Şimdi Ara

Panasonic, 2014'le birlikte Plazma TV'lere veda edebilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

Plazma zaten 2013 yılında hala neden üretiliyor anlamış değilim. Elektrik faturasını 100 geliyorsa Plazma ile 200-250 geliyor.

Ben 50vt serisi kullanıyorum tv günde 10 , 12 saat açık 100 lirayı geçmedi faturam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 21 Mart 2013; 12:25:21 >
  • Aslında Panasonic bugün TV pazarında Plazma TV'lerin en üst segment ürünlerini yapan markalardan biridir. Bu alandan çekilme fikirleri yanlış bir karar bence. Tamam, Avrupa ve Asya pazarında LED'lere ilgi çok f/p durumundan dolayı ama Amerika ve diğer bölgelerde hatrı sayılır bir plazma kullanıcısı kitle mevcut.

Ben olsaydım TV üretiminden çekilmek yerine plazmada tek marka, en iyi marka olma yolunda hedef belirlerdim ama koca Panasonic, benim lafıma mı bakacak elbette.
  • imkanı olan gittiği bir teknoloji mağzasında samsung es8000 ve panasonic et50,dt50 yada gt,st ve vt serisi herhangi bir tv,yi yanyana izlesin yada rica etsin yanına aldırsın, led yada plasma fark etmez panasonic samsung,un en üst serisi olan es8000 serisini nasıl ezdiğini izlesin

Artı bu işi bilen adamda evinde plasma izler,şuda varki minimize edilmelerine rağmen ısınma ve elektrik sarfiatı sorunu devam etmektedir,ama abartılacak düzeylerde değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muto06 -- 21 Mart 2013; 22:43:48 >
  • Plazma mercdestir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

quote:

Orijinalden alıntı: nugasata

quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Panasonic 50GT50 kullanicisiyim. Haber dogru ise gidip birtane daha alip rezerv yaparim ama plazmadan sonra kesinlikle gidip LED-LCD TV almam.

Dediğiniz gibi kaliteli bir plazma tv kullanan kişilerin lcd veya led lcd tv'ye geçişi çok zor. Bende pioneer kuro plazma tv kullanıcısıyım, malum pioneer'ın pazardan çekilmesi sonucu bundan sonra tek alternatifim panasonic vt yada gt serisiydi. Eğer haber doğruysa bizim için üzücü. Ancak bunun sebebi yeni bir teknolojiye geçiş olabilir. Sony ve Panasonic'in fed paneller üzerine çalışacağı söylentileri var. Bir de sony ve pioneer'ın fuga işlemcisi için flörtlerinden bahsediliyor. Acaba yeni jenerasyon için panasonic'den panel, pioneer'dan da işlemci mi tedarik etmek istiyor?

st serisini düşünemez miyiz, bu aralar bu modelleri araştırıyorum ve merakımdan sormak istedim. Arada dağlar var mı?

paran hangisine yetiyorsa onu al...

st- gt- vt sıralama bu ....

gt -vt ile aynı görüntü kalitesine yakındır ... ama pahalı gelebilir...

st f/p üründür...

3.8 metre izleme mesafem var, agirlikli olarak film bazen de oyun amacli kullanabilirim.

1 haftadir hangi teknolojiye sahip tv secmeliyim biraz arastirdim, sonuca varmak zor olmadi. Marketlerdeki led cilginliginin aksine plasma daha ustun oldugu gün gibi ortada. Plasmaya karar verince de Panasonic e karar vermek zor olmadi:) Forumda "8 ay arastirdim, karar veremiyorum off kafayi yiyecegim" triplerini de anlamis degilim.

2500 gibi bir butcem var. Panasonic 42gt50 ile 50st50 arasinda kararsiz kaldim. Fiyatlari kafa kafaya. Daha buyugu mu, daha ust modeli mi, ne dersin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Panasonic 50GT50 kullanicisiyim. Haber dogru ise gidip birtane daha alip rezerv yaparim ama plazmadan sonra kesinlikle gidip LED-LCD TV almam.

Dediğiniz gibi kaliteli bir plazma tv kullanan kişilerin lcd veya led lcd tv'ye geçişi çok zor. Bende pioneer kuro plazma tv kullanıcısıyım, malum pioneer'ın pazardan çekilmesi sonucu bundan sonra tek alternatifim panasonic vt yada gt serisiydi. Eğer haber doğruysa bizim için üzücü. Ancak bunun sebebi yeni bir teknolojiye geçiş olabilir. Sony ve Panasonic'in fed paneller üzerine çalışacağı söylentileri var. Bir de sony ve pioneer'ın fuga işlemcisi için flörtlerinden bahsediliyor. Acaba yeni jenerasyon için panasonic'den panel, pioneer'dan da işlemci mi tedarik etmek istiyor?

st serisini düşünemez miyiz, bu aralar bu modelleri araştırıyorum ve merakımdan sormak istedim. Arada dağlar var mı?

st f/p üründür...

3.8 metre izleme mesafem var, agirlikli olarak film bazen de oyun amacli kullanabilirim.

1 haftadir hangi teknolojiye sahip tv secmeliyim biraz arastirdim, sonuca varmak zor olmadi. Marketlerdeki led cilginliginin aksine plasma daha ustun oldugu gün gibi ortada. Plasmaya karar verince de Panasonic e karar vermek zor olmadi:) Forumda "8 ay arastirdim, karar veremiyorum off kafayi yiyecegim" triplerini de anlamis degilim.

2500 gibi bir butcem var. Panasonic 42gt50 ile 50st50 arasinda kararsiz kaldim. Fiyatlari kafa kafaya. Daha buyugu mu, daha ust modeli mi, ne dersin?

42 küçük gelir, bence 50 den küçük alma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

st f/p üründür...

Plazma icin buyuk ekran

• pioneer dan sonra sende piyasadan çekil tamam olsun. 2009 model pioneer lar hala aranan modeller arasında iken şimdi birde vt50 vt60 serileride girsin işin içine artık biz tv falan izlemeyelim. Direkt gidip tüplü tv alalım en iyisi. Anlamadığım şey bu kadar pahalı ise üretimi vede kaliteli ise görüntüsü neden müşteriler bunun farkına varamıyor sadece mağazadaki janjanlı görüntüye aldanıyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

st f/p üründür...

2500 e 50st50 alırım keyfime bakarım ...

gt pahalı ve 42 ufak gelir ....

• quote:

Orijinalden alıntı: muto06

imkanı olan gittiği bir teknoloji mağzasında samsung es8000 ve panasonic et50,dt50 yada gt,st ve vt serisi herhangi bir tv,yi yanyana izlesin yada rica etsin yanına aldırsın, led yada plasma fark etmez panasonic samsung,un en üst serisi olan es8000 serisini nasıl ezdiğini izlesin

Artı bu işi bilen adamda evinde plasma izler,şuda varki minimize edilmelerine rağmen ısınma ve elektrik sarfiatı sorunu devam etmektedir,ama abartılacak düzeylerde değildir.

Arkadaşım benim evdeki paneli oğlum çatlattığı için tekrar bir televizyon arayışına girdim, bir kaç gün evvel tv leri incelemek için media markete girdim, niyetim lg nin yeni panellerini ve panasonic plazmaları incelemekti, ancak tesadüfen samsung un efsane es8000 modelini gördüm ve tv hakkında çalışanlardan bilgi aldığım esnada gözümde es8000 in yanındaki televizyonun görüntüsüne ilişti, görüntü kalitesi tartışmasız es8000 den çok daha iyiydi, hemen tv ye yakınlaştım ve markasına baktım, panasonic, hemde ET50 modeli,
    SAMSUNG 4.500 tl, yanındaki panasonic eski bir panel ve 2.299 tl, gözlerime inanamadım, yanımda 11 yaşındaki oğlum da vardı, o çocuk bile sorduğumda panasonic in daha iyi gösterdiğini söyledi ve kararımı panasonic wt50 led tv den yana kullanmaya karar verdim. Panasonic plazma teknolojisini bırakacağını da duyunca bu dev firmanın elbet bildiği bir şey vardır diye düşünerek palazmadan vazgeçtim, plazma da gt50 modelini almayı düşünüyordum. Ama inanın, tüm samimiyetimle söylüyorum panasonic in eski paneli samsung un es8000 binini bariz bir şekilde ezmiş, bunu nasıl göremezler, televizyon alan arkadaşlar media marketlerde bu gerçeğin farkına varamıyorlar mı, gerçekten düşündürücü, önemli olan görüntünün (en hareketli sahnelerde bile) netliği ve doğallığı değil mi, ben mi yanlış düşünüyorum, o anki görüntü üstüne üstlük sd kalitesindeydi, o netlikte birde mkv bir film izlediğinizi düşünün, saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyhan06 -- 30 Nisan 2013; 0:16:03 >

• görüntü kalitesi olarak

sony panasonic philips daha ön plandadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyhan06

quote:

Orijinalden alıntı: muto06

imkanı olan gittiği bir teknoloji mağzasında samsung es8000 ve panasonic et50,dt50 yada gt,st ve vt serisi herhangi bir tv,yi yanyana izlesin yada rica etsin yanına aldırsın, led yada plasma fark etmez panasonic samsung,un en üst serisi olan es8000 serisini nasıl ezdiğini izlesin

Arkadaşım benim evdeki paneli oğlum çatlattığı için tekrar bir televizyon arayışına girdim, bir kaç gün evvel tv leri incelemek için media markete girdim, niyetim lg nin yeni panellerini ve panasonic plazmaları incelemekti, ancak tesadüfen samsung un efsane es8000 modelini gördüm ve tv hakkında çalışanlardan bilgi aldığım esnada gözümde es8000 in yanındaki televizyonun görüntüsüne ilişti, görüntü kalitesi tartışmasız es8000 den çok daha iyiydi, hemen tv ye yakınlaştım ve markasına baktım, panasonic, hemde ET50 modeli,
    SAMSUNG 4.500 tl, yanındaki panasonic eski bir panel ve 2.299 tl, gözlerime inanamadım, yanımda 11 yaşındaki oğlum da vardı, o çocuk bile sorduğumda panasonic in daha iyi gösterdiğini söyledi ve kararımı panasonic wt50 led tv den yana kullanmaya karar verdim. Panasonic plazma teknolojisini bırakacağını da duyunca bu dev firmanın elbet bildiği bir şey vardır diye düşünerek palazmadan vazgeçtim, plazma da gt50 modelini almayı düşünüyordum. Ama inanın, tüm samimiyetimle söylüyorum panasonic in eski paneli samsung un es8000 binini bariz bir şekilde ezmiş, bunu nasıl göremezler, televizyon alan arkadaşlar media marketlerde bu gerçeğin farkına varamıyorlar mı, gerçekten düşündürücü, önemli olan görüntünün (en hareketli sahnelerde bile) netliği ve doğallığı değil mi, ben mi yanlış düşünüyorum, o anki görüntü üstüne üstlük sd kalitesindeydi, o netlikte birde mkv bir film izlediğinizi düşünün, saygılar.

Gerçi mağzalardaki arkadaşlar pek uğraşmazlar bunları uzun uzun anlatmaya çünkü onalrda haklı herkes samsng yada lg sordukları için satmasıda zordur heralde,
    yapılacak şey gayet basit cihazları sizin yaptığınız gibi karşılaştırarak en doğru kararı gene sizin vermeniz olacaktır
    gayet doğru bir tercih yapmışsınız hayırlı olsun

• iyimiş
  • Panasonic plazma üretimini durdurmuyor..AR-GE çalışmalarını sonlandırıyor..yeni bir plazma geliştirilmeyecek, 2013 model plazmalar 4-5 sene daha üretilecek ve tüm plazmalara ömürleri boyunca gerekli teknik destek verilecektir..şirket bundan sonra AR-GE yatırımlarını OLED üzerine yapacakmış..zaten Amerika ve Japonyada şimdiden satışlara başlamışlar..
  • Gelecek oledde

• stw ler sira işimidir? vt aradım bulamadım,sadece teşhirde vardı sharp quattrondan sonra 50 stw60 aldım. çok acelemi ettim? vt nereden bulunabilir.

• Merhaba
    Bu bahsi geçen 50 inchlik Kuro serisi Pioneer 5090 televizyonumu satıyorum. Çok iyi durumda, hiç servise gitmedi. Yerim dar ondan satıyorum. İlgilenenler irtibata geçebilir yardımcı olurum meraklısına

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.