HERKESE MERHAABA.. HERİKİSİDE FUULL HD 50 INCH PLAZMALAR... EN GECERLI KARSILASTIRMA OLAN GOZLERIMLE HER IKI TV YI IZLEYEMEDIM YANYANA , O YUZDEN YARDIMI OLACAK ARKADASLARA SIMDIDEN TESEKKURLER.. MARKALAR VE TV LER ICIN GENEL DEGERLENDIRME TAVSIYENIZ OLURSADA SEVINIRIM .
PANASONIC VIERA TH-50PZ800E PLAZMA TV 50" Ekran Genişliği 1500 cd/m2 Parlaklık 1920x1080 Çözünürlük 30.000:1 Kontrast Yeni G11 Full HD Panel 100 Hz Double Scan 30.000:1 Kontras **************************************** SAMSUNG PS50A557 PLAZMA TV 50 Ekran Genişliği 1300 cd/m2 Parlaklık 1920x1080 Çözünürlük 20.000:1 Kontrast Filter Bright 3 HDMI DVB Tuner
dostum özelliklerini karşılaştırdığımızda panasonic ağır basıyo.
pa na so nic
Dün de Pioneer mı Samsung mu diye soran bir arkadaş vardı. Ben de "Pioneer'dan başka cevap çıkar mı merak ediyorum "demiştim. Şimdi de acaba Panasonic'den başka cevap olur mu acaba diycem. Hele ki sorunuz 8xx sorusu olunca. Gerçi Panasonic topiğinde PX80 modelinin ekranında bazı problemden bahsediliyor. Ama yine de Panasonic bu sorunun cevabı olmalı.
ikisi arasında panasoniğin bariz üstünlüğü var. kesinlikle panasonic
quote:
Orjinalden alıntı: trevanian000
Dün de Pioneer mı Samsung mu diye soran bir arkadaş vardı. Ben de "Pioneer'dan başka cevap çıkar mı merak ediyorum "demiştim. Şimdi de acaba Panasonic'den başka cevap olur mu acaba diycem. Hele ki sorunuz 8xx sorusu olunca. Gerçi Panasonic topiğinde PX80 modelinin ekranında bazı problemden bahsediliyor. Ama yine de Panasonic bu sorunun cevabı olmalı.
arkadaşım bendim o samsung mu pioneer diye soran peki neden samsungu bu kadar kötülüyorlar sorabilirmiyim ne bilemyim görüntü olarak çok hoşuma gitmişti ilk gördüğümde dış görünüşüde güzel acaba donanımsal sorunlarımı oluyor acaba hp gibi :)
bence panasonicmi pioneermi demeyelim.. hem pionerr bütceyi aşıyor hem de , genelin pioneerin rakipsiz olduğuna dair bi on yargısı var isteyen paylaşır yada paylaşmaz. öte yandan panasonic için de 2008 yılında cıkan tvler arasında yapılan değerlendirmede önde olduğunu belirtmeden geçmeyelim. http://reviews.cnet.com/best-hdtvs-overall/
quote:
Orjinalden alıntı: ebufeyzan
quote:
Orjinalden alıntı: trevanian000
arkadaşım bendim o samsung mu pioneer diye soran peki neden samsungu bu kadar kötülüyorlar sorabilirmiyim ne bilemyim görüntü olarak çok hoşuma gitmişti ilk gördüğümde dış görünüşüde güzel acaba donanımsal sorunlarımı oluyor acaba hp gibi :)
Samsung'u plazma olarak hiç düşünmemiştim. LCD'lerde bazı problemlerden bahsediyorlar. Renklerin doğallığı, siyahların gerçekliğinin özellikle Pioneer sonra da Panasonic'de çok daha üstün olduğu nerdeyse herkesce kabul edilmiş durumda. Tabii herkesin kendi gözüyle görüp karar vermesinde fayda var. Bunları yazarkan fiyat konusunu dahil etmiyorum. O herkese göre değişir.
tekarar merhaba.. bugun panasonıgın yenı serısının hıgh defınıtıon modelıyle 7 serısının full hd modelını yanyana ızleme fırsatım oldu. acıkcası (bence) yenı serı hıgh def modelıyle dahi eskı modelını yakalamıs gıbı gozukuyo , gayet iyi resım verdıgını soyleyebılırım. Standart yayında ise gordugum cevresındekı x serisi sonyler dahıl butun lcdlerden basarılı goruntuler verdi. darısı fullhd deneyımıme ..
ben şunu belirtmek isterim, örnek verirsem siz samsung aldınız beğenmediniz gider lg alır,eğer onuda beğenmezsen philips alırsın.. ama panasonic veya pıoneer aldın görüntüyü beğenmedin işte o zaman 100 milyarlık tv de alsan görüntüyü beğenemezsin.. işte herkes soruyor ya samsung kötümü diye nedenide budur. Zaten panasonic'in yanına bir tek pıoneer yaklaşır onun dışında hiçbir plazma ve lcd yanından bile geçemez..
dostum fark şu
eğer pc bağlayıp 1080p görüntü izleyeceksen samsung
PC Sinyal Algılama 1920x1080p özelliği var panasonic'in hiçbir modelinde yok şuanda.
samsungu görmediniz galiba a557 süper bir ürün renklerin canlılığını seviyorsanız alternatifi yok farklı marka olarak a656 plazma çıkıcakmış görmedim ama bide o var aklımda
samsungu görmediniz galiba a557 süper bir ürün renklerin canlılığını seviyorsanız alternatifi yok farklı marka olarak a656 plazma çıkıcakmış görmedim ama bide o var aklımda
hocam farklı nicklerle mükerrer yorumlar olmuş.. yeni üye
evet bende bir gazlama sezdim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme