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz.)

•- Nüfus Cüzdan Fotokopisi

- Son altı ay içinde, önden baş açık, güneş gözlüksüz, sakalsız öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş 4,5 cm x 6 cm boyutunda 6 adet fotoğraf

•- Öğrenci Bilgi ve Kayıt Formu

•- 1987 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek öğrenciler için askerlik şubelerinden alınacak Askerlik Durum Belgesi

•- Tıp Fakültesi

•- Denizli Sağlık Y.O. (Hemşirelik)

•- Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Y.O. (Fizyoterapi)

Denizli Sağlık Hizmetleri M.Y.O.

- Anestezi

- Çocuk Gelişimi

- Diyaliz

- Fizyoterapi

- Paramedik

- Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik

- Tıbbi Laboratuar Teknikleri

- Lise diplomasının aslı veya yeni tarihli geçici mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz.)

- Nüfus Cüzdan Fotokopisi

- Son altı ay içinde, önden baş açık, güneş gözlüksüz, sakalsız öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş 4,5 cm x 6 cm boyutunda 6 adet fotoğraf

- Öğrenci Bilgi ve Kayıt Formu

- 1987 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek öğrenciler için askerlik şubelerinden alınacak Askerlik Durum Belgesi

- Üniversite hastanelerinden ve/veya tam teşekküllü resmi bir hastaneden eğitim süresince ve daha sonrasında bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu.

Eğitim Fakültesi

- Müzik Öğretmenliği

- Resim-İş Öğretmenliği

- 2009 ÖSS Sonuç Belgesinin internet çıktısı,

- Lise diplomasının aslı veya yeni tarihli geçici mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz.)

-Son altı ay içinde, önden baş açık, güneş gözlüksüz, sakalsız öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş 4,5 cm x 6 cm boyutunda 6 adet fotoğraf

-Öğrenci Bilgi ve Kayıt Formu

-1987 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek öğrenciler için askerlik şubelerinden alınacak Askerlik Durum Belgesi

.

Spor Bilimleri ve Teknolojisi Y.O.

- Antrenörlük Eğitimi

- Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği

- Rekreasyon

-2009 ÖSS Sonuç Belgesinin internet çıktısı.

-Lise diplomasının aslı veya yeni tarihli geçici mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz.)

-Son altı ay içinde, önden baş açık, güneş gözlüksüz, sakalsız öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş 4,5 cm x 6 cm boyutunda 6 adet fotoğraf

-Öğrenci Bilgi ve Kayıt Formu

-1987 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek öğrenciler için askerlik şubelerinden alınacak Askerlik Durum Belgesi

- Tam teşekküllü devlet hastaneleri ya da üniversite hastanelerinden alınmış "Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu'nda Öğrenim Görmesinde Sakınca Yoktur" ibaresi yazılı sağlık kurulu raporu

DGS ile ( Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimlerine Devamları Hakkında Yönetmelik) yerleşen öğrencilerden kayıtta istenecek belgeler:

•- 2009 DGS Sonuç Belgesi

•- Lise Diploması

•- Önlisans Diploması veya yeni tarihli geçici mezuniyet belgesi

•- Transkript

•- Ders içerikleri

•- Son altı ay içinde, önden baş açık, güneş gözlüksüz, sakalsız öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş 4,5 cm x 6 cm boyutunda 6 adet fotoğraf

- Öğrenci Bilgi ve Kayıt Formu

- 1987 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek öğrenciler için askerlik şubelerinden alınacak Askerlik Durum Belgesi

Tarih: 2009-08-12 11:37:00
    kaynak:PAMUKKALE UNİVERSİTESİ

http://oidb.pau.edu.tr/index.php?duyuru=113

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifx -- 12 Ağustos 2009; 16:02:04 >

• bende gıda kazandım pammukkale ohh mis gibi fethiyedeyim 2 bucuk saatde gider gelirim.
  • evet biliyordum birilerinin olduğunu evet beyler bayanlar hyrlı olsun kardeşim
  • elektrik-elektronik müh. kazandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifx

evet biliyordum birilerinin olduğunu evet beyler bayanlar hyrlı olsun kardeşim

eywallah kardeş sanada hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuttlea

elektrik-elektronik müh. kazandım.

OOOO kardeşim hyrlı olsun EE yokmu başka koca dh da paulu 3 kişimi varız nerdesiniz beyler bayanlar
  • beyler ben siteye bakdımda kayıt için ne lzm bulamadım bulursanız bana gönderirmisiniz modifx sana pm atılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris01 -- 12 Ağustos 2009; 10:37:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

beyler ben siteye bakdımda kayıt için ne lzm bulamadım bulursanız bana gönderirmisiniz modifx sana msn pmden atıyorum eklersen sevinirim

valla bwn daha oraya bakamadım kayt için neler gerekli msnini yolla pmden kardeşim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baris01

beyler ben siteye bakdımda kayıt için ne lzm bulamadım bulursanız bana gönderirmisiniz modifx sana msn pmden atıyorum eklersen sevinirim

valla bwn daha oraya bakamadım kayt için neler gerekli msnini yolla pmden kardeşim

sen kişisel msj almak istemiyon öle dio sen yolla
  • hayırlı olsun denizliyi kazananlar.bende denizliliyim.sorunuz felan olursa pm den sorun kayıt işlemleri felan buralara geldiğinizde yardıma ihtiyacınız olursa haber verin:o)
  • quote:

Orijinalden alıntı: necipali

hayırlı olsun denizliyi kazananlar.bende denizliliyim.sorunuz felan olursa pm den sorun kayıt işlemleri felan buralara geldiğinizde yardıma ihtiyacınız olursa haber verin:o)

eyw kardeşim saolasın baris kardeşim pmden attım msn adresimi ama eklemk isteyen olursa burdanda verebilirim gizlimk saklımz yok arda.1990.gs@hotmail.com isteyen ekleyeblr
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shuttlea

elektrik-elektronik müh. kazandım.

OOOO kardeşim hyrlı olsun EE yokmu başka koca dh da paulu 3 kişimi varız nerdesiniz beyler bayanlar

eyvallah sağ ol seninki de hayırlı olsun.
  • 3 ünüzü de tebrik ediyorum. Ben de gıda da 2. sınıf oldum. Yardıma ihtiyacınız olursa elimden geldiği kadar ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

3 ünüzü de tebrik ediyorum. Ben de gıda da 2. sınıf oldum. Yardıma ihtiyacınız olursa elimden geldiği kadar ederim

çok teşekkür ederim
  • işletme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Tsubasa

Sormak istedikleriniz varsa msn ekleyebilirsiniz
    olcayzzz@windowslive.com

Not: PAÜ Makine müh. öğrencisiyim 3.sınıf

çok teşekkür ederiz kınıklı kampüsünde kaç fakülte var onu merak ediyorum
  • Ekleyebilirsin hocam beni de..

Denizli MYO - Elektrik İÖ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLan0 -- 12 Ağustos 2009; 11:44:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLan0

Ekleyebilirsin hocam beni de..

Denizli MYO - Elektrik İÖ

hemen ekliyorum hacım yokmu beyler daha bu kadarmıyız
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Tsubasa -- 31 Mart 2018; 14:12:51 >
  • quote:

quote:

quote:

Sormak istedikleriniz varsa msn ekleyebilirsiniz
    olcayzzz@windowslive.com

Not: PAÜ Makine müh. öğrencisiyim 3.sınıf

çok teşekkür ederiz kınıklı kampüsünde kaç fakülte var onu merak ediyorum

6 fakülte var
    Müh., eğitim, iktisat, fen-edb, tıp, tek.eğitim

oo iyimiş o zmn hepsi aynı yerde kampüs ortamı var mı ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.