Yeni gelen arkadaşları şu forumumuza alalım:www.paulu.net
ben ordada üyeyim zaten yazmştım oraya nick ne senin orda tsubasa
Denizlispor kombinelerinin fiyatını bilen var mı
quote:
Orijinalden alıntı: eLan0
bnde gsliyim artık gs denizli maçı ordayız uA pau var mı acep
quote:
Orijinalden alıntı: modifx
quote:
Orijinalden alıntı: eLan0
bnde gsliyim artık gs denizli maçı ordayız uA pau var mı acep
uA Pau'ye üye olucam bende hemen
Pamukkale - Matematik [i.ö] kazandım aslında normal öğretimi yazsaydım tercihlere o gelecekti.. Hayırlısı olsun bakalım..
Ev tutacaklara yardımcı olabilirizKarşı daire hemen boş 1.kat okula da yakın
quote:
Orijinalden alıntı: ~PainKiller
Pamukkale - Matematik [i.ö] kazandım aslında normal öğretimi yazsaydım tercihlere o gelecekti.. Hayırlısı olsun bakalım..
hyrlı olsun ilk sene ev tutacak olanlara allah kolylk versn
up pau
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.Tsubasa
Yeni gelen arkadaşları şu forumumuza alalım:www.paulu.net
yukarı
Yemek servisi 11.30 ile 13.30 arasında ve oldukça güzel yemekler çıkıyor. Yalnız kampüste ağaç neredeyse yok(Var da henüz gençler). Fakülteme yürüyerek gideyim derseniz, güneşli havalarda bir güzel bronzlaşırsınız
quote:
Orijinalden alıntı: BNYZ
Yemek servisi 11.30 ile 13.30 arasında ve oldukça güzel yemekler çıkıyor. Yalnız kampüste ağaç neredeyse yok(Var da henüz gençler). Fakülteme yürüyerek gideyim derseniz, güneşli havalarda bir güzel bronzlaşırsınız
demek o kadar sıcak oluyor ilginç
quote:
Orijinalden alıntı: modifx
quote:
Orijinalden alıntı: BNYZ
demek o kadar sıcak oluyor ilginç
Hiç sorma denizli sıcağını
ya biz ikinci öğretimiz yemekhaneden yararlanamayacaz. bir arkadaş müh fakültesi full abaza dolu demiş abaza derken bildiğin abaza apaci fln değildir demi benim düşüncem gıda müh kız erkek sayısı oranlıdır diye düşünüyorum.
bu arada fenerbahceliyim ulan denizliyi kazanıyorum 1 hafta denizlide fener oynuyor inş seneye denizli kümeye gitmez
quote:
Orijinalden alıntı: baris01
ya biz ikinci öğretimiz yemekhaneden yararlanamayacaz. bir arkadaş müh fakültesi full abaza dolu demiş abaza derken bildiğin abaza apaci fln değildir demi benim düşüncem gıda müh kız erkek sayısı oranlıdır diye düşünüyorum.
bu arada fenerbahceliyim ulan denizliyi kazanıyorum 1 hafta denizlide fener oynuyor inş seneye denizli kümeye gitmez
Yok ya abartılcak bir şey yok, abaza mabaza ama düzgün insandırlar yine de, gıdada kız sayısı daha fazla erkekten
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.Tsubasa
quote:
Orijinalden alıntı: baris01
Yok ya abartılcak bir şey yok, abaza mabaza ama düzgün insandırlar yine de, gıdada kız sayısı daha fazla erkekten
bizim liseden 4 kişi kazanmışız gıda müh 3 ü kız böyle bir oran varsa sınıfın 1/4 ü erkek 3/4 kız olcak demekdir.çok önemli değil aslında ama bir ark inşaat müh fak erkek başına 11 kilo kız düşüyor demişdi öle olursada kötü
Benim bölüm ingilizce mi ? Hazırlık var mı ilk sene? Bilen cevaplarsa sevinirim..
benim bölümümde hazırlık var(elektrik-elektronik müh.). pamukkale üniversitesinde giden arkadaş var ise; muafiyet sınavını aşırı zorluyorlar mı bunu öğrenmek isterim.
quote:
Orijinalden alıntı: ~PainKiller
Benim bölüm ingilizce mi ? Hazırlık var mı ilk sene? Bilen cevaplarsa sevinirim..
hazırlık yok ve türkçe diye biliyorum ama bir araştır...