Şimdi Ara

Panasonic Viera TX-P50GT30E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
17.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar , bu 3d Plazmadan kullanan var mi ?

Panasonic Viera TX-P50GT30E

• Iyide bu alet Avrupa 1 ay önce cikti .

http://www.testberichte.org/test/panasonic-viera-tx-p50gt30e-5397404

Üsteki linkte cikis tarihi mevcut.

Alman sitelerindeki yorumlarda cok iyi oldugu söyleniyor.

Önemli olan , buradaki arkadaslarin kullanip ve yorumlari olsa süper olur.

Birinden duymak olmuyor bu isler.

Bilgin icin tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pellegrino -- 12 Mayıs 2011; 16:04:36 >
  • tv den anlayıpda panasonic plazma tavsiye edmeyenini ilk defa duyuyorum ki bu tv daha türkiyeye bu ay girdi veya girecek vede ürün çok kaliteli bence arkadaşa başka modelden bahsetmişlerdirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkcicolata

bi ara almayı dşünüodum ama sorup soruşturdum ve bu ürünlerden anlayan bir çok kişi tavsiye etmediği için almadım şu an ne alsam die düşünüyorum geçen arkadaşıma gittim LG FULL HD 3D TV almış çok güzel farklı ve gerçekten kaliteli bi ürün ekran çözünürlüğü olsun kanalları yayınları oyunları bide futbol izlerken çok keyifli oluo şuan ilk düşüncem onu almak sanada tavsiye edebilirim

Bu ürünü tavsiye etmeyen arkadaşın keşke bizede anlatsa :)

Bahsettiğin GT30 VT20 serisinden çok daha iyi renk kalibrasyonuna sahip bir ürün,Panasonic çıkardığı her seride diğer firmalar gibi yazılım güncelleyip yeni seri diye piyasaya sürmez,bunu belirtmek lazım !

Firma ismi vermiyorum ama her farklı yazılımla dahi yeni seri çıkardık diye senede enaz 7-8 farklı model çıkaranlar var,insanlar takip edemez hale geldiler,en kötüsü ise ürünlerindeki farklılıkları dahi belirtmiyorlar !

Mesela Samsung 6 serisi 4 farklı seride aynıdır ama halen insanlar ayrı seri sanıyorlar oysaki tek farkları panelleridir !

Samsung D serisi yine aynı durumda,bir ara yazmayı düşündüm ama seriler arasında panelden tutun kasayaya kadar tam bir karmaşa var,bunun giderilmesi içinde en az 4-5 ay zaman ister !

Samsung D serisi kötü demiyorum ama dikkat yanlış anlaşılma olmasın !

Panasonic-Toshiba-Sharp bu adamlar panelden çok cihazın resim kalitesine bakıyorlar,pekte açıkcası panelın kasası şıkmış falan senelerdir umursadıkları yok,koreliler dış görünüşe dahamı önem veriyorlar nedir bu işi çözemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 11 Mayıs 2011; 23:57:34 >

• andy1 panasonic mesela her yenimodelde daha çevreci daha az elektrik tüketen daha yüksek kontras olayına önem veriyor ama öncelik daha çevreci bir ürün mesela plazmalarının önünde artık cam yok daha ince daha şık daha keskin siyahlar vede daha az enerji tüketimi zaten son 5 yıllık ürünler izlenirse 550 watt elektrik tüketiminden nerelere geldiği gözükmektedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tedus

andy1 panasonic mesela her yenimodelde daha çevreci daha az elektrik tüketen daha yüksek kontras olayına önem veriyor ama öncelik daha çevreci bir ürün mesela plazmalarının önünde artık cam yok daha ince daha şık daha keskin siyahlar vede daha az enerji tüketimi zaten son 5 yıllık ürünler izlenirse 550 watt elektrik tüketiminden nerelere geldiği gözükmektedir

Kesinlikle katılıyorum,bu cam olayı malesef LG için halen geçerli üstelikte kendi dizaynları olan skin glass tam bir tuaflık,yansıma önelnesin olarak uygulandı ama kullabıcılar halen kafası karışık durumda yeni serilerinde ortam ışığını kendisi ayarlıyor ama piyasalarda satılan PJ-PK-P serilerinde tercih kullanıcıya bırakılmış !

Panasonic Plazmada biraz katı yorum olacak ama adamlar Dünya piyasalarında tek lider konumundalar,deiğin gibi enerjiden,pixsel fosfor sıkıştırmasına kadar panelleri yenilediler !

GT30 ise yurt dışında gördüm tek kelime ile görüntü kalitesi muhteşem !

VT20 en iyi panel olarak bilinirdi ama GT30 3D olayında herşeyi ile farklılaşmış,VT25 lerde hafif bir grilik vardı bu olayı bitirmişler,GT30 serisinde renkler inanılmaz,gözlük olayınıda düzeltmişler,VT25lerde kulak arkasını biraz rahatsız ediyordu ve dışardan gelen ışığı algılmak mümkündü GT30 serisinde daha rahat ve sorunsuz gözlük veriliyor !

Ülkemizde kaça satılır bilmiyorum ama Yurt dışında bizim paramızla 50 inc GT30 3.000 liralara bulmak üstelikte uluslar arası garanti kapsamıyla çok kolay,her halde Türkiyede fiyat daha farklı olur !

2 Gözlük VT20 serindeki gibi ücretsiz panelle beraber veriliyor !

Samsung ise anlamak mümkün değil,halen gözlük ayrı olarak satmakta devam ediyorlar !

• Gözlükleri beraberinde mi veriyorlar acaba ?

Ben göremedim öyle bir sey internette satan firmalarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PANASONIC TX-P42ST33E
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • suan da samsung d8000 den daha iyi goruntusu ve rengi var demi panasonic gt30 ?
  • arkadaşlar yıllardır takip ettiğim bir site var muhtemelen sizlerde duymuşsunuzdur. "FlatPanelsHD" bu site tamamiyle TV ve monitör test edip kıyaslamaktadırlar.

Panasonic GT30 serisinin yorumları çok başarılı ve incelemede 2011 yılının tavsiye edilme ödülüne sahip.

Bu siteden incelemenizi tavsiye ederim, bende aylardır LED derdim fakat Panasonic GT30 ve VT30 serisi diğer ürünlerin önünde görünüyor...
  • yıllardır bu lafı derim hiç bir lcd veya led lcd tv kaliteli bir plazmaya rakip olamaz.Bende 2 adet pioneer marka plazma tv var, bu problem olurda yeni tv almam söz konusu olursa bu tartışmasız panasonic v veya g serisi olur.
  • Plazmanın geldiği son nokta.. Bu konuda Panasonic'i kutlamak gerek. Artık lcd ve led ler kadar ince ve az tüketiyor. Bunlar bugüne kadar bilinen Plazma'nın dezavantajlarıydı.. Geriye kalan görüntü kalitesi ki o konuda zaten rakiplerine fark atıyor..

Ancak lcd ve led hala emekliyor. İstenen seviyeye getiremediler.. Bu konuda belkide plazmanın bir baskısı olacak ve lcd led üreticileri patlayan plazma satışları sebebiyle teknolojilerini geliştirme gayreti içinde bulunacaklar.

Bence teknolojik gelişme daha hızlı olabilir. Ama bilerek yapmıyorlar. Çok daha iyi ledler var ama seri üretime geçmiyorlar.. Bilerek teknolojiyi yavaşlatıyorlar. Zamanında trinitron teknolojili bir tv almış babam 25 sene kullandık. Düşünün 5-6 sene önce bugünkü ledler, lcd ler olsa alan adam 25 sene bir daha mağazaya uğramayacak.. Adamlar sırf daha çok satmak adına böyle yapıyorlar...
  • şuanda alabilecegim en guzel ve kaliteli goruntuye sahip tv hangisi panasonicmi panaysa hangi serisi? ?? 3d si olsun v.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

şuanda alabilecegim en guzel ve kaliteli goruntuye sahip tv hangisi panasonicmi panaysa hangi serisi? ?? 3d si olsun v.s

2011 serisinden 3dli en ucuz ve en alt model 106cm p42gt30'dur.bir önceki model dersen gt20 modeli var.3d istemezsen seçenek daha fazla.bunlar plazma tabi.
  • peki pananın en ust modeli hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

peki pananın en ust modeli hangisi?

vt30 diye biliyorum.panasonic plazmalarda v serisinde 3dli modeller 50"ten başlıyor.3d için ideal boyut.yanlış biliyorsam düzeltilsin.

düzeltme: bu arada 3dli en alt model st serisindenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiMosya85 -- 19 Mayıs 2011; 15:14:19 >
  • türkiye de satılan panasonic tr garantili gt30 ların içerisinden ne wireless adaptör ne 3d gözlük çıkıyormuş.andy1 kutudan 2gözlük çıkıyor demişti.yanlışsam düzeltin ama gt 20 de bile wireless adaptör hediye ediliyordu.bu konuda kesin bilgisi olan varsa bizi bir aydınlatsın.teşekkürler.
  • quote:

vt30 diye biliyorum.panasonic plazmalarda v serisinde 3dli modeller 50"ten başlıyor.3d için ideal boyut.yanlış biliyorsam düzeltilsin.

düzeltme: bu arada 3dli en alt model st serisindenmiş.

v serisi 3d 42" var hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: usa2006

türkiye de satılan panasonic tr garantili gt30 ların içerisinden ne wireless adaptör ne 3d gözlük çıkıyormuş.andy1 kutudan 2gözlük çıkıyor demişti.yanlışsam düzeltin ama gt 20 de bile wireless adaptör hediye ediliyordu.bu konuda kesin bilgisi olan varsa bizi bir aydınlatsın.teşekkürler.

Hocam,yazımda birşeyi dikkatli okumanızı rica ediyorum,kimseyi yanıltıp boş yere para verilmesinden en çok korkan insanlardan biriyim,insanların alın teri ile kazandıkları paraların asla boş yere harcanmasını istemem !

Türkiyede malesef durum farklı,ürünü İthal ediyorlar,normalde üretici firmalar kutu içerikleri beraber gerekli aksesuarlarıda eklerler,malesef Ülkemizde durum değişebiliyor,ithalatçı bu ürünleri farklı bedel üzerinden satabiliyorlar,bu yanlışmı elbetteki hayır,Üreticiler sadece tavsiyede bulunur,yani ürünle beraber aksesuarları verme mecburiyetleri yoktur !

Bu Üretici Full paket diye satış özelliği koymuşsa,firmalar elbetteki aksesuarları vermek zorunda ama bu olay sadece belli seriler için geçerlidir !

Benim bildiğim şuanda Full paket içeriğini,Wireles WI FI usb adaptor ile veren Toshiba yeni serileri ama bu serilerdede malesef yine gözlük olayı İthalatçıya göre değişebilir ama bahsettiğim,bağlantılar kutu içeriğinde firma tarafından zaten panel üzerinde sabit olarak geliyor !

• plazmaysa şaşma panasonicten hiç tereddüt etme al
  • Arkadaşlar, bu Tv'den sipariş verdim. Bonus kart'a 12 taksit 3.879,20 TL. Tuttu. %20 indirimden faydalandım. Yarın kurulum için getircekler. Fakat kutudan gözlük çıkmıyormuş. Ve serviste tanesi 240 TL'den satılıyormuş. Bu gözlükleri daha ucuza nereden temin edebilirim? Bilgisi olan varsa bir yardımcı olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.