Bildirim
panasonic
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yaşayacağın sorunlar sadece seyredeceğin her tv nin ntsc'yi destekliyor olması ve yarın elden çıkaracağın zaman satarken bunu kabul edecek birinin olması. Bilgisayardan pale dönüştürürsen sadece tv den seyretme problemini halledersin ama çektiğin her kasedi hemen bilgisayarda işleme zorunluluğun olacak. Bence 50-100 dolar civarı farkla pal sistem geirtmen daha mantıklı olur. Hatta bazı mağazalarda pal sistem daha ucuz olabiliyor. -
çok teşekkür ederim cevabınız acemisi olduğum konuda beni çok aydınlattı... bir panasonic marka ve pal uyumlu bulup onu alayım ben... -
Forumumuzun amacı bilgi paylaşımı zaten. Belirlediğin bir model varsa onun fiyatlarını araştırma konusunda da yardımcı olmaya çalışırız -
gs150 düşünüyorum, panasonic ama ntsc 520 pal olan 719 usdne kadarbüyük fark var amazonda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X