Şimdi Ara

Panasonic 42ST30 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
5.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim. Vatan Bilgisayar %25 indiriminden Panasonic 42ST30 aldım. Cihaz teslim edildi ve 2 gündür kullanıyorum. Salonum küçük ve izleme mesafem 3 metreyi geçmemesinden dolayı bu boyutu tercih ettim. Mağazada küçük görünen TV evde dev gibi geldi. 46lık modelini çok kaliteli bir uydu alıcısına sahip olmam ve aradaki 750 TLlik farktan dolayı almadım.

TV'nin özellikle renkleri muhteşem. Siyahlar tam siyah ve tüm renkler çok canlı. HD kanallarda resmen şov yapıyor. SD kanallar da güzel gibi. 3D henüz denemedim. TV kesinlikle parlama yapmıyor, ne gündüz ne de gece ışığında. Çok iyi bir filtre kullanılmış. GW30'dan daha iyiydi siyahları, daha koyu bir görüntüsü vardı. Şu bızz sesi de TVnin arkasına kafanızı dayarsanız azıcık duyulan bir şey. İzleme mesafesinden duyulması imkansız. Benim akvaryumun hava kabarcıkları dışında ses duymuyorum. Kafaya takılacak bir şey değilmiş yani. Smart TV özellikleri de güzel, youtube, facebook vs uygulamalar mevcut. Ama en güzeli tarzınızı seçip dinlediğiniz bir müzik çaları var, çok sağlam şarkılar var. Henüz PS3 denemedim. İlk favorim olan TV'yi aldım sonunda. İlk etapta bir sıkıntımız yok, çok memnunum çok şükür. Uygun fiyata sağlam performans izleyenler kesinlikle düşümnsün bu cihazı.

Arkadaşlar bir iki sorum olacak

1. Kuran adam direk dinamik ayarı dayadı, başlarda böyle kullan dedi, yarım saat sonra tüm ayarları kıstım. Hem felakat göz yorucu hem de başlarda düşük ayarda kullanmak gerekmiyor mu plazmaları? Niçin bu kurulumcular dinamik tavsiye ediyor.

2. HDMI kablo resim kalitesini farkettirir mi? Bedavadan gelen 15 liralık dandik kablo ile Monster ya da Belkin gibi markaların 100 liralık kabloları arasında kalite farkı olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: HoochieCoochieMan

Sevgili arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim. Vatan Bilgisayar %25 indiriminden Panasonic 42ST30 aldım. Cihaz teslim edildi ve 2 gündür kullanıyorum. Salonum küçük ve izleme mesafem 3 metreyi geçmemesinden dolayı bu boyutu tercih ettim. Mağazada küçük görünen TV evde dev gibi geldi. 46lık modelini çok kaliteli bir uydu alıcısına sahip olmam ve aradaki 750 TLlik farktan dolayı almadım.

TV'nin özellikle renkleri muhteşem. Siyahlar tam siyah ve tüm renkler çok canlı. HD kanallarda resmen şov yapıyor. SD kanallar da güzel gibi. 3D henüz denemedim. TV kesinlikle parlama yapmıyor, ne gündüz ne de gece ışığında. Çok iyi bir filtre kullanılmış. GW30'dan daha iyiydi siyahları, daha koyu bir görüntüsü vardı. Şu bızz sesi de TVnin arkasına kafanızı dayarsanız azıcık duyulan bir şey. İzleme mesafesinden duyulması imkansız. Benim akvaryumun hava kabarcıkları dışında ses duymuyorum. Kafaya takılacak bir şey değilmiş yani. Smart TV özellikleri de güzel, youtube, facebook vs uygulamalar mevcut. Ama en güzeli tarzınızı seçip dinlediğiniz bir müzik çaları var, çok sağlam şarkılar var. Henüz PS3 denemedim. İlk favorim olan TV'yi aldım sonunda. İlk etapta bir sıkıntımız yok, çok memnunum çok şükür. Uygun fiyata sağlam performans izleyenler kesinlikle düşümnsün bu cihazı.

1. Kuran adam direk dinamik ayarı dayadı, başlarda böyle kullan dedi, yarım saat sonra tüm ayarları kıstım. Hem felakat göz yorucu hem de başlarda düşük ayarda kullanmak gerekmiyor mu plazmaları? Niçin bu kurulumcular dinamik tavsiye ediyor.

2. HDMI kablo resim kalitesini farkettirir mi? Bedavadan gelen 15 liralık dandik kablo ile Monster ya da Belkin gibi markaların 100 liralık kabloları arasında kalite farkı olur mu?

hayırlı olsun

öncelikle panasonicciler baslıgının ilk mesajını oku ve buna göre çalıstır televizyonunu
    servise vericen odunu dinamikte kullan dediyse

hdmı kabloda sinyaller dijital olarak tasındıgı icin 10 tl yada 100 tl farketmez aynı işi görür ancak saglamlık anlamında farkı olabilir

tekrar ediyorum kesinlikle dinamikte kullanma cihazı ilk 300 500 saat
    gerekli baslıgı oku

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

Sevgili arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim. Vatan Bilgisayar %25 indiriminden Panasonic 42ST30 aldım. Cihaz teslim edildi ve 2 gündür kullanıyorum. Salonum küçük ve izleme mesafem 3 metreyi geçmemesinden dolayı bu boyutu tercih ettim. Mağazada küçük görünen TV evde dev gibi geldi. 46lık modelini çok kaliteli bir uydu alıcısına sahip olmam ve aradaki 750 TLlik farktan dolayı almadım.

hayırlı olsun

öncelikle panasonicciler baslıgının ilk mesajını oku ve buna göre çalıstır televizyonunu
    servise vericen odunu dinamikte kullan dediyse

hdmı kabloda sinyaller dijital olarak tasındıgı icin 10 tl yada 100 tl farketmez aynı işi görür ancak saglamlık anlamında farkı olabilir

tekrar ediyorum kesinlikle dinamikte kullanma cihazı ilk 300 500 saat
    gerekli baslıgı oku

herkes bir rodaj tutturmuş gidiyor da bu cihazı üreten panasonic ve bu markanın mühendisleri bunu bilmiyor mu? kullanma kılavuzunda şu ayarda bu ayarda kullanın demiyor, sadece;

quote:

Hareketsiz bir görüntüyü uzun süre ekranda tutmayın. Aksi takdirde bu görüntü plazma ekranında sürekli olarak kalır (“görüntünün alıkonulması”). Bu durum arıza olarak değerlendirilmez ve garanti kapsamı dışında kalır.

Tipik hareketsiz görüntüler
    • Program numarası ve diğer logolar
    • 4:3 modunda izlenen görüntüler
    • Video oyunu
    • Bilgisayar görüntüleri

Görüntünün alıkonulmasına engel olmak için, birkaç dakika içinde sinyal gönderilmezse ya da hiçbir işlem yapılmazsa otomatik olarak kontrast azaltılır.

Birkaç dakika boyunca kullanıcının işlem yapmadığı aşağıdaki şartlarda kontrast azaltılır:
    • DVB veya AV modunda sinyal yok
    • Kilitli kanal seçili
    • Geçersiz kanal seçili
    • Radyo kanalı seçili
    • Menü ekranda
    • Medya Oynatıcıda küçük resim veya hareketsiz resim ya da DLNA işlemleri

yazıyor...

• quote:

Halen memnunmusunun tvden? Rodaj olayını nasıl hallettiniz?

• Bugün abim 42st30 plazmayı Vatandan indirim var diye almış. 1490tl ve 10 taksit.Umarım pişman olmayız.Aslında 3d tv istiyordu ama gözlükleri pahalı dedim satıcı ise haziran sonrası evrensel 3d gözlükler gelecek ve fiyatları 50tlyi geçmeyecek demiş.Hatta bununla ilgili yazı felan geldi gibi bir şeyler demiş.Bana palavra geldi zaten palavra ise abimin 3d hayali suya düşer.Birde 4-5 metre mesafe için 42'' ufak geldi ama bir şey demedim.Çokta canının sıkılması için.Ben israrla plazma istiyorsan samsung 51'' olanı al diyordum.Hem ebat iyi-hem gözlük ucuz hemde usbden iyi performans veriyor.Aslında 3d ise git lg lw4500 al diyordum ama onuda pas geçmiş.Vatandan satıcı gazı verip satmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 5 Mayıs 2012; 2:53:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Bugün abim 42st30 plazmayı Vatandan indirim var diye almış. 1490tl ve 10 taksit.Umarım pişman olmayız.Aslında 3d tv istiyordu ama gözlükleri pahalı dedim satıcı ise haziran sonrası evrensel 3d gözlükler gelecek ve fiyatları 50tlyi geçmeyecek demiş.Hatta bununla ilgili yazı felan geldi gibi bir şeyler demiş.Bana palavra geldi zaten palavra ise abimin 3d hayali suya düşer.Birde 4-5 metre mesafe için 42'' ufak geldi ama bir şey demedim.Çokta canının sıkılması için.Ben israrla plazma istiyorsan samsung 51'' olanı al diyordum.Hem ebat iyi-hem gözlük ucuz hemde usbden iyi performans veriyor.Aslında 3d ise git lg lw4500 al diyordum ama onuda pas geçmiş.Vatandan satıcı gazı verip satmış.

en yakın zamanda inceleme bekliyoruz

• arkadaşlar real insertte az önce gördüm panasonic 42st30 3d tv 1150 lira 12 taksit diyor . samsung 43e490 3d almayı dusunurken şimdi bu tv yi panasonici gorunce kararsız kaldım. panasonic plazma avantajı full hd 1920x1080 olması fakat 3d gözlük hediye etmiyorlar gözlükleri ne kadar bu tv nin acaba ?
    samsumg 43e490 ise full hd degil fakat 2 gozluk hediyeli .
    ama yine de konu plazma olunca sanki panasonic bir adım önde gibi . panasonic bu modeli kullanan arkadaslarimiz goruntu kalitesi nasıl sd/hd/3d de ?
    ve multimedya divx avi vs oynatıyor mu ?
    teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.