Şimdi Ara

Panasonic Viera TX-P50GT30E (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
17.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SORU? == > ŞUAN İCİN PANASONİC VT30 DISINDA ALINABİLECEK DAHA İYİ Bİ TV VARMI? SAMSUN D8000 RAKİP OLURMU?
  • Merhaba arkadaşlar;
    42" olanını pazartesi günü 2950 TL gibi bir fiyata Vatan Bilgisayardan aldım. Sakaryada sağolsunlar çok ilgilendiler. Servisten arkadaşlar gelip kurdu mekanik anlamda oldukça yetenekli olmalarına rağmen televizyon konusunda çok bilgi alamadım onlardan malesef.. 2 tb hdd aldım tv ile beraber ve 2 adet 3d gözlük.. Bu televizyon ile Blu-ray görüntü inanılmaz. Daha önce gördüğüm hiçbir şeye benzemiyor. Ses konusunda bildiğiniz sınıfta kaldı babamların 90'lı yıllardan kalma bir Grundig televizyonu vardı. Muhtemelen bununla yarışır ses konusunda.. Kumandasını da sevmedim açıkcası. DVB-S bağlantı ile 3d görüntü izlemek mümkün. Turksat üzerinde yayın var ama 24 saat mi bilmiyorum. Televizyonun dış görüntüsü mükemmele yakın odaya acaip bir hava kattı hani Eğer duvara monte ettirecekseniz askı aparatına çok dikkat edin hali hazırda arkadaki 2 usb slotundan zaten vazgeçtim ve yandaki bile kolayca takıp çıkarılaibilir değil. Bana bu askı aparatını öneren yukarıda teşekkür ettiğim vatan çalışanlarını bu hususta kınıyorum.

Esas konu ise şu DVB-S yayınları gayet güzel kaydederken, hdmi portu üzerinden aldığı yayını sanırım kaydetmiyor. Bu durumda digiturk kaydı başka bahara kaldı galiba bu muhtemelen digiturk'un engellediği bir durum değil çünkü DVD player ile de hdd'ye kayıt yapamıyorum ki o da hdmi üzerinden bağlı. Bu sorunun bir çözümü var mıdır bilmiyorum eğer varsa galiba aşık olurum. Yansıma konusu en çok gündüz dikkat çeker bence ve oldukça fazla güneş alan salonda gündüz yansıma görmek yahut görmemek tamamen izlediğiniz şeye konsantre olmakla alakalı. Biraz karışık oldu evet ama öğle arası ancak bu kadar

• Arkadaslar , parlaklik ayarlari nasil peki ?

Bir cok kullanici bu renk ve parlakliktan sikayetci olmus.

Sizde nasil peki?
  • bu konu gerilerde kalmamalı nillette başlamış bir d7000-8000 sevdası,onlardan geri kalmamalıyız....
  • selam arkadaşlar,bir plazma takipçisi olarak soruyorum.panasonic st30-33 ile gt30 arasında ne gibi farklar var.ben ikisinin görüntüsüne de baktım (vatan da) hemen hemen bir fark göremedim.42gt30 3000 tl ye satılırken st30 2000 civarında.tamam st30 alt sınıf ve alt seri fakat sizce aradaki 1000 tl ye değecek farkne ya da bu değer mi? benim bildiğim thx modu ve viera cast özellikleri gt30 da varken st33 e de yok.başka bir fark var mı?st33 kullanan arkadaşlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usa2006

selam arkadaşlar,bir plazma takipçisi olarak soruyorum.panasonic st30-33 ile gt30 arasında ne gibi farklar var.ben ikisinin görüntüsüne de baktım (vatan da) hemen hemen bir fark göremedim.42gt30 3000 tl ye satılırken st30 2000 civarında.tamam st30 alt sınıf ve alt seri fakat sizce aradaki 1000 tl ye değecek farkne ya da bu değer mi? benim bildiğim thx modu ve viera cast özellikleri gt30 da varken st33 e de yok.başka bir fark var mı?st33 kullanan arkadaşlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

ikisi arasında pek bir fark yok st33'de alabilirsin.siyah seviyeleri farklı bir de Picture Quality biraz daha iyi gt30 serilerinde ama öyle abartı bir fark yok.ST33'de yansıma biraz daha fazla.

Normal bir insan gözü kolay kolay ikisi arasındaki farkı hissedemez.

• Sayın Celalll arkadaş çoktan beri mesaj atılmayan konuyu okuduktan sonra mesaj atayım dedim.Bende SONY 46X4500 RGB LED TV var hem 2. panel televizyon olması hem oğlanın odaya alınacak olması hem de 2 d lcd miz var bu da 3 d ve plazma olsun sebebi ile 42 gt 30 e plazma araştırıyorum hatta bir ara samsung 40 d 6500 ile teknik özellikleri hemen hemen aynı olması sebebi ile (plazma-lcd haricinde) etkisinde kalmıştım.Nasıl siz 50 gt 30 e kullanıcısı olarak memnunmusunuz 42 almamın sebebi oğlanın odada duracak ve seyir mesafesi max 3 metre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35KSK35 -- 5 Aralık 2011; 12:52:01 >
  • Ben Çok memnunum.
    Fakat, Şu an keşke VT30 alsaydım diyorum çünkü, Vt30'larda Ekran önündeki filitre daha iyi olduğundan yansımaları daha fazla önlüyor. Ben gündüz vakti perdeler açıkken Tv izlediğimde Çok fazla olmasa da yansımalar rahatsız edebiliyor.
    Örneğin Şimdi Çektiğim bir resim.
    Arkadaki pencereye güneş tam vuruyor ve BEYAZ GÜNEŞLİK ve Tül kapalı, Yandaki pencerede de sadece tül kapalı.
    Flash açık çekildi.

Panasonic Viera TX-P50GT30E

Şunu söyleyeyim Durum resimde göründüğünden biraz daha iyi. Ve Çoğu LED tv'den daha az parlıyor.
    Bunun dışında 3d kalitesi, Renk kalitesi, SD-HD kalitesi olarak çok güzel bir tv.

Bence 50VT30 Alın salona koyun. Estetik açıdan çok güzel bir tv'dir. Sony'i Oğlunuza verin.
    Şu an LG'nin değişik bir 3d tekniği led televizyonları çıkmış. Onlar içinde çok iyi diyorlar. Salona alınacaksa Ailece izlenecekse Gözlüklerinin ucuz olması ve yeni bir teknoloji olması açısından düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celalll -- 4 Aralık 2011; 14:22:53 >

• bende uzun araştırmalarım sonucunda panasonic te kara kıldım yakın bir kampanya yakalarsam alıcam arkadaşlarda ricam hangisini almalıyız 42 gt 30 mu 42 vt 30 mu önerilerinizi bekliyorum tşklr
  • Vt30 al
    Gözlükler wifi adapter ve subwoofer var ekstra
    Bu 4 seyin ücreti aradaki fark oluyor zaten ve 3d plazma alacaksan gözlük şart wifi icin de adapter şart
  • Merhabalar, Pany 50pgt30e alıp da memnun kalanlar kervanına katılmış bulunuyorum, geçen hafta sipariş ettiğim plasmam pzt kapıya geldi ve dün yetkili servisi kurulumunu yaptı, evet
    ilk izlenimim daha önce sony lcd panel kullanmış biri olarak; plasma hd ve 3d kalitesi oldukça hoşuma gitti, seyir kalitesi doyurucu, tv nin nitelikleri de yeterli seviyede, makul fiyata oldukça iyi bir tv aldığım için memnunum, forumdan aldığım tavsiye ve bilgiler beni plasma ya yönlendirdi, iyiki de okumuşum yazıları, herkesin gönlüne göre olsun diyelim :)
  • Ayrıca yeni alacaklar için söylüyorum, şu entegre wifi,2 adet beleş gözlük, subwoofer olayına çok takmayın, homeplug adaptörler yada ethernet bağlantısı işinizi fazlasıyla görüyor, gözlük olayına gelince vt30 un içinden eski nesil ağır 3d gözlükler çıkıyor, ben 3 kuruşa yeni nesil kısa sürede şarj olan hafif ve orijinal gözlük aldım, vt30 da alsaydım bu yeni gözlükleri alacaktım zaten , subwoofer o artık ince bi detay, şu an mükemmel ses veriyor p50gt30e, iyi kötü herkesin de bi ses sistemi var zaten bağlarsınız o da hallolur, dert etmeyin, eski teknoloji entegre sistemler için bi ton fark vermenize gerek yok, pany 50gt30 un görüntü ve 3d kalitesi oldukça yüksek kaliteli, düşünmeyin derim, iyi fiyat bulan arkadaşlar kaçırmasın..herkese iyi seyirler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceedbuca

Ayrıca yeni alacaklar için söylüyorum, şu entegre wifi,2 adet beleş gözlük, subwoofer olayına çok takmayın, homeplug adaptörler yada ethernet bağlantısı işinizi fazlasıyla görüyor, gözlük olayına gelince vt30 un içinden eski nesil ağır 3d gözlükler çıkıyor, ben 3 kuruşa yeni nesil kısa sürede şarj olan hafif ve orijinal gözlük aldım, vt30 da alsaydım bu yeni gözlükleri alacaktım zaten , subwoofer o artık ince bi detay, şu an mükemmel ses veriyor p50gt30e, iyi kötü herkesin de bi ses sistemi var zaten bağlarsınız o da hallolur, dert etmeyin, eski teknoloji entegre sistemler için bi ton fark vermenize gerek yok, pany 50gt30 un görüntü ve 3d kalitesi oldukça yüksek kaliteli, düşünmeyin derim, iyi fiyat bulan arkadaşlar kaçırmasın..herkese iyi seyirler :)

Selamlar..

Dartyde şu anda kampanya var ve PANASONIC TX-P50GT30E 3.299 TL olarak satışta. 1 haftadır sürekli araştırma yapıyorum ve bu fiyata bir dah adenk gelemiyeceğimi biliyorum 2 ay önce P46ST30E ürünün 2.100 TL den kaçırdım ve bu ürünü kaçırmamak için son şansım sanırım. ürünü kullanan arkadaşlar güncel olarak bilgi verebilir mi? Memnun olduğunu ve olmadığınız konular nelerdir ? Birde TV izleme mesafesi 3,5 - 4 mt olacak 50'' fazla gelirmi diye takılmaktayım...

• quote:

Orijinalden alıntı: patenist

Selamlar..

Dartyde şu anda kampanya var ve PANASONIC TX-P50GT30E 3.299 TL olarak satışta. 1 haftadır sürekli araştırma yapıyorum ve bu fiyata bir dah adenk gelemiyeceğimi biliyorum 2 ay önce P46ST30E ürünün 2.100 TL den kaçırdım ve bu ürünü kaçırmamak için son şansım sanırım. ürünü kullanan arkadaşlar güncel olarak bilgi verebilir mi? Memnun olduğunu ve olmadığınız konular nelerdir ? Birde TV izleme mesafesi 3,5 - 4 mt olacak 50'' fazla gelirmi diye takılmaktayım...

Vatan Bilgisayar geçen haftalarda bayağı bir süre 2999 tlden satarak stoklarını bitirdi. Genede bir sormak lazım...

Panasonic Viera TX-P50GT30E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgüç55 -- 6 Mart 2012; 15:26:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: patenist

quote:

Orijinalden alıntı: ceedbuca

Ayrıca yeni alacaklar için söylüyorum, şu entegre wifi,2 adet beleş gözlük, subwoofer olayına çok takmayın, homeplug adaptörler yada ethernet bağlantısı işinizi fazlasıyla görüyor, gözlük olayına gelince vt30 un içinden eski nesil ağır 3d gözlükler çıkıyor, ben 3 kuruşa yeni nesil kısa sürede şarj olan hafif ve orijinal gözlük aldım, vt30 da alsaydım bu yeni gözlükleri alacaktım zaten , subwoofer o artık ince bi detay, şu an mükemmel ses veriyor p50gt30e, iyi kötü herkesin de bi ses sistemi var zaten bağlarsınız o da hallolur, dert etmeyin, eski teknoloji entegre sistemler için bi ton fark vermenize gerek yok, pany 50gt30 un görüntü ve 3d kalitesi oldukça yüksek kaliteli, düşünmeyin derim, iyi fiyat bulan arkadaşlar kaçırmasın..herkese iyi seyirler :)

Selamlar..

Aldın mı arkadaşım?

• Arkadaşlar bu ayın altısında dartyden 50 gt 30e tv aldık bir haftadır izliyoruz ancak yabancı sitelerde yer alan yeşil benekler benim tv de var siyah görüntülerde yeşil karıncalanma gibi benekler normal değildir herhalde ...uzaktan belli olmuyor ancak yakından bakınca çok belli .. ne tavsiye edersiniz sizin ekranlarda da var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: engaysu

Arkadaşlar bu ayın altısında dartyden 50 gt 30e tv aldık bir haftadır izliyoruz ancak yabancı sitelerde yer alan yeşil benekler benim tv de var siyah görüntülerde yeşil karıncalanma gibi benekler normal değildir herhalde ...uzaktan belli olmuyor ancak yakından bakınca çok belli .. ne tavsiye edersiniz sizin ekranlarda da var mı

parlama nasıl yani yansıma olayı?
  • pencere karşısında değil o yüzden beni rahatsız eden bir parlama yada yansıma yok. tv gerçekten güzel ama siyah renkte sörf yapan yeşil benekler rahatsız etti
  • bende darty den 3 ay evvel 50inç aldım şuan çok memnunun yansıma güzdüz normal gece muazzam yansıma parlak panelli led lerden biraz daha iyi input lag iyi seviyede 20-24ms lglw5500 ve samsung d8000 den çok daha hızlı ve akıcı 3d her iki tv den de üstün 3.5mt den sd performansı çok iyi hd atv vs görenlere yuh dedirtiyor renkler çok doğal öyle abartılı değil usb mkv performansı lg ve samsunga göre kötü bu boyutta bi tv ye 3000 tl küsür çok iyi fiyat ablamlar 5000tl ye d8000 aldı memnun değiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: engaysu

pencere karşısında değil o yüzden beni rahatsız eden bir parlama yada yansıma yok. tv gerçekten güzel ama siyah renkte sörf yapan yeşil benekler rahatsız etti

dostum bende böyle bi sorun yok fazla vakit geçirmeden bi servise göster
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.