Şimdi Ara

Panasonic 42-pv700, Philips 42 PF 9631D, Pioneer 427xa mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu üç plazmadan birini almayı düşünüyorum fiyat olarak da hemen hemen birbirilerine yakın. Panasonic 42-pv700, Philips 42 PF 9631D, Pioneer 427xa mı. Bu plazmaları kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Tabiiki bilgisi olan arkadaşlardanda yorumlar alabilirim. Ne yalan söyleyim gönlüm azzzcık Panasonic ten yana ama dier iki plazma da cok hoş. Şimdiden çok teşekkür.

• sizin nick'inize panasonic yakışır ne de olsa Matsushita...
    quote:

Orjinalden alıntı: by technics

Merhaba arkadaşlar. Bu üç plazmadan birini almayı düşünüyorum fiyat olarak da hemen hemen birbirilerine yakın. Panasonic 42-pv700, Philips 42 PF 9631D, Pioneer 427xa mı. Bu plazmaları kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Tabiiki bilgisi olan arkadaşlardanda yorumlar alabilirim. Ne yalan söyleyim gönlüm azzzcık Panasonic ten yana ama dier iki plazma da cok hoş. Şimdiden çok teşekkür.
  • pio 428xa 1-2 ay içinde çıkacak.Beklemekte fayda var.

şimdi diyorsan 427xa kesinlikle...
  • evet bigmaster077 kardeş hemen fark ettiin için seni tebrik ediyorum. evdeki cou cihaz Matsushita ve cok saglamlar.
  • kesinlikle pioner
  • arkadaş o yüzden hala bir plazma alamadık yaz başından beri pioner ler cıksın diye bekliyoruz.
    quote:

Orjinalden alıntı: dimağ

pio 428xa 1-2 ay içinde çıkacak.Beklemekte fayda var.

şimdi diyorsan 427xa kesinlikle...
  • benimkiler de Sony ve tam 35 parça oldu.

Bence Philips 'i kafadan eleyin derim. Görüntü işinde Japonlar ın eline kimse su dökemez. Özellikle de Kore liler. Sizin seçiminizde sona iki Japon kalıyor. Kolay gelsin.

quote:

Orjinalden alıntı: by technics

evet bigmaster077 kardeş hemen fark ettiin için seni tebrik ediyorum. evdeki cou cihaz Matsushita ve cok saglamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş 35 parca olduğuna göre sendede deck sistem filan var heralde benimki gibi, bu bir hastalık galiba bu hastalıkta çoook keyif alıyorum birde plazmam olsa çok iyi olur inşallah.
  • Bu 3'ünden biri ile sınırlıysam, kesinlikle 427XA.

Ama 428'leri beklemeden karar vermezdim. Çok zaman kalmadı. Bir yaz geçmiş, belki 1-2 ay daha beklenebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.