Şimdi Ara

Pamukkale vs Akdeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler uluslararası ticaret okucam akdenizdeki ana kampüsünde değil ve şehir merkezine 30 dk ama eğitimi daha iyi diyorlar.Pamukkale'de ise kampüsün içinde ve kampüsü yeni eğitimi hakkındada pek olumsuz yoruma denk gelmedim çok karasızm sizce hangisi ?

• +++
  • akdeniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoden1

akdeniz.

neden akdeniz ?
  • akdeniz daha iyidir daha gelişmiş bir şehir ufkunu genişletir(not:tabi ki üniversitesi de pamukkaleye göre iyidir)
  • +++++++++
  • Yok hocam işletme fakültesinde kestel diye bi yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspetli -- 12 Temmuz 2014; 16:05:21 >
  • evet hocam fakültede köy gibi yerde o yüzden çok kararsızm
  • Aspetli kullanıcısına yanıt
    üniversitesi iyi de ondan.
  • akdeniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akdenizde ki alanya işletme fakültesinde kestel beldesinde bunu da dikkate alarak yap tercihini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Wars

akdenizde ki alanya işletme fakültesinde kestel beldesinde bunu da dikkate alarak yap tercihini.

Evet kestelde oldugu icin kararsizm zaten yoksa direk akdenizi secerdim 5 sene gecircem yeri onemli diye dusunuyorum. Kestel hakkinda bilginiz varmi cok mu kotu bi yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kestelde pek bi şey yok okulun çevresinde 2 tane cafe var genelde ders aralarında filan öğrenciler takılır. Yurt ve apartlar var ama sosyal aktivite açısından çok kötü durumda. Ama Alanya merkezde kalırsan rahat edersin. Hem sosyal açıdan hem de ulaşım otobüsle 30dk. Ha otobüslerde de yer bulupta binebilirsen tabi. Alanyada pek yapabilecek bir şey yok. Genelde zamanını tüm okulu görebileceğin simit sarayında geçirirsin. Klüpler partiler harici boş oluyor kış aylarında. Genel olarak okurken eğleniyim güzel zaman geçiriyim diyorsan yazma. Ama ben okuluma bakarım abi diyorsan tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Wars -- 15 Temmuz 2014; 0:46:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Wars

Kestelde pek bi şey yok okulun çevresinde 2 tane cafe var genelde ders aralarında filan öğrenciler takılır. Yurt ve apartlar var ama sosyal aktivite açısından çok kötü durumda. Ama Alanya merkezde kalırsan rahat edersin. Hem sosyal açıdan hem de ulaşım otobüsle 30dk. Ha otobüslerde de yer bulupta binebilirsen tabi. Alanyada pek yapabilecek bir şey yok. Genelde zamanını tüm okulu görebileceğin simit sarayında geçirirsin. Klüpler partiler harici boş oluyor kış aylarında. Genel olarak okurken eğleniyim güzel zaman geçiriyim diyorsan yazma. Ama ben okuluma bakarım abi diyorsan tavsiye ederim.

Eğitime bakarım ben hocam ama çokta kötü bi yer değil en azından vakit geçirebileceğin 2-3 cafe var yeterli benim için okumaya gidiyoruz eğlenmeye değil :)

• +++
  • ++++++++++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.